Horoscopul saptamanii 23 februarie - 1 martie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 23 februarie - 1 martie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ai parte de o saptamana linistita, in care partenerul de viata iti face destul de multe surprize, asa ca te simti ca o printesa. Incearca sa-l rasplatesti pe masura, pentru ca lucrurile dintre voi sa mearga cat mai bine. 

Bani - Ai facut destul de multe cheltuieli nesabuite in ultimele zile, iar acum te confrunti cu o criza financiara destul de mare, din care nu ai nicio idee cum sa scapi, asa ca ai face bine sa gasesti rapid o idee. 

Munca - Ai o saptamana plina de reusite din acest punct de vedere, lucrurile merg foarte bine la locul de munca, iar colegii te apreciaza pentru eforturile pe care le depui pentru incheierea unui proiect important. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Relatia in care esti implicata nu merge foarte bine, simti ca nu mai exista aceea pasiune intre voi, de aceea esti hotarata sa porti o discutie sincera si serioasa cu partenerul de viata pe acest subiect.

Bani - Primesti o suma de bani importanta care te ajuta sa iti rezolvi o parte din problemele financiare cu care te-ai confruntat in ultima perioada, iar acum apare soarele si pe strada ta din acest punct de vedere. 

Munca - Esti hotarata sa le demonstrezi sefilor tai ca se insala cu privire la randamentul pe care il oferi la locul de munca, asa ca in aceasta saptamana vei trata cu seriozitate fiecare problema care apare, chiar si pe cele in care nu esti implicata. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - De cateva saptamani lucrurile nu mai merg intre voi, iar zilele acestea situatia pare sa se inrautateasca. Ar trebui sa nu te mai complaci in aceasta situatie si sa iei o hotarare cu privire la viitorul tau. 

Bani - Esti hotarata sa investesti o suma importanta de bani intr-un proiect indraznet, insa nu inainte de a te consulta pe acest subiect cu partenerul de viata si cu cateva persoane specializate in domeniu. 

Munca - Nu este o saptamana prea reusita la locul de munca, ritmul de lucru este unul infernal, iar tu nu mai faci fata din cauza oboselii. Incearca sa-ti organizezi timpul cat mai eficient pentru a da un randament mai bun. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti hotarata sa-ti salvezi relatia, ii propui partenerului de viata sa mergeti la un consilier, insa nu pare sa fie prea incantat de aceasta idee, asa ca lucrurile par sa fie destul de clare pentru viitorul vostru. 

Bani - Astrele sunt de partea ta in aceasta saptamana, asa ca ar fi bine sa profiti de sansa care ti se acorda. Fii pe faza la toate sugestiile care ti se fac si vezi care ti se potriveste cel mai bine pentru o investitie. 

Munca - Esti implicata intr-un conflict cu unul dintre colegii tai, iar intreaga saptamana incerci sa rezolvi aceasta problema, mai ales ca tu nu ai nicio vina si ai ajuns fara voia ta in acest scandal.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Se anunta a fi o saptamana interesanta pentru nativii acestei zodii, tinand cont ca lucrurile vor incepe sa se aranjeze atat pentru cele care sunt implicate intr-o relatie, dar si pentru cele care inca sunt sunt singure. Fiti pe faza si profitati de orice ocazie. 

Bani - Problemele financiare se tin lant pentru tine si nu reusesti sa gasesti nicio varianta prin care sa mai scapi de ele, asa ca vei apela la ajutorul unui bun prieten sau al unei rude. 

Munca - Iti continui programul obisnuit de la locul de munca, reusesti sa oferi cateva idei pentru un proiect important, iar superiorii tai vor aprecia asa cum trebuie efortul pe care il depui.  

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Partenerul de viata iti face o surpriza cu ocazia Zilei Femeii, asa ca week-end-ul iti veti petrece intr-o locatie romantica, doar voi doi, departe de stresul cu care va confruntati in mod obisnuit. 

Bani - Ai probleme financiare, iar zilele acestea esti nevoita sa supravietuiesti cu o suma de bani destul de mica, fapt care reprezinta o provocare pentru tine si iti testeaza limitele la maxim. 

Munca - Esti implicata intr-un proiect important, care iti ocupa chiar si timpul liber din aceasta saptamana, asa ca esti nevoita sa-ti amani toate planurile pe care ti le facusesi alaturi de prieteni.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Astrele nu sunt de parte voastra in aceasta saptamana, iar lucrurile se precipita atunci cand vine vorba despre relatia in care esti implicata sau despre baiatul cu care iesi de scurt timp. 

Bani - Esti hotarata sa-si stabilesti un buget pentru cheltuielile curente pe care sa nu-l depasesti, mai ales ca in ultima perioada ai cam facut exagerari atunci cand a venit vorba despre cumparaturi. 

Munca - Ritmul de munca este unul din ce in ce mai intens, iar tu nu prea mai faci fata, asa ca esti hotarata sa faci o schimbare in program sau chiar a actualului job.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Partenerul de viata iti pregateste o surpriza cu ocazia sarbatorilor care urmeaza in urmatoarele zile, asa ca tu deja te simti ca o printesa, tinand cont ca te rasfata inca de pe acum. 

Bani - Ai facut o multime de cheltuieli nechibzuite, iar acum te aflii intr-o mare criza financiara din care nu vei iesi prea curand, tinand cont ca urmeaza sa achiti si cateva datorii din trecut. 

Munca - Te stresezi foarte mult din cauza timpului indelungat pe care il petreci la locul de munca, motiv pentru care nu mai ai timp pentru tine si pentru prietenii tai. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Relatia cu partenerul de viata ajunge intr-un punct mort, mai ales ca aveti probleme de comunicare, de aceea ar fi indicat sa faci ceva pentru a iesi din acest impas sentimental. 

Bani - Se anunta a fi o saptamana linistita din punct de vedere financiar, in care nu trebuie sa-ti faci probleme atunci cand vine vorba despre bani, asa ca te poti relaxa. 

Munca - Lucrurile merg destul de bine la job, superiorii apreciaza eforturile pe care le depui si te rasplatesc pe masura, asa ca nu ai de ce sa te plangi din acest punct de vedere. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai devenit atat de posesiva si de carcotasa, incat partenerul de viata aproape ca nu iti mai suporta crizele de personalitate. Daca nu vrei ca relatia sa ajunga intr-un punct mort, atunci ar fi cazul sa iei masuri.  

Bani - Astrele nu sunt de partea ta in aceasta saptamana si iti aduc numai probleme financiare care par sa nu se mai termine. Apelezi la ajutorul unor cunostiinte, insa nu reusesti sa rezolvi decat o parte dintre acestea. 

Munca - Ai parte de o saptamana linistita, in care iti rezolvi probleme care tin de job si participi la cateva sedinte care te vor ajuta sa iti imbunatatesti imaginea in fata superiorilor. 

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti geloasa pe partenerul de viata, mai ales ca in ultimul timp s-a comportat destul de ciudat, asa ca esti hotarata sa investighezi si sa aflii care este adevarul din spatele acestei situatii. 

Bani - Dupa o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, reusesti sa te redresezi si sa te bucuri de o saptamana in care lucrurile par sa se mai aseze din acest punct de vedere.  

Munca - Esti in urma cu o parte dintre proiectele de la job, asa ca aceasta saptamana o dedici in totalitate muncii si petreci destul de multe ore peste program la locul de munca. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

HOROSCOP PESTI

Dragoste - In aceasta saptamana esti hotarata sa acorzi o sansa unui prieten care ti-a marturisit ca te considera mai mult decat o amica, asa ca lucrurile s-ar putea sa devina destul de interesante. 

Bani - Ai multe datorii de platit si nu prea faci fata cu banii pe care ii ai, asa ca esti nevoita sa te imprumuti de la un prieten apropiat sau de la o ruda pentru a rezolva aceasta problema. 

Munca - Se anunta o saptamana linistita, in care tu iti continui activitatea la proiectele in care esti implicata, iar la sfarsitul saptamanii iesi in oras alaturi de colegii de la birou. 

related posts

Modifică setările cookies