Horoscopul saptamanii 24-30 noiembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada 


Majoritatea zodiilor vor avea parte de o saptamana in care lucrurile stau foarte bine pe plan personal, dar si profesional. Este nevoie de mai multa atentie atunci cand vine vorba despre gestionarea banilor. 


 

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Va aflati intr-o perioada in care simtiti ca este nevoie sa faceti o schimbare pe plan sentimental, asa ca incercati sa va puneti in ordine gandurile si sa vedeti ce ar fi mai bine pentru linistea voastra. 

Bani -  Aveti oportunitatea de a castiga o suma importanta de bani, insa inainte ar fi bine sa va consultati cu apropiatii pentru a vedea daca merita riscul unei asemenea investitii. 

Munca - Lucrurile merg foarte bine la locurile voastre de munca, simtiti ca sunteti apreciate pentru ceea ce faceti, iar asta va motiveaza si mai mult sa va dati interesul pentru a obtine rezultate excelente. 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - In ultima vreme nu prea ati avut noroc in dragoste, insa acum pare sa fi iesit soarele pe strada voastra, asa ca este posibil sa intalniti pe cineva cu care sa va simtiti foarte bine.  

Bani - Stati bine din punct de vedere financiar si este posibil ca lucrurile sa fie si mai bine in urmatoarele zile datorita unei investitii pe care ati facut-o in urma cu ceva timp. 

Munca - O sa cunoasteti o persoana care va va influenta in mod pozitiv cariera, asa ca nu va puteti declara decat multumite de faptul ca valoarea va este apreciata asa cum trebuie. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Daca pana acum ati fost singure, acum exista posibilitatea sa intalniti o persoana care sa va faca sa va simtiti speciale. Cu toate acestea, aveti grija la fiecare semn care apare pentru a fi sigure de decizia luata. 

Bani - Faceti mult prea multe cheltuieli inutile, iar acum va aflati in situatia in care ati ramas fara bani si sunteti nevoite sa apelati la ajutorul prietenilor pentru a va rezolva problemele financiare. 

Munca - Apar cateva probleme la locul de munca, pe care le veti rezolva doar daca dati dovada de mult calm si responsabilitate, alfel superiorii  nu vor aprecia eforturile pe care le depuneti.


HOROSCOP RAC

Dragoste - La inceputul saptamanii apar niste tensiuni in cuplu, dar pana la urma reusiti sa va rezolvati problemele datorita comunicarii care nu da gres nici de aceasta data. 

Bani - Astrele nu sunt de partea voastra din punct de vedere financiar, asa ca ar fi bine sa fiti atente la cheltuielile pe care le faceti in urmatoarea perioada pentru a nu intampina probleme in acest sens. 

Munca - Urmeaza o saptamana in care se vor produce destul de multe schimbari la locul de munca, insa nici una nu va va afecta, ci chiar se vor dovedi a fi benefice pentru voi. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Sunteti implinite pe plan personal, asa ca nu trebuie decat sa va bucurati de aceasta perioada si sa va consolidati relatiile, mai ales daca simtiti ca aveti alaturi persoana potrivita.

Bani - Va aflati intr-o situatie destul de dificila din punct de vedere financiar, insa pana la urma veti reusi sa va rezolvati aceasta problema apeland la ajutorul unor economii pe care le aveati. 

Munca - Sunteti implicate in niste proiecte importante, de aceea ar fi bine sa le tratati cu seriozitatea necesara pentru a le duce la bun sfarsit la termenul stabilit. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Nu prea aveti chef de relatii serioase, asa ca preferati sa va petreceti timpul alaturi de prieteni, fara a va implica prea mult in mod personal. Trebuie sa aveti grija la acest aspect, pentru a nu avea de suferit.

Bani - Trebuie sa fiti foarte atente si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare. Incercati sa urmariti toate pistele la care aveti acces si sa faceti alegerea care vi se potriveste cel mai bine. 

Munca - Trebuie sa va dati tot interesul ca lucrurile sa avanseze asa cum trebuie la locul de munca si sa obtineti rezultatele asteptate. Fiti pe faza la fiecare modificare si vedeti ce informatii v-ar putea ajuta.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Astrele sunt de partea voastra, ceea ce inseamna ca veti gasi noi activitati in comun cu persoana iubita si veti petrece ceva mai mult timp impreuna, mai ales dupa o perioada in care ati fost destul de mult timp separati din cauza locurilor de munca. 

Bani - Nu aveti probleme legate de bani in aceasta perioada. Chiar si daca apar cheltuieli neprevazute, veti trece peste aceste momente mai putin placute cu ajutorul economiilor pe care le-ai facut.

Munca - Situatia de serviciu este excelenta. Reusiti sa impresionati cu abilitatile voastre organizatorice, dar si cu calmitatea de care dati dovada in momente extreme.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Aveti niste divergente cu persoana iubita si nici unul dintre voi nu resuseste sa treaca peste aceasta problema, asa ca ar fi mai bine sa va demonstrati talentul la comunicare. 

Bani - Anumite probleme financiare vor fi rezolvate. Asta nu inseamna ca acum sunteti salvate, ci doar ca ati depasit o anumita perioada critica. Fiti mai atente cu cheltuielile. 

Munca - Eforturile va sunt apreciate la adevarata valoare, iar superiorii va propun o avansare pe care o visati de foarte multa vreme, asa ca va puteti declara multumite.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Trebuie sa gasiti armonia in viata de cuplu. Asta va presupune ceva efort pentru a intelege mai bine partenerul de viata si pentru a evita anumite discutii care de obicei starnesc furia unuia dintre voi.

Bani - Veti avea noi venituri care v-ar putea surprinde. Totusi, incercati sa va organizati bine bugetul, astfel incat sa nu cheltuiti sume importante de bani, lasand alte perioade descoperite din acest punct de vedere.

Munca - Noi oportunitati profesionale apar la orizont. Analizati bine orice propunere si pastrati-va calmul. Optim este sa nu luati nicio decizie sub impulsul momentului, ci sa analizati in profunzime totul.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Nu aveti chef de ceva care sa va impuna prea multe obligatii, insa astrele va dau planurile peste cap cand va scoate in cale o persoana cu care ati vrea chiar sa va casatoriti.

Bani - Aceasta perioada este una a succesului financiar. Acesta este momentul sa va asumati unele riscuri, poate sa faceti unele investitii sau sa va deschideti un cont de economii.

Munca -  Va descoperiti unele calitati pe care nu ati stiut sau ati uitat ca le aveti. Reusiti sa va impuneti la actualul loc de munca si sa primiti respect din partea colegilor. 


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Urmeaza o perioada promitatoare pe plan personal, in care astrele sunt de partea voastra. Relatia cu partenerul de viata este cea care va ofera cele mai mari satisfactii saptamana aceasta.

Bani - Nu se intampla nimic semnificativ in plan financiar, asa ca nu este nevoie decat sa fiti atente cu felul in care va gestionati banii si pe ce ii cheltuiti. 

Munca - Aveti niste conflicte cu colegii de la munca, dar pana la urma reusiti sa le rezolvati pana la sfarsitul saptamanii, mai ales ca dati dovada de foarte multa intelegere si excelati la partea de comunicare.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Viata voastra sentimentala este usor instabila. Inca nu ati gasit pe cineva cu care sa va simtiti speciala, asa ca nu va grabiti si asteptati pana la momentul potrivit. 

Bani - Trebuie sa administrati bugetul cu mai multa prudenta, mai ales ca urmeaza o perioada destul de aglomerata, in care sunteti nevoite sa faceti numeroase cumparaturi. 

Munca - Sunteti entuziasmate de noile proiecte la care lucrati, asa ca nu prea aveti de ce sa va plangeti. Va intelegeti perfect cu colegii de la munca, iar lucrurile evolueaza asa cum ar trebui. 

related posts

Modifică setările cookies