Horoscopul saptamanii 25 - 31 ianuarie 2016. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 25 - 31 ianuarie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Iti consolidezi relatia cu partenerul de viata, iar acest lucru se vede atat in starea ta de spirit, cat si in randamentul pe care il ai la locul de munca. 

Bani - Trebuie sa administrati bugetul cu mai multa prudenta, mai ales ca urmeaza o perioada destul de aglomerata, in care sunteti nevoite sa faceti numeroase cumparaturi.  

Munca - Esti implicata intr-o multitudine de proiecte si ti-ai asumat mai multe responsabilitati decat ar fi trebuit, iar din aceasta cauza te resimti din ce in ce mai mult. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Va aflati intr-o perioada in care simtiti ca este nevoie sa faceti o schimbare pe plan sentimental, asa ca incercati sa va puneti in ordine gandurile si sa vedeti ce ar fi mai bine pentru linistea voastra. 

Bani - Nu ai parte de o perioada prea buna din punct de vedere financiar, insa nu te poti abtine sa faci cheltuieli nechibzuite. Inainte de a mai cumpara ceva, asigura-te daca ai nevoie cu adevarat de obiectul respectiv.

Munca - Nu mai ai vreo motivatie la actualul loc de munca, iar colegii par sa fie din ce in ce mai neprietenosi cu tine. Te gandesti serios la o vacanta, iar apoi te gandesti sa incepi un proiect pe cont propriu. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Urmeaza o perioada promitatoare pe plan personal, in care astrele sunt de partea voastra. Relatia cu partenerul de viata este cea care va ofera cele mai mari satisfactii saptamana aceasta.

Bani - Te redresezi dupa o perioada in care ai facut o groaza de cheltuieli inutile si ai pierdut o parte din banii pe care ii pusesi deoparte. 

Munca - Nu reusesti sa te mai intelegi cu colegii de la munca, iar proiectele pe care le ai in desfasurare nu te mai incanta. Incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios ca este momentul sa faci o schimbare in acest sens. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - In ultima vreme nu prea ati avut noroc in dragoste, insa acum pare sa fi iesit soarele pe strada voastra, asa ca este posibil sa intalniti pe cineva cu care sa va simtiti foarte bine.

Bani - Nu ai o perioada prea buna din punct de vedere financiar. Apar niste probleme la care nu te asteptai si va trebui sa scoti bani din cont, bani pe care ii pastrasei in alte scopuri. 

Munca - O sa cunoasteti o persoana care va va influenta in mod pozitiv cariera, asa ca nu va puteti declara decat multumite de faptul ca valoarea va este apreciata asa cum trebuie.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Este momentul sa faci, in sfarsit, ordine in viata sentimentala. Nu are rost sa prelungesti o relatie care da semne ca nu se duce nicaieri. 

Bani - Faci cheltuieli exagerate si este posibil ca la finalul lunii sa te trezesti ingropata in datorii. Incearca sa te abtii de la lucrurile care chiar nu iti trebuie. 

Munca - Te-ai cam plictisit de rutina de la munca. Esti din ce in ce mai nemultumita si iti doresti un job mai palpitant. Este momentul sa iti refaci CV-ul si sa incepi cautarile.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Daca nu crezi in dragoste la prima vedere, ar trebui sa iti schimbi parerea. Saptamana asta este posibil sa cunosti pe cineva care sa te cucereasca inca de la prima intalnire. 

Bani - Treci printr-o perioada buna din punct de vedere financiar si iti poti face mici capricii. Acum este momentul sa iti cumperi lucrurile la care ai visat in ultimele luni, fara sa intrii in datorii.

Munca - La tine la job este o situatie incerta, iar atmosfera de acolo te afecteazz in mod negativ. Incearca sa nu iti mai versi nervii de la munca acasa.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Esti pregatita sa o iei de la inceput. Te-ai saturat sa traiesti din amintirile unei iubiri trecute, iar de-a lungul acestei saptamani dai o noua sansa dragostei. Vei simti din nou fluturasi in stomac, in curand. 

Bani - Iti stabilesti un obiectiv financiar foarte ambitios, pe care ai de gand sa-l duci la bun sfarsit pana la finalul anului. Asta inseamna ca incepand de acum, iti reconfigurezi stilul de viata.

Munca - Ai parte de o perioada dificila la locul de munca. Compania la care lucrezi se confrunta cu cateva probleme care te afecteaza si pe tine.  

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Te certi cu partenerul de viata. Ai ajuns sa nu mai stii nici macar tu de ce lupti pentru aceasta relatie, avand in vedere ca in ultima vreme nimic nu mai merge bine. 

Bani - Ai parte de un castig neasteptat de-a lungul acestei saptamani. Nu e vorba de o suma neaparat mare, dar vorbim totusi de o imbunatatire care nu iti va prinde deloc rau. 

Munca - Primesti o marire de salariu, esti avansata, esti pusa in fruntea unui proiect important... oricare dintre aceste solutii se poate concretiza de-a lungul acestei saptamani.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - O saptamana foarte placuta din punct de vedere amoros pentru tine. Dupa luni de singuratate, apare in mod neasteptat in viata ta o persoana care te face sa privesti altfel viata.

Bani - Ai parte de un castig sau iti intra in cont o suma de bani. Iti vine greu sa crezi, avand in vedere ca in ultima vreme te-ai confruntat cu numeroase probleme financiare.

Munca - Primesti o veste importanta. E posibil sa avansezi sau sa te ocupi de un proiect important, iar asta te sperie la inceput, deoarece nu esti sigura daca faci fata unei noi provocari

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - .Ti-ai dori ca partenerul tau se sa implice mai mult in relatie. E o saptamana a reprosurilor, a certurilor, a neintelegerilor. Exista mari sanse sa luati o pauza pentru a va lamuri in ce stadiu sunteti.

Bani - Fara schimbari in plan financiar. Nici nu pierzi, nici nu castigi sume semnificative, ceea ce devine usor frustrant, mai ales ca ti-ai dori sa pleci in vacanta si ti-ar prinde bine ceva bani.

Munca - Te gasesti in situatia de a actiona rapid si eficient. E vorba de o situatie neasteptata, in care trebuie sa demonstrezi ca detii abilitatile necesare rezolvarii unei situatii de criza.  

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata, profita de aceasta saptamana. Astrele sunt de partea ta si este momentul oportun sa actionezi pe plan sentimental.

Bani - Stiuatia financiara se amelioreaza datorita unor investitii din trecut care acum dau rezultatele asteptate. Daca trebuie sa iei niste decizii importante in acest sens, inainte discuta si cu cineva care te-ar putea ajuta.

Munca - Iti doresti sa avansezi la locul de munca sau sa gasesti un job mai atractiv. Ti se pare ca nu iti sunt recunoscute meritele si nici provocarea nu este prea mare in acest moment.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Treci printr-o perioada in care nu reusesti sa ai niciun punct comun cu persoana iubita. Incearca sa comunici mai mult cu el si sa fii sincera atunci cand vine vorba de ceea ce ai sa-i spui.

Bani - Pe plan financiar lucrurile merg din ce in ce mai bine si reusesti sa economisesti mai multi bani decat ai fi sperat. Investeste inteligent si renunta la ideea de a-ti satisface micile capricii. 

Munca - Astrele sunt de partea in aceasta saptamana pe plan profesional, astfel ca vei primi noi proiecte sau posiblitatea de a-ti schimba locul de munca. Gandeste-te bine inainte sa iei o decizie.

related posts

Modifică setările cookies