Horoscopul saptamanii 25-31 mai 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 25 - 31 mai 2015.


1. HOROSCOP BERBEC

2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este o saptamana linistita din punct de vedere emotional. Esti fericita ca iubitul iti acorda atentie si ca lucrurile par sa se fi asezat intre voi. Iti doresti ca lucrurile sa evolueze mai repede, insa va trebui sa te multumesti cu un ritm mai lent

Bani - Nu trebui sa iti faci griji prea mari din punct de vedere financiar. Nu apar cheltuieli neprevazute si nici tu nu pari prea cheltuitoare in aceasta perioada. Te vei descurca cu banii.

Munca - Esti in cautarea unui job mai palpitant, care sa nu te tina tina non stop legata la birou. Simti ca actualul loc de munca nu mai corespunde pretentiilor tale.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Te simti atrasa din punct de vedere sexual de un barbat care nu este disponibil in acest moment. Desi stii ca este gresit ceea ce intentionezi sa faci, simti ca iti este din ce in ce mai greu sa te abtii.

Bani - Vrei sa faci o investitie financiara, insa ai o multime de indoieli. Te temi sa iti asumi un risc major, insa posibilitatea unui castig financiar mare te incanta si iti da speranta.

Munca - Esti inspirata saptamana aceasta la job si ii impresionezi pe colegii tai cu ideile originale. Dai dovada de spontaneitate si nu clachezi in momentele stresante, iar astea sunt calitatile pe care orioce sef le apreciaza.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te regasesti intr-o relatie toxica din care nu stii cum sa mai iesi. Desi nu iti place deloc cum evolueaza relatia cu partenerul, nu gasesti puterea sa te desprinzi de el si sa ii spui adio.

Bani - Problemele financiare se rezolva saptamana aceasta. Banii pe care ii primesti te ajuta sa iti platesti toate datoriile si iti mai si raman pentru mici placeri personale.

Munca - Esti implicata intr-un nou proiect, care pare destul de provocator. Desi te temi ca nu vei face fata noilor solicitari, esti si incantata in acelasi timp, pentru ca ai sansa de a te face remarcata.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Ai parte de o saptamana agitata din punct de vedere sentimental. Relatia cu partenerul este din ce in ce mai tensionata si apar cateva certuri care degenereaza. Incearca sa nu spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu. 

Bani - Desi nu poti sa iti faci chiar toate poftele, nici nu te poti plange de bani saptamana aceasta. Te descurci onorabil din punct de vedere fianciar.

Munca - Este o saptamana grea la birou, care te lasa fara energie. Petreci mult timp la birou, insa tot nu reusesti sa iti termini toate taskurile. Va trebui sa tragi si mai tare saptamana viitoare.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Traiesti o saptamana plina de pasiune alaturi de persoana iubita. Simti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si ca viata ta nu ar avea sens fara el. Crezi cu tarie ca el este sufletul tau pereche.

Bani - Nu este chiar cea mai buna perioada din punct de vedere financiar, insa cu putin efort vei trece cu bine si peste asta. Incearca sa nu faci cheltuieli nejustificate.

Munca - Este o perioada linistita la birou, in care nu trebuie decat sa iti faci treburile zilnice. Nu esti solicitata in mod deosebit si ai timp si pentru cateva cafele in timpul programului.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Iti doresti mai multa atentie din partea iubitului tau, care pare interesat de orice altceva, mai putin de tine. Insa te temi de o confruntare cu el si preferi sa suferi in tacere.

Bani - Nu trebuie sa iti faci probleme legate de bani. Atata vreme cat nu incerci sa te binedispui apeland la shoppingul emotional, te vei descurca onorabil.

Munca - Este o perioada de instabilitate la job. Simti ca postul tau este in pericol si asta te face irascibila si stresata. Incerci sa iti faci treaba ca si pana acum, insa stresul isi pune amprenta pe munca ta.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Petreci mai mult timp in lumea viselor decat in cea reala. Esti nemultumita de starea ta sentimentala din cauza ca ai niste pretentii nerealiste. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant.

Bani - Esti pusa in situatia de a face un imprumut financiar pentru a te descurca saptamana aceasta. Datoriile s-au adunat si simti ca nu mai faci fata. Incearca sa nu te panichezi si sa cheltuesti banii cu grija.

Munca - Jobul actul nu te mai satisface si incepi sa te interesezi de unul nou. Vrei sa lucrezi intr-un loc mai putin conservator, care sa aprecieze creativitatea si originalitatea.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Viata alaturi de partenerul tau nu este chiar atat de armonioasa pe cat ti-o imaginai si incepi sa iti pui semne de intrebare legate de cat de compatibili sunteti. S-ar putea sa te cam pripesti cu tragerea concluziilor.

Bani - Ai o multime de cheltuieli de facut saptmana aceasta si pur si simplu nu ai cum sa le eviti. Cheltuiesti totul pana la ultimul banut.

Munca - Este o saptamana palpitanta la locul de munca, acolo unde esti implicata intr-un proiect nou. Esti incantata de ceea ce trebuie sa faci si consideri ca noile sarcini ti se potrivesc de minune. E sansa ta sa arati de ce esti in stare.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Romantismul este cuvantul de ordine in aceasta saptamana. Daca la inceputul saptamanii incerci sa-ti resfeti partenerul de viata, pana la urma tu vei ajunge sa fii cea trata ca o printesa in aceasta perioada. 

Bani - Esti nevoita sa apelezi la economiile pe care ti le-ai facut de-a lungul vremii. Iti doresti sa ajuti un prieten care are nevoie de bani si nimic nu te impiedica sa faci acest lucru. 

Munca - Simti nevoia de o schimbare pe plan profesional, iar in aceasta perioada ar fi indicat sa faci pasul cel mare. Incepe prin a descoperi ceea ce ti-ai dori sa faci, iar apoi vezi care sunt oportunitatile din domeniul respectiv. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai toate sansele sa cunosti o persoana care iti va schimba viata din punct de vedere sentimental. Desi esti destul de pretentioasa cand vine vorba de viitori parteneri, de data aceasta nu ai prea multe reprosuri de facut.

Bani - Saptamana aceasta te descurci excelent cu banii si reusesti sa faci si niste mici economii. Ti-ai propus ca de acum inainte sa fii mai cumpatata cu banii si, cel putin la inceput, iti reuseste.

Munca - Nu este o saptamana prea reusita la locul de munca, in conditiile in care, orice ai face, nu reusesti sa ii multumesti pe superiorii tai. Consideri ca pretentiile lor sunt exagerate si nejustificate.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Iti doresti un nou partener, insa nu vrei sa faci nimic in acest sens. In loc sa iei initiativa, astepti, in zadar, sa te gaseasca el pe tine. Incearca sa fii mai realista in ceea ce priveste viata ta sentimentala.

Bani - Este o saptamana grea din punct de vedere sentimental, pentru ca apar cateva cheltuieli neprevazute care iti dau bugetul peste cap. 

Munca - Nu esti multumita de felul in care superiorii evalueaza munca ta. Te consideri nedreptatita si incepi sa crezi ca acest job nu este unul potrivit pentru tine.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Treci printr-o noua etapa in viata ta, in care nu stii care iti doresti sa fii intr-o relatie sau singura. Simti ca trebuie sa te regasesti si sa iti faci ordine in viata sentimentala.

Bani - Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar, avand in vedere ca nu apar cheltuieli neprevazute, iar tu esti destul de calculata cu banii.

Munca - Ai sansa sa dovedesti ca esti un membru important al colectivului si ca fara tine ar fi mult mai greu. Dai dovada de originalitate, iar ideile tale sunt apreciate de superiori.

related posts

Modifică setările cookies