Horoscopul saptamanii 25 aprilie - 1 mai 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 25 aprilie - 1 mai 2016.


1. HOROSCOP BERBEC

2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – O problema de sanatate va poate da peste cap toate planurile din weekend in ceea ce priveste o plecare in afara orasului. Nu va ramane decat sa petreceti acasa sarbatorile alaturi de persoana iubita si de familie. Venus (dragostea) intrat in zodia Taurului va face sa apreciati mai mult grija pe care v-o acorda partenerul.  

Bani – Mercur retrograd din 28 aprilie poate aduce recuperarea unor sume de bani sau rediscutarea unor conditii salariale, iar din 29 aprilie Venus, micul benefic, isi incepe mersul in zodia Taur, in sfera finantelor si anunta o imbunatatire a acestora.

Munca – Luni si marti aveti multe de rezolvat la serviciu si cu greu faceti fata provocarilor, iar urmatoarele zile cat Luna traverseaza casa carierei si a sefilor, rezistenta va fi pusa in incercare de catre acestia. Vineri puteti primi o propunere din partea unui prieten, pentru un proiect nou, insa daca alegeti sa va implicati, va fi foarte multa munca si recompense financiare mici.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Din 29 aprilie Venus (dragostea) va traverseaza zodia si in urmatoarea perioada deveniti mai senzuali, interesati de propriile placeri, cautati confortul, iar gesturile partenerului le apreciati mai mult.

Bani – Primele doua zile ale saptamanii mergeti la cumparaturile pentru sarbatori, insa aveti grija cat cheltuiti deoarece la capitolul finante nu stati foarte bine si riscati o cearta cu partenerul de viata.

Munca – Din 29 aprilie Mercur (comunicarea) isi incepe mersul retrograd prin zodia voastra si comunicarea cu colegii, membrii familiei si sefii va fi afectata, deci asigurati-va ca intelegeti tot ce vi se transmite.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste-  Primele doua zile ale saptamanii cu Luna in casa cuplului, cu cei doi malefici, Saturn si Marte retrograde, pot sa apara complicatii si relatia sa treaca prin momente dificile. Din 29 aprilie Venus (dragostea) intra in zodia Taur, pe casa a 12-a din horoscopul vostru general si anunta retragere, izolare, in viata amoroasa, iar cu Mercur, care isi incepe mersul retrograd din 28 aprilie, pe aceeasi casa, incepeti sa analizati ultima perioada de relatie cu partenerul.

Bani –  Miercuri sunt sanse sa primiti un bonus de la serviciu, iar joi puteti avea discutii cu partenerul de viata in ceea ce privesc finantele pe care le-ati stabilit pentru cumpararea de cadouri familiei si prietenilor. 

Munca- Primele doua zile ale saptamanii cu Luna in sfera colaboratorilor si asociatilor sunt zile recomandate in care puteti avea intalniri de afaceri cu acestia.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Miercuri si joi cu Luna pe casa cuplului, cooperati cu partenerul de viata pentru a rezolva toate treburile gospodaresti. Venus, dragostea, isi incepe mersul prin zodia Taur si veti avea tensinta sa relationati mai mult cu grupul de prieteni. Cei singuri pot intalni printr-un prieten o persoana cu care sa inceapa o relatie.

Bani – Din 28 aprilie Mercur isi incepe mersul retrograd in casa proiectelor si a planurilor de viitor si anunta reinceperea unui proiect pe care l-ati abandonat si din care veti obtine venituri suplimentare.

Munca – Primele doua zile din saptamana cand Luna face aspect strans cu Marte si Saturn pe casa serviciului veti avea doua zile pline, cu multa energie si lucruri ce trebuie rezolvate in avans pentru ca urmeaza zilele libere cu ocazia sarbatorilor. Miercuri si joi cu Luna in sfera colaboratorilor puteti avea discutii si intalniri profitabile cu acestia.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Momente placute pentru petrecerea timpului cu persoana iubita se anunta in primele doua zile ale saptamanii, iar cei care au copii aleg sa plece cateva zile impreuna cu acestia. Sarbatorile le petreceti cu partenerul departe de agitatia din oras.

Bani –  Miercuri se intrevede un bonus din partea firmei unde lucrati. Nu este ce va asteptati, insa vor veni si zile mai bune.

Munca – Venus isi incepe mersul prin zodia Taur din 29 aprilie si aduce o imbunatatire a relatiei cu sefii. Miercuri si joi faceti fata cu brio sarcinilor de serviciu si lasati totul in ordine inainte de sarbatorile, care se apropie.

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste– Din 29 aprilie Venus (dragostea) isi incepe mersul prin zodia Taur, pe casa calatoriilor si nativii care corespondeaza cu cineva aflat in afara tarii, incep sa se gandeasca serios la o relatie cu acesta.

Bani – Chiar daca nu aveti prea multi bani disponibili cu ocazia sarbatorilor, veti primi multe cadouri, care o sa compenseze lipsa lor.

Munca – Mercur isi incepe mersul retrograd din 28 aprilie pe casa a 9-a din horoscopul general, in sfera calatoriilor, a studiilor inalte, a limbilor straine si anunta reluarea unor cursuri pe care le-ati abandonat si care va vor fi de folos in activitatea profesionala. Ziua de vineri se anunta agitata in planul professional.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste– Din 29 aprilie Venus, dragostea si placerea, stapanul zodiei voastre, intra pe casa a 8-a din horoscopul vostru general. Va face mai sensuali, iar casa relatiilor intime se anima. 

Bani– Din 28 aprilie Mercur intra in miscare aparent retrograd in casa finantelor in comun cu partenerul de viata si a bunurilor in comun cu asociatii si anunta recuperarea unor sume de bani pe care le-ati imprumutat. Evitati sa mai imprumutati in continuare pentru exista nesansa sa nu mai fie returnate!

Munca– Primele doua zile ale saptamanii se anunta agitate in sfera serviciului, cu blocaje in sarcinile pe care le aveti de indeplinit. Din 28 aprilie cu ocazia intrarii lui Mercur in miscare aparent retrograda este necesar sa va asigurati ca va explimati in asa fel incat colaboratorii sa inteleaga perfect ceea ce transmiteti. Exista nesansa unor neintelegeri.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste– Mercur retrograd din 28 aprilie va poate cauza neintelegeri din cauza comunicarii defectuoase cu partenerul. Vestea buna este ca din 29 aprilie Venus, dragostea intra in casa cuplului si toate neintelegerile vor fi rezolvate de micul benefic.

Bani – Nu sunteti multumit de bugetul alocat cadourilor pentru familie si prieteni si apelati la cardurile de credit. Nu va intindeti prea mult, deoarece Saturn situat pe casa finantelor aduce restrictii.

Munca- Miercuri si joi se anunta zile agitate la birou, in care incercati sa rezolvati toate sarcinile. Veti fi vedete in sedintele la care luati parte. Nu sunt indicate semnarea de contracte, insa puteti revizui termenii unui contract.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Venus, dragostea, isi incepe mersul in zona serviciului unde este posibil sa incepeti sa flirtati cu un/o coleg/a. Nativii aflati intr-o relatie se decid brusc sambata sa plece cu persoana iubita intr-un weekend prelungit.

Bani – Miercuri si joi aveti tendinta sa cheltuiti mai mult decat aveti. Sumele disponibile nu va ajung si va imprumutati la un prieten pentru a face o surpriza persoanei iubite.

Munca – Primele doua zile ale saptamanii cu Luna in zodia voastra veti fi plini de energie la birou. Din 29 aprilie Venus, micul benefic, isi incepe mersul prin casa serviciului si anunta oferte de job, daca ati aplicat la firmele de recrutare. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste– Din 28 aprilie Mercur isi incepe mersul retrograd in casa iubirii si anunta intalniri cu persoane pe care nu le-ati mai vazut de mult. Alaturi de Venus, dragostea, care intra si ea pe casa iubirii, incepe o perioada buna in planul sentimental. Fiti deschisi si urmati-va inima! 

Bani – Va lasati cumparaturile pe ultima suta de metri deoarece o suma de bani este posibil sa o incasati vineri. Norocul va surade si veti gasit exact cadourile la care va gandeati.

Munca–  Miercuri si joi intampinati dificultati in comunicarea cu sefii, legat de sarcinile de serviciu. Cu calm si rabdare veti face fata tuturor sarcinilor. Nu toate ideile si propunerile pe care le aveti sunt bune. Ar fi bine sa fiti deschisi si catre alte pareri.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Din 29 aprilie Venus isi incepe mersul in sfera casei si a familiei. Petreceti clipe minunate cu partenerul, departe de agitatia din oras. Daca doriti sa achizionati bunuri pentru casa din 28 aprilie de cand Mercur intra in miscare aparent retrograda, ar fi bine sa mai asteptati. Gasiti niste motive si convingeti-va partenerul de viata sa mai asteptati.

Bani – Luni si marti sunt sanse sa primiti o suma de bani de la o ruda aflata in strainatate, iar miercuri si joi porniti in cursa cumparaturilor. 

Munca– Joi si vineri se anunta discutii cu colegii in legatura cu impartirea sarcinilor. Cel mai intelept lucru este sa fiti diplomati si sa evitati barfele.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste– Venus, dragostea, isi incepe mersul retrograd in casa a 3-a, in domeniul comunicarii si anunta o perioada in care va puteti exprima mai mult iubirea fata de persoana iubita. Deveniti interesati de confort si placere, iar iubirea si frumusetea vor fi mult mai apreciate.

Bani – Deoarece salariul nu va intra la timp pentru a avea bani de sarbatori, alegeti sa faceti un avans de salariu.

Munca– Zile agitate la serviciu se anunta luni si marti, cand va spuneti punctele de vedere in sedintele cu sefii. Aveti grija cum puneti problemele pentru ca riscati sa fiti pusi la colt de catre acestia. Mercur retrograd pe casa comunicarii va poate face probleme, comunicarea cu sefii si colegii devenind dificila.

related posts

Modifică setările cookies