Horoscopul saptamanii 26 februarie - 4 martie 2018. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 26 februarie - 4 martie 2018.

Tag-uri:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Partenerul te dezamageste si iti ia ceva sa treci peste aceasta greseala pe care o face fata de tine. Nu e prima data cand reactioneaza gresit intr-o situatie de criza, iar asta te pune cu adevarat pe ganduri.

Bani - Esti activa, descurcareata si ai noroc la bani. Saptamana aceasta iti merge de minune la capitolul finante, spre invidia multor apropiati. 

Munca - Primesti o veste importanta, care te sperie initial. E posibil sa avansezi sau sa primesti sarcina de a te ocupa de un proiect important, iar asta te ingrijreaza. Esti pregatita pentru o asemenea responsbailitate? Cu siguranta da.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Relatia ta atarna de un fir de par si din cauza impulsivitatii, risti sa pierzi totul. Nu e saptamana aspectata tocmai pozitiv si, daca vrei sa treci cu bine peste ea, trebuie sa actionezi cu mult tact.

 

Bani - Ai imprumutat o suma de bani cuiva, iar acum aceasta se intoarce la tine, spre surprinderea ta. A trecut ceva timp de cand ai oferit acesti bani si credeai ca nu-i vei mai vedea.

 

Munca - Incepe o perioada incerta, care te face sa-ti pierzi increderea in ziua de maine si sa-ti pui intrebari legate de viitor. E posibil sa se faca mai multe concedieri la locul de munca, iar asta te sperie.  

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Primesti o propunere care va schimba complet destinul relatiei. E vorba de o surpriza placuta, la care nu te asteptai. Nu e neaparat vorba despre o logodna sau casatorie, ci pur si simplu de o intrebare sau sugestie pe care sperai sa o primesti.

 

Bani - Trebuie neaparat sa renunti la anumite cheltuieli si excese intrucat te-ai intins mai mult decat ti-e plapuma in ultima vreme. Desi va fi greu sa nu-ti mai faci mici placeri, trebuie sa dveii mai responsabila si cumpatata din punct de vedere financiar. 

 

Munca - Te gasesti in situatia de a actiona rapid si eficient. E vorba de o situatie neasteptata, de criza, in care trebuie sa iei fraiele problemei in propriile maini si sa demonstrezi ca detii abilitatile necesare rezolvarii unei situatii de criza.  

 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

 Dragoste - In interiorul tau sa da o batalie si te simti foarte confuza. Nu stii daca sa-ti asculti  sainima sau mintea, iar asta te macina si nu-ti da pace. 

 

Bani - Daca in urma cu numai cateva saptamani simteai ca stagnezi din punct de vedere financiar, iata ca acum au loc ceva schimbari la acest capitol. Vei ajunge in situatia de a economisi mult, pentru a te asigura ca deispui de resurse financiare si in viitorul apropiat.

 

Munca - Ti se cere sa renunti fie la un proiect, fie la jobul tau. Esti luata complet prin surprindere intrucat credeai ca iti faci treaba asa cum trebuie si ca esti un angajat apreciat. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Flacara pasiunii s-a stins demult, totul merge de la sine, iar lucrurile nu sunt tocmai lapte si miere. Chiar si asa, exista intre voi un respect reciproc si o iubire pe care multi si le-ar dori, asa ca merita sa luptati pentru relatie.

Bani - Posibil sa mergi la banca si sa faci niste schimbari, posibil sa afli ca ai niste datorii de care ai uitat sau niste taxe de platit. Cert este ca nu stai tocmai bine din punct de vedere financiar.

Munca - Primesti la locul de munca o sarcina care nu ti-e pe plac. Consideri ca nu se preteaza pregatirii tale si ca e mult sub nivelul pe care il poti arata si risti sa-ti strici imaginea prin atitudinea nepotrivita in ceea ce-l priveste. 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - O saptamana foarte placuta din punct de vedere amoros pentru tine. Dupa luni de singuratate si tristete, in care ai crezut ca nu iti vei intalni sufletul pereche, apare in mod neasteptat in viata ta o persoana care te face sa privesti altfel viata.

 

Bani - Ai parte  un castig neasteptat. Nu e vorba de o suma considerabila, dar chiar si asa e un plus binevenit, cu atat mai mult cu cat nu te-ai fi gandit vreodata ca iti vor intra bani in cont. 

 

Munca - Ai rezultate bune si vrei sa te mandresti cu ele, insa trebuie sa ai grija ce si cu cine vorbesti, intrucat vei trezi invidiile celor din jur.  

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te simti ignorata si ii faci reprosuri partenerului in acest sens. Din pacate, raspunsul lui nu este cel la care te astepti, ba chiar te lovesti de un zid si mai puternic de certuri si neintelegeri. 

 

Bani - Te-ai implicat intr-o afacere sau intr-un proiect care acum inregistreza pierderi. Din pacate, banii pe care i-ai investit se duc si ei, deci te regasesti itnr-o situatie nu tocmai buna din punct de vedere financiar.

 

Munca - Ai parte de tot felul de conflicte la locul de munca. Nu stii de partea cui sa fii si, din pacate, pici la mijloc chiar daca pe tine nu te priveste in mod direct problema. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Ai in preajma ta  un barbat care isi doreste o relatie. El vrea sa fiti mai mult decat prieteni, dar tu esti ferm convinsa ca vei fi tradata sau dezamagita, asa cum ai mai fost in trecut. 

 

Bani - Fara schimbari in plan financiar. Nici nu pierzi, nici nu castigi sume semnificative, ceea ce devine usor frustrant, mai ales ca ti-ai dori sa pleci in vacanta si ti-ar prinde bine ceva bani.

 

Munca - Schimbari in plan profesional. Iti dai demisia de la actualul loc de munca intrucat nu mai esti multumita de ceea ce trebuie sa faci sau pur si simplu te reorientezi profesional.Nu ai probleme cu salariul sau cu echipa, ci pur si simplu simti ca nu te mai regasesti.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Faci eforturi pentru a ajunge la o intelegere cu partenerul si pentru a salva relatia. Cu toate acestea, intre voi intervine cineva, care pune bete in roate si ingreuneaza procesul. 

 

Bani - Dispui de o suma de bani pe care ar trebui sa o pui deoparte, insa alegi sa o investesti in bunuri de consum. Vrei sa-ti faci mici capricii costisitoare si vei regreta la sfarsitul lunii ca nu ai fost mai cumpatata.

 

Munca - Ai mai incercat sa pui bazele unei afaceri cu potential, insa nu ai reusit pentru ca nu ai gasit niciun sprijin in cei din jur. Acum, o persoana apropiata se arata pe aceeasi lungine de unda cu tine, iar impreuna veti obtine rezultate frumoase.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Iti banuiesti partenerul de infidelitate si ii aduci niste acuzatii grave, de care el nu este vinovat. Din cauza neincrederii, relatia ta va avea de suferit, cu atat mai mult cu cat nu e prima data acnd ti se spune ca esti posesiva.

 

Bani - Ai parte de un castig sau iti intra in cont o suma de bani. Iti vine greu sa crezi, avand in vedere ca in ultima vreme ai irnegistrat numai pierderi, insa nu ai motive. Ai grija doar sa ii dramuiesti cum trebuie.

 

Munca -  Monotonie la locul de munca. Te gandesti la concediu si nu te poti concentra la niciuna dintre activitatile pe care ar trebui sa le faci. Acest lucru ti-ar putea aduce probleme.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Ti-ai dori ca partenerul tau se sa implice mai mult in relatie. E o saptamana a reprosurilor, a certurilor, a neintelegerilor. 

 

Bani - Cineva te pacaleste la capitolul finante, iar asta iti provoaca o multime de neplaceri. Nu pentru ca nu ai avea bani, ci pentru ca e vorba de o persoana la care tii si de la care nu te-ai fi asteptat.

 

Munca - Din cauza lipsei de resurse financiare, un proiect de care te ocupai inceteaza, iar tu te vezi nevoita sa te ocupi de alte lucruri. Nu-i nimic, te vei descurca bine in orice situatie, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.

 

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Te gandesti intens la o anumita persoana si nu poti sa iei o hotarare in ceea ce o priveste. Pe de o parte, ti-ai dori sa incepi o relatie cu ea. Pe de alta, ti-e teama ca actuala voastra legatura se va deteriora si ca nimic nu va mai fi la fel. 

 

Bani - Nu stai neaparat prost cu banii. Ai intrat recent in posesia unei sume, iar saptamana aceasta vei fi cumpatata si iti vei stabili foarte bine prioritatile.

 

Munca - Ai muncit mult in ultima vreme si ai sperat ca rezultatele vor fi pe masura efortului depus. Vei fi dezamagita. Nu primesti aprecierea mult-asteptata, iar asta e posibil sa te demoralizeze si sa te faca sa te gandesti serios la planurile tale de viitor.

related posts

Modifică setările cookies