Horoscopul săptămânii 26 martie- 1 aprilie 2018. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada  


Află ce îţi rezerva astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii 26 martie- 1 aprilie 2018.

Tag-uri:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Ai parte de o săptămâna plină de senzații tari și de emoțîi cum nu ai mai trăit de mult. Persoana iubită este hotărâtă să te răsfețe în continuu, de aceea ar trebui să te bucuri de această perioada minunată. 

Bani - Nu prea stai bine din punct de vedere financiar, mai ales că apar niște cheltuieli neprevăzute care îți dau peste cap planurile, așa că trebuie să găseșți o soluție pentru a te redresa. 

Muncă - Nu prea ai chef de muncă, mai ales că de-abia ai trecut peste o perioada în care ai petrecut mult prea multe ore la job, așa că este indicat să eviți luarea unor decizii importante. 

 

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Lucrurile nu merg foarte bine pe plan sentimental, te cerți din ce în ce mai mult cu persoană iubita, iar singura rezolvare pare să fie o discuție serioasă și sinceră la finalul căreia să vedeți dacă mai continuați împreună. 


Bani - Ai atât de multe cheltuieli de făcut încât eșți nevoită să apelezi la economiile pe care ți le facusei pentru concediu. Chiar dacă problemele par să nu se mai termine, până la urmă vei reuși să le rezolvi. 

 

Muncă - Se anunță o săptămâna liniștită, în care nu trebuie să faci nimic special, mai ales că de-abia ai trecut cu brio peste o evaluare, așa că relaxează-te cât poți. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te-ai săturat de felul în care se comportă partenerul de viață și nu prea eșți dispusă să-i mai acorzi vreo șansă, mai ales că nu este prima dată când treceți printr-o perioada asemănătoare. 

Bani - O sumă nesperată de bani îți întră în cont în această săptămână, lucru care nu poate decât să te bucure, țînând cont că aveai nevoie de ei pentru a-ți plăti o parte din datoriile pe care le-ai acumulat.

Muncă - Ești într-o formă maximă la job, termini toate proiectele în care erai implicată și primești o sarcina importantă din partea superiorilor ca răsplată pentru eforturile pe care le-ai depus. 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Relația cu partenerul merge din ce în ce mai bine, după o perioada în care nu credeai că o să găsești pe cineva care să te aprecieze cu adevărat. Profită de această oportunitate și vezi cum evoluează lucrurile. 

Bani - Nu trebuie să ai prea multe speranțe în această săptămâna, deoarece nu vei avea niciun succes din punct de vedere financiar, ba din contră. Vor apărea niște cheltuieli care îți vor da planurile peste cap. 

Muncă - Ești implicată într-un proiect nou la serviciu, iar asta îți ocupă mai mult timp decât ai fi sperat, de aceea ești nevoită să amani unele dintre ieșirile pe care ți le programasei cu prietenii. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Ai parte de o săptămână pasională, în care eșți răsfățată și alintată de persoană iubita, situație care îți place până la un punct în care îți dorești puţină libertate. 

Bani - Ai parte de o săptămâna liniștită din acest punct de vedere, plătești o mare parte a datoriilor și reușești să ajungi la zi cu facturile și ratele lunare. 

Muncă - La job se anunță o serie de modificări importante, de aceea spiritele vor fi destul de agitate. Încearcă să rămâi calmă și să dai dovadă de diplomație, deoarece acum este momentul oportun pentru asta. 

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Astrele sunt de partea ta, petreci mult timp cu partenerul de viață și realizezi încă o dată cât de norocoasă ești să ai alături un om atât deosebit și drăgăstos.

Bani - Nu se întâmplă nimic important din punct de vedere financiar, te străduieșți să faci mai multe economii și să nu mai cumperi lucruri inutile, iar la final calculele par să iasă pe plus. 

Muncă -  Ai o săptămâna plină de realizări la job, superiorii te răsplătesc pentru muncă pe care ai despus-o în ultima perioada, așa că ar fi bine să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă, deoarece meriți.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Iei niște decizii pripite din punct de vedere sentimental. Ar trebui să analizezi mai bine situația și să te gândești de două ori înainte de a face un pas important în ceea ce privește relația ta. S-ar putea să regreți mai târziu.

Bani - Ai parte de stabilitate financiară săptămâna această. Poți răsuflă ușurată: nu trebuie să "strângi cureaua", dimpotrivă te poți chiar răsfața cu micile tale plăceri. Atâta timp cât nu exagerezi, banii vor fi suficienți.

Muncă - Nu excelezi la capitolul realizări profesionale în această săptămână. Ești plictisită de jobul tău și nu te simți deloc motivată. Poate este momentul să îți schimbi jobul, dacă actualul nu îți mai aduce satisfacții.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele sunt de partea voastră în această săptămână. Relația cu partenerul merge excelent, iar tu eșți cât se poate de relaxată din punct de vedere sentimental. Simți că ai întâlnit persoană potrivită și că ai ajuns la finalul căutărilor.

Bani - Cheltuielile pe care le-ai făcut săptămâna trecută se fac simțite și în această săptămână, pentru că ți-au dezechilibrat bugetul pe termen mai lung. Încearcă să nu te afunzi și mai tare în datorii.

Muncă - Primeșți noi atribuții la job și nu ești deloc încântată de ce trebuie să faci că să îți câștigi existența. Ești adeptă compromisurilor în viață, însă de dată această simți că ai fost păcălită. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu mai simți nimic pentru el și îți dorești să testezi și viață de femeie singură. Simți nevoia de a lua o pauză, de a nu mai fi constransă de regulile unei relații. Este momentul pentru un nou început în viață ta.

Bani - Banii nu îți fac probleme săptămâna această, atâta vreme cât nu faci vreo cheltuiala nechibzuită. Însă astrele spun că vei fi destul de cumpătată, așa că nu are rost să îți faci griji din punct de vedere financiar.

Muncă - Simți că meriți mai multă apreciere - mai ales din punct de vedere financiar - din partea superiorilor la locul de muncă. Încerci să le dai șefilor de înțeles că dacă nu fac ceva în acest sens, nu vei mai stă prea mult timp în firma respectivă.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai parte de o supriză din partea persoanei iubite. Eșți în centrul atenției lui și trebuie să profiți de lucrul acesta, însă nu ar fi rău dacă și tu te-ai gândi să-l surprinzi într-un mod plăcut. 

Bani - Astrele sunt favorabile din punct de vedere financiar. Este timpul să-ți faci curaj pentru a investi în proiectul la care ai visat de ceva vreme, pentru că acum este momentul potrivit pentru asta.

Muncă - Este o săptămână solicitantă la job, deoarece un coleg a avut nevoie de concediu medical, iar atribuțiile lui ți-au revenit ție. Încearcă să te organizezi mai bine, iar lucrurile se vor aranja. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Partenerul de viață îți face o surpriză cu ajutorul căreia încearcă să-și ceară iertare pentru felul în care s-a comportat în ultima perioada, însă nu prea știi dacă să-i mai acorzi o șansă sau nu. 

Bani - Este o săptămână liniștită din punct de vedere financiar, chiar îți permiți luxul de a te răsfața și de a petrece o zi la cumpărături sau la un salon de cosmetică. 

Muncă - Te-ai săturat de felul în care se comportă colegii cu ține și de atmosfera de la actualul loc de muncă, așa că eșți hotărâtă să faci o schimbare și să-ți găseșți un alt job. 

 HOROSCOP PESTI


Dragoste - Te-ai săturat de crizele de gelozie pe care le face partenerul tău, mai ales că tu nu îi oferi niciun motiv. Ești hotărâtă să pui capăt relației, lucru pe care ți-l doreai de mult timp, dar până acum nu ai avut curaj să o faci. 

Bani - Primești o suma importantă de bani, fie de la serviciu, fie de la cineva pe care l-ai împrumutat în trecut, așa că îți poți rezolva o parte din problemele financiare cu care te confrunți de ceva vreme. 

Muncă - Este o săptămâna obișnuită la job, lucru care te bucură nespus, țînând cont că ești destul de obosită și nu păreai să mai faci față încă unor zile stresante, cu diverse ședințe și întâlniri. 

related posts

Modifică setările cookies