Horoscopul saptamanii 28 iulie - 3 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana versatila, care nu promite aceleasi lucruri pentru fiecare zodie in parte, cu toate ca majoritatea semnelor primesc vesti bune la capitolul finante. Iata horoscopul saptamanii 28 iulie - 3 august 2014.


Daca esti Rac, in viata ta revine o persoana din trceut care va face lucrurile interesante in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Vei vedea mai jos de ce. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 iulie - 3 august 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Te preocupa mai mult latura financiara decat cea sentimentala. Impreuna cu partenerul de viata, te pregatesti sa faci o investitie si iti dai seama ca e posibil ca posibilitatile voastre sa nu fie la fel de mari pe cat credeai. Asta ridica anumite probleme in cuplu.

Bani - Intri in posesia unei sume de bani. Din pacate, nu et poti bucura cum se cuvine de ea pentru ca ai cateva datorii pe care trebuie sa le platesti si pe care le amani de ceva vreme incoace.

Sanatate - O saptamana care te solicita foarte tare din punct de vedere fizic. O sa ai probleme de odihna, iar lipsa somnului si a unui program echilibrat te va da peste cap. Ai grija macar ca alimentatia sa fie corespunzatoare.

Munca - La locul de munca ti se cere sa te incadrezi intr-un deadline. E dificil, intrucat la inceputul proiectului era stabilita o alta data, care iti dadea mai mult timp sa rezolvi probleme. Saptamana aceasta vei fi sub presiune, iar stresul iti va da mari batai de cap.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ajungi sa crezi ca relatia ta nu are niciun viitor. Din cauza unor neintelegeri si a unor discutii pe care le veti purta in contradictoriu, legatura se deterioreaza. Urmeaza o saptamana plina de indoieli si stari de spirit contradictorii.

Bani - Tendinta interesanta de crestere a finantelor. Castigi bani, dar de indata ce intri in posesia lor trebuie sa-i si investesti. Fie ca e vorba de electrocasnice, fie ca pur si simplu treci la actiune in ceea ce priveste concediul, cert e ca nu vei ramane pentru mult timp in posesia lor.

Sanatate - Nu stai deloc rau la capitolul sanatate. Dimpotriva! E pentru prima data dupa ceva timp cand nicio afectiune nu-ti mai da batai de cap. Daca nu te ingrijesti corespunzator, situatia se poate schimba, asa ca ai grija.

Munca - Esti foarte priceputa in ceea ce faci, dar trebuie sa inveti lucruri noi. Saptamana aceasta trebuie sa fii deschisa si sa nu te lasi intimidata de informatii, chiar daca nu ai mai avut de-a face cu asa ceva pana acum.


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. In viata ta intra un alt barbat. Momentul este cat se poate de (in)oportun avand in vedere ca relatia in care esti implicata nu mai merge bine de ceva vreme, iar acest personaj nou pare sa compenseze exact lucrurile pe care i le reprosezi actualului. Ai grija ce decizii necumpatate iei.

Bani - Saptamana aceasta se lasa cu imprumuturi. Cineva din cercul apropiat de prieteni apeleaza la ajutorul tau si pur si simplu nu poti sa-i refuzi acest serviciu. Cu toate ca vei recupera banii destul de tarziu, pana la urma vei intra din nou in posesia lor.

Sanatate - E momentul sa iti reincarci bateriile. Organismul tau a fost suprasolicitat, iar in curand va incepe sa nu mai "functioneze" asa cum trebuie, asemenea unui motor caruia ii lipseste uleiul. Ai grija la programul haotic de viata si la alimentatie.

Munca - Comiti o greseala care atrage atentia sefilor. Pentru o vreme, vei ramane sub supraveghere, insa lucrurile se rezolva in cele din urma. Nu-ti face prea mari probleme, dar nici nu te culca pe o ureche. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - In viata ta revine o persoana din trecut. Din pacate pentru tine insa, acest contact reluat nu are niciun rezultat fericit, ci dimpotriva, te duce, mental vorbind, intr-o stare pesimista si melancolica de care ti-ai dorit sa fugi pana acum. Cea mai buna idee e sa lasi trecutul in trecut si sa iti continui viata.

Bani - Nu e cea mai buna perioada a ta din punct de vedere financiar. Ai cheltuit necumpatat in ultima vreme, iar acum trebuie sa suporti consecintele. Posibil sa se ievasca inca o cheltuiala neasteptata spre sfarsitul saptamanii, care sa-ti dea si mai tare peste cap finantele. 

Sanatate - Migrenele nu-ti dau pace deloc. In plus, se intrevede o vizita la medicul ginecolog pe care o amani de ceva vreme, dar pe care trebuie neaparat sa o faci. 

Munca - Primesti sansa de a-ti imbunatati cunostintele. Fie ca este vorba despre un curs de specializare promis de angajatori, fie ca pur si simplu intri in contact cu persoane de la care ai ce invata, aceasta e o saptamana buna penrtu dobandirea unor noi abilitati utile la locul de munca.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Simti nevoia unei schimbari. Actuala relatie nu te mai satisface si incepi sa te uiti in stanga si in dreapta, in cautarea unui nou partener. Din pacate, risti sa gresesti fata de iubit si sa te transformi in personajul negativ al acestei legaturi.

Bani - Nu e o saptamana buna din punct de vedere financiar. Te-ai intins mai mult decat iti e plapuma, iar acum trebuie sa tragi ponoasele. Incerci sa cheltuiesti cat mai putin cu putinta si de-a lungul intregii saptamani te limitezi, lucru care iti displace profund.

Sanatate - Acuzi probleme musculare. Nu e nimic grav, nu va fi nevoie de o programare la medic, dar va trebui totusi sa ai grija de tine daca vrei sa fii in forma maxima pana spatamana urmatoare.

Munca - Ai probleme cu cei de la munca. Din cauza unui coleg ratezi un deadline, iar asta ii deranjeaza pe superiori, care iti atrag atentia nestiind de la cine a pornit, de fapt, problema. Trebuie sa explici cu rabdare ce s-a intamplat, avand grija sa nu creezi probleme nimanui.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Nu ai deloc rabdare cu partenerul si nimic nu te satisface. Esti irascibila si ii faci o multime de reprosuri, mai mult sau mai putin fondate. Ce-i drept, nu esti corecta fata de el si ii faci viata un chin din cauza unor capricii. Ai alaturi de tine pe cineva care te iubeste, nu strica asta.

Bani - Te implici intr-un conflict legat de bani. Fie din cauza lipsurilor, fie din cauza unor datorii nerespectate risti sa strici o relatie si numai banii sunt de vina. Gandeste-te daca merita sa pierzi o persoana din cauza unui lucru care vine si pleaca.

Sanatate - O saptamana in care nu acuzi probleme de sanatate. Esti plina de energie si iti dai seama ca daca adopti o dieta echilibrata, starea ta va fi din ce in ce mai buna. 

Munca - Esti pusa in situatia de a-ti incalca principiile si a face un lucru pe care nu ai fi acceptat niciodata sa-l faci. Din pacate, daca vrei sa-ti pastrezi locul de munca, trebuie sa accepti politica firmei si sa-ti calci pe orgoliu. 


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Treci  printr-o perioada foarte buna din punct de vedere amoros. Nu trebuie decat sa te bucuri de tot ceea ce ti se intampla si sa profiti de micile gesturi de afectiune si atentie ep acre ti le acorda partenerul de viata.

Bani - In contul tau au intrat de curand niste bani pe careai inceput deja sa ii cheltuiesti cu prea multa rapiditate. Gandeste-te ca e abia inceput de luna si ca la finalul ei vei avea foarte mare nevoie de ei.

Sanatate -  Ajungi la medicul stomatolog din cauza unor probleme dentare. Consultul si tratamentul iti golesc portofelul de niste bani, pe care ai fi putut sa ii investesti in altceva.

Munca - Responsabilitatile tale la locul de munca se maresc. Primesti noi atributii, iar stresul va creste considerabil, la fel ca si salariul. La final de luna vei primi un bonus, iar asta te va motiva sa lucrezi cu la fel de multa seriozitate pe viitor.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti ca iubitul tau nu-ti da atentie si ca prioritara pentru el este familia. Acest lucru te deranjeaza si decizi sa deschizi subiectul, ceea ce  va duce la conflicte intre voi. Cu rabdare si comunicare sincera, mica neintelegere se va rezolva.

Bani - Se iveste ocazia sa te implici intr-o afecere cu potential mare de castig, dar nu ai curajul neecsar pentru a face un pas atat de important si ti-e teama ca vei pierde. Inainte de a face vreun gest necugetat, consulta-te cu un apropiat care are mai multe cunostinte economice.

Sanatate - E o saptamana buna din punct  de vedere al sanatatii. Din pacate insa, in cea de-a doua jumatate resimti oboseala primelor zile si ajungi sa fii apatica, lipsita de energie si dornica de un weekend linistit.

Munca - Probleme a locul de munca. Posibil sa-ti pierzi jobul si sa fii nevoita sa te reinventezi din punct de vedere profesional, adica sa iti pui la bataie alte cunostinte, pe care nu le-ai folosit pana acum.  


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - In urma cu ceva vreme ai intrat intr-o rleatie crezand ca ti-ai gasit sufletul pereche. Din pacate insa, nu ti-ai gasit fericirea in bratele unui Fat-Frumos pe cal alb. De cand sunteti impreuna nu faci decat sa te macini din punct de vedere emotional si consideri ca a venit momentul sa spui "stop".

Bani - Simti ca a venit momentul sa-ti faci o placere personala. De prea mult timp pui bani deoparte, iar acum ajungi la concluzia ca meriti sa te alinti, chiar daca suma despre care vorbim nu e una tocmai mica.

Sanatate - Treci printr-o perioada marcata de neliniste, consum interior, anxietate. Acuzi probleme cu stomacul si nu reusesti sa-ti gasesti locul, ceea ce inseamna ca trebuie sa-l egalezi nivelul de stres macar pe cale naturala. Bea ceaiuri linistitoare, mananca sanatos, dormi. Te vei simti mai bine.

Munca - La munca e singurul loc unde lucrurile par sa mearga cu adevarat bine pentru tine. Din cauza altor probleme tinzi sa te refugiezi in task-uri si obiective, iar asta te transforma intr-un angajat apreciat de superiori. Posibil sa primesti o prima, o marire de salariu sau beneficiu de pe urma muncii tale.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Pur si simplu nu reusesti sa-ti gasesti sufletul pereche. Recent ai trecut printr-o experienta neplacuta, care te-a speriat, iar acum refuzi sa dai orice sansa iubirii. Saptamana aceasta, o veche cunostinta incearca sa-si refaca loc in viata ta, chiar daca tu insisti ca nu vrei sa ai de-a face cu ea.

Bani - Ai pierdut multi bani si decizi sa mai tai din cheltuieli saptamana aceasta. Din pacate, tentatiile vin din toate partile si cu greu te poti abtine sa nu-ti faci o mica placere personala.

Sanatate - Simti ca numai o vacanta ar putea sa te ajute sa-ti reincarci bateriile dupa o perioada in care ti-ai suprasolicitat organismul. Desi psihic si emotional stai bine, starea ta fizica te impiedica sa functionezi la randament maxim.

Munca -  Nicio schimbare la locul de munca. E o saptamana linistita, lipsita de evenimente, in care iti duci la bun sfarsit task-urile, chiar daca uneori simti ca te aglomerezi si nu mai poti face fata.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti o persoana creativa si plina de imaginatie, care isi pune la bataie aceste talente in relatie, de-a lungul saptamanii. Simti nevoia sa-ti surprinzi partenerul, sa-i multumesti pentru sprijinul pe care ti-l acorda de fiecare data, iar gesturile tale sunt raspaltite cu afectiune si pasiune.

Bani - Situatia nu e tocmai roz, dar nu te preocupa atat de tare banii. Gasesti solutii low-cost care te ajuta sa treci cu bine de aceasta saptamana, ba chiar ajungi sa le oferi o mana de ajutor unor apropiati care au nevoie de un mic imprumut. Mergi pe principiul ca cel ce da, va primi inapoi inzecit.

Sanatate - Sanatatea nu-ti ridica niciun fel de problema. Esti energica, bine dispusa si ai reusit sa ajungi la un echilibru interior pe care multi si-l doresc. Nivelul de feromoni din organism creste substantial de-a lungul saptamanii, asa ca nu trebuie decat sa profiti de aceasta perioada.

Munca - Din pacate, la locul de munca apar ceva probleme. Un coleg cu care nu te intelegi prea bine te baga in tot felul de conflicte si situatii bizare si trebuie sa-ti pui la bataie calmul si calitatile de comunicare pentru a depasi cu brio obstacolele intinse de el.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti singura si disponibila, ceea ce iti ofera o libertate de flirt de care demult nu ai mai avut parte. Emani un magnetism irezistibil in fata reprezentantilor sexului opus si te bucuri de atentia pe care ti-o ofera fara sa-ti iei vreun angajament serios.

Bani - Spre sfarsitul saptamanii incearca sa cumperi un loz sau sa te inscrii la un concurs. Astrele iti sunt favorabile si este foarte probabil sa intri in posesie unei sume de bani modice, dar binevenite.

Sanatate - Nu ai deloc stare si pana la sfarsitul saptamanii te ajunge o oboseala pe care nu reusesti sa o combati decat printr-un weekend linistit si relaxant. Nu te suprasolicita, nu are niciun rost. Mai e si maine o zi pentru distractie.

Munca - Se lasa cu oferte pentru un nou proiect sau un nou loc de munca. Desi initial esti sceptica si nu vrei sa renunti la echipa alaturi de care ai lucrat pana acum, cu cat stai sa te gandesti mai bine, cu atat simti ca schimbarea e binevenita in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies