Horoscopul săptămânii 28 mai - 3 iunie 2018. Cum stai cu dragostea, banii şi cariera în această perioadă


Află ce iti rezervă astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii săptămânii 28 mai - 3 iunie 2018.

Tag-uri:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este o săptămână favorabilă reglarii unor probleme mai vechi sau a unor neintelegeri care revin. Incercati sa va adresati partenerului cu mai multa consideratie si afectiune.Dacă sunteți în căutarea sufletului pereche, Venus vă oferă posibilitatea de a întâlni partenerul ideal.

Bani - Veți ocazia de a câștigă bani în plus, din surse neașteptate. Asta vă face să va gândiți la o investiție pe termen lung. Pentru mulți dintre nativii zodiei este o perioada bună pentru investiții imobiliare foarte bune.

Muncă - Vreți cu orice preț să va duceți proiectele la bun sfârșit. Munca de rutină nu va satisface prea mult, așa că, dacă aveți puterea, delegați pe altcineva să o facă. 

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Sunteți ceva mai binedispuși. Nu mai aveți chef să căutați nod în papură sau să va purtați capricios. Pe scurt, este mai plăcut pentru partener să își petreacă timpul cu dumneavoastră. 

Bani - Oferiți-va niște mici cadouri sau plăceri pentru a va ameliora moralul. Pentru nativii care au fost mai prudenți în acest segment, o frumoasă surpriză se arată la orizont. 

Muncă - Noi soluții la probleme mai vechi ar putea apărea în această perioadă. Nu va lăsați descurajați dacă lucrurile nu merg chiar așa cum va doriți. Nu va grăbiți să luați o decizie. Dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult timp pentru a lua o hotărâre importată, nu ezitați să le spuneți și colegilor. În felul acesta nimeni nu va mai presa.  

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - O atmosfera de împlinire și încredere se va instala în cuplu. Felul în care se desfășoară relațiile dintre voi și parteneri depinde numai de voi, deoarece  alesul inimii voastre este dispus să va facă pe plac. 

Bani - Flerul vostru se va accentua în această perioadă. Este momentul oportun să obțineți sprijinul de care aveți nevoie pentru a va pune în mișcare planurile financiare. Dacă aveți probleme cu  banii, ele se vor rezolva foarte curând.

Muncă - Pe plan profesional, nativii acestei zodii vor fi privelegiaţi din punct de vedere al exprimării opiniilor, vor fi ascultați și sprijiniți de către șefi și colegi. 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste -  Atenție mare la certuri pentru că ar putea degenera în conflicte de lungă durată. Mai ales, nu este momentul să treziţi gelozia partenerului.

Bani - În ceea ce privește banii, veți judecă totul foarte clar iar prudența poate face minuni. Veți reuși chiar să faceți economii.

Muncă - Diplomați și eleganți, veți reuși să lăsați o bună impresie colegilor, precum și șefilor. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Trebuie să va controlați pasiunea sau mai bine spus felul în care va exprimați sentimentele. Urmează o perioada plină de pasiune pentru voi. 

Bani - În domeniul financiar  trebuie să adoptați o atitudine mai activă. Este momentul să vă planificați mai bine bugetul și să vă gândiți cum să atingeți stabilitatea economică. 

Muncă - Va așteaptă o perioadă în care va trebui să munciți din greu pentru a face față responsabilităților care va sunt date. Veți fi foarte eficienți, însă partenerii s-ar putea să va caracterizeze că fiind prea autoritari. Gândiți-va bine înainte de a lua decizii riscante.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Astrele sunt favorabile pasiunii, febrei amoroase precum și bucuriei de a trăi. Asta înseamnă că veți avea o stare de spirit extraordinară care vă va permite să faceți numeroase cuceriri. În această perioada farmecul vostru este irezistibil.

Bani - În această perioadă veți avea nevoie de mai mulți bani decât de obicei pentru a vă statisface toate dorințele. 

Muncă - În această perioadă veți fi ceva mai plictisit decât de obicei, că și cum nu mai aveți nimic de demonstrat. Această stare de spirit nu va avantajează și s-ar putea să va impulsioneze să faceți greșeli. Nu va lăsăți atrași în conflicte cu șefii și nici măcar cu colegii. 

 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Vor fi anumite neînțelegeri cu partenerul, dar care nu va vor destabiliza situația în cuplu. Acceptați să discutați calm și luați în considerare și alte puncte de vedere. Pentru a găsi o soluție trebuie să știți să ascultați.Fiți pregățiți pentru zile pline de exaltare și pasiune. 

Bani - Astrele sunt favorabile câștigurilor. Asta poate însemna că va trebui să va puneți la punct cu speculațiile bursiere sau să jucați la loto. În orice caz, contul vostru la banca va fi din nou plin. 

Muncă - În această perioadă este bine să vă concentrați pe proiectele la care țineți cel mai mult. Nu este momentul să va amuzați sau să vă luați concediu. Trebuie să dați ultima bătălie înainte de marea victorie. 

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Sentimentele voastre cele mai profunde vor fi animate de doarinta voastră de a stă cât mai mult împreună. Armonie perfectă în cuplu. Dacă sunteţi singură, o aventură sau o pasiune pe care o aveți pentru cineva va lua o turnură avantajoasă. Dacă va fi continuată această relație va promite multă fericire, pe termen lung. 

Bani - Dacă aveați în plan să faceți tranzacțîi cu sume semnificative sau să vă modificați sistemul de gestiune al banilor acesta este moemntul de a o face. 

Muncă - Entuziasmul vostru este în creștere și judecățile pe care le faceți sunt de valoare. Cu alte cuvinte, veți fin capabili să va atingeți toate obiectivele pe care vi le-ați impus.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Sunteți gata să faceți concesii pentru a vă vedea partenerul mulțumit, ceea ce este o dovadă de dragoste care va fi apreciată. Aveți un farmec irezistibil și asta se va vedea în numărul impresionante de persoane care vor dori să își petreacă timpul în compania voastră. 

Bani - Săptămână această ați putea avea parte de venituri neașteptate. Asta ar putea însemna sume de bani sau o întâlnire cu o persoană care vrea să colaborați pentru niște proiecte foarte bine plătite.

Muncă - Veți face tot posibilul să va îndepliniți toate obictivele. Cuvântul de ordine în această perioada este diplomație. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Nativii acestei zodii se vor bucură de o săptămâna plină de romantism alături de partenerul de viață.  Nu fiți suspicioși dacă vi se pare că partenerul se poartă prea frumos. Dragostea plutește în aer, trebuie doar să va bucurăți de ea.

Bani - În această perioadă evitați orice tranzacție sau operațiune financiară. Chiar dacă vi se pare că norocul va surâde, este mai bine să nu riscați prea mult.

Muncă - La serviciu sunteți adevărate superstaruri. Va dovediți inteligenți și eficienți, drept pentru care ieșiți în evidență foarte repede. Veți câștigă ușor aprecierea colegilor și șefilor, impresionați de abilitățile voastre de comunicare.  

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Pulsiunile pasionale sunt foarte puternice în această perioada. Veți trăi această săptămână la maxim. Este momentul optim de a repara unele greșeli pe care, cu știință sau fără știință, le-ați comis față de partener. Dacă sunteţi singură, aveți ocazia de a întâlni acea persoană deosebită care vă va face fericiți pe termen lung. 

Bani - Nativii acestei zodii vor fi foarte inspirați în tranzacțiile lor financiare. În general, norocul le surâde și ar putea chiar câștigă o tombolă sau un premiu la loto.

Muncă - Exact când credeați că ați pierdut totul, noi oportunități se ivesc la orizont, prin intermediul unor contacte influențe și bine plasate. Tot ce aveți de făcut este să fiți fermecători și să le demonstrați cât de buni sunteți în ceea ce faceți.  

 HOROSCOP PESTI

Dragoste- În ultima perioadă nu mai reușeșți să comunici așa cum trebuie cu partenerul de viață, de aceea apar niște probleme de cuplu pe care ar fi indicat să le rezolvați cât mai repede pentru nu a apărea o ruptură prea mare.

Bani- O parte dintre voi veți avea oportunitatea de a investi într-un proiect profitabil și de durată, în timp ce alții ar putea primi o prima de la locul de muncă cu care să-și rezolve problemele financiare.

Muncă
- Este o perioadă benefică pentru decizii importante pe plan profesional, așa că urmează-ți instinctele dacă primești o ofertă sau te hotărăști să pornești pe cont propriu într-o afacere.

related posts

Modifică setările cookies