Horoscopul saptamanii 28 septembrie - 4 octombrie 2015. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 28 septembrie - 4 octombrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Treceti printr-una dintre cele mai bune perioade pe plan sentimental. Veti avea o intalnire foarte importanta care va va da viata peste cap. 

Bani - Daca asteptati demult momentul potrivit pentru a face o tranzactie financiara importanta, acum este clipa. Gratie sprijinului astrelor, veti sti sa luati cele mai pertinente decizii.

Munca - Veti primi iluminarea necesara care va va permite sa luati decizii rapide si bune. Profitati acum pentru a va pune in aplicare planurile sau proiectele si pentru a devansa concurenta. de la locul de munca

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Astrele aduc beneficii vietii voastre de cuplu. Pentru unii nativi, asta va insemna ca anumite probleme vor disparea ca prin minune. Tentatiile din afara cuplului vi se vor parea irelevante, chiar daca vor exista.

Bani - Din punct de vedere financiar, veti trece prin niste momente satisfacatoare. Va redresati si chiar reusiti sa faceti mici economii. Iata un motiv bun pentru ca altadata sa va ganditi de doua ori unde merg banii vostri.

Munca - Sansa este de partea voastra si va gasiti mereu noi perspective si noi oportunitati. O noua sansa s-ar putea sa va surada, asa ca fiti atente.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Aveti chef sa va bucurati de orice placere care apare in calea voastra si refuzati sa fiti ingradite. Puteti chiar sa jurati ca nimeni nu va va duce la starea civila, numai ca o intalnire care va avea loc zilele astea ar putea sa va faca sa va schimbati radical opiniile.

Bani - Sansa este de partea voasta pe plan material. Unele dintre voi ar putea incepe o afacere, care, pe termen lung, sa se dovedeasca foarte profitabila. 

Munca - Veniti la serviciu cu idei foarte indraznete, chiar inovatoare, spre admiratia tuturor. Este o saptamana in care veti lucra cu spor, dat fiind ca astrele va ajuta sa va organizati splendid. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Fiti foarte atente la cele mai mici detalii ale vietii de cuplu. Treceti printr-o perioada de redescoperire mutuala asa ca este bine sa ii dati toate motivele partenerului sa se bucure de aceasta relatie. 

Bani - In domeniul financiar trebuie sa faceti eforturi suplimentare pentru a va controla atent fiecare cheltuiala. Incercati sa elaborati o strategie financiara pe termen lung astfel incat sa nu riscati sa ajungeti fara niciun leu in buzunar.

Munca - Va numarati printre rasfatatii astrelor in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca orice proiect pe care decideti sa il prezentati sau sa il puneti in aplicare se va bucura de succes.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - In viata conjugala sunteti mai pline de fantezie si de umor ca niciodata. Va place sa va distrati alaturi de partener, iar el apreciaza din plin aceasta perioada mai relaxata.

Bani - Din fericire, climatul astral va incita la o atitudine de bun simt in ceea ce priveste banii. In particular, ar fi o idee buna putina rigoare in ceea ce priveste gestionarea bugetului.

Munca - Schimbare in domeniul de activitate. Ceea ce la inceput s-ar putea sa vi se para ceva negativ, pe termen lung se va dovedi cat se poate de avantajos. Asadar, ramenti increzatoare! Totul va iesi bine.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Respingeti din start orice relatie pe care nu o credeti demna sau care credeti ca nu va duce la nimic constructiv. Intre timp, apare cineva care crede ca sunteti partenera ideala. 

Bani - Gustul pentru lucrurile noi este mai puternic ca niciodata in aceasta perioada. Veti face achizitii impresionanate, de calitate. Este, de asemenea, un moment prielnic daca doriti sa faceti investitii.

Munca - In aceasta saptamana, activitatile profesionale sunt favorizate de astre. Un voiaj in scopuri profesionale ar putea pune la punct detaliile unui succes in cariera voastra.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Deveniti mai atente la propriul aspect si aveti o dispozitie mai seducatoare. Asta se traduce printr-un nou suflu pasional in relatia de cuplu, ceea ce va aduce nespusa placere atat voua cat si partenerului.

Bani - Este posibil sa aveti ocazia sa faceti un plasament financiar intr-un proiect pe termen lung, cum ar fi o asigurare de viata sau o pensie privata. Daca toti factorii par favorabili, atunci nu aveti de ce sa ezitati.

Munca - Chiar daca proiectele voastra stagneaza, asta nu inseamna ca se vor finaliza cu un esec. Trebuie sa actionati cu mai multa forta si tenacitate pentru a va bucura de un succes veritabil.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Aveti un sex-appeal care face victime la tot pasul. Totusi, nici voi nu sunteti la adapost. O mai veche iubire s-ar putea sa se reaprinda si pare mai promitatoare decat altadata.

Bani - Veti reusi sa va echilibrati bugetul si chiar va ganditi sa faceti o investiti importanta. Domeniul imobiliar este cel care va atrage cel mai mult.

Munca - Situatia de la birou va deveni avantajoasa pentru voi, chiar daca la inceput nu parea ca va fi asa. Sunt prospere mai ales raporturile cu strainatatea.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu sunteti deloc multumite de viata voasta sentimentala, ba chiar va simtiti putin deprimate. Incercati sa treceti de aceasta perioada fara sa va luati prea in serios. Vor veni si momente mai placute in curand.

Bani -  Capacitatile voastre intelectuale va permit sa rezolvati orice problema financiara. Mai multe oportunitati de a face bani se ivesc in aceasta perioada. Nu luati decizii singure, cereti si opinia celor mai apropiati sfatuitori.

Munca - Se aspecteaza pozitiv munca serioasa. Cei care inca studiaza au si ei parte de protectie astrala si de sustinere. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Partenerul de viata are cateva lucruri pe care vi le reproseaza, insa veti gasi argumentele potrivite pentru a-l face sa inteleaga comportamentul vostru. Trebuie sa stiti ca relatiile de cuplu nu vor avea de suferit in urma acestor discutii.

Bani - Aveti parte de mici castiguri, insa, din pacate, nu este vorba de sume semnificative. Nu va lansati in achizitii  care implica cheltuieli mari.

Munca - Veti obtine rezultate excelente la serviciu. Acest domeniu este sub influenta pozitiva a astrelor. Evitati insa discutiile transante intrucat putina diplomatie nu strica niciodata. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Aceasta perioada va gaseste in plina frenezie senzuala. Asteptati cu nerabdare momentele de intimitate cu partenerul, ceea ce va va incarca de energie pozitiva.

Bani - Treceti printr-un moment de prosperitate. Banii vor veni din toate partile: bonusuri de la serviciu, sume imprumutate care va sunt restituite. Asadar, toate grijile financiare se vor evapora.

Munca - Eforturile voastre vor fi recunoscute la momentul potrivit, adica foarte curand. Intre timp, trebuie sa stiti ca mai aveti de muncit pana cand ambitiile voastre profesionale se vor fi implinit.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Saptamana aceasta totul pare sa fie favorabil unei intalniri care va scoate din rutina. Fie ca e vorba de o noua iubire sau numai de o aventura sexuala, sunteti gata sa va implicati. 

Bani - Cu toate ca nu va gestioanti bugetul cu multa atentie, norocul va surade. Este posibil sa castigati bani la loto, concursuri, sa ii primiti cadou sau sa ii gasiti pe strada. 

Munca - Totul merge bine pentru voi la serviciu. Totusi, daca aveti informatii confidentiale, e bine sa le pastrati pentru voi. In aceasta periaoda veti intelege ca tacerea este de aur in unele momente.

related posts

Modifică setările cookies