Horoscopul saptamanii 29 februarie - 6 martie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 29 februarie - 5 martie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Venus (dragostea) va traverseaza casa prietenilor alaturi de Mercur, stapanul casei comunicarii. Ce inseamna acest lucru? O noua iubire poate aparea brusc si cu surpriza, daca iesiti in grupul de prieteni.

Bani - Un prieten va cere sa-l ajutati cu un imprumut. In alta ordine de idei, puteti avea discutii despre o mostenire cu fratii sau surorile.

Munca - Spre sfarsitul saptamanii, Marte (actiunea) intra in zodia Sagetatorului si traverseaza casa calatoriilor si a studiilor din horoscopul general. Puteti incepe un curs de limbi straine, care va poate ajuta in schimbarea jobului.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Daca va doriti copii, este un moment favorabil sa discutati acest aspect cu partenerul. Pana la un astfel de eveniment, sunt sanse sa decideti sa fiti nasii copilului unui prieten.

Bani - Puteti sa va puneti in practica o pasiune. Soarele intra pe casa prieteniilor si a proiectelor, deci va poate aduce mai multi bani dintr-o asociere.

Munca - Venus, stapanul zodiei dumneavoastra, va traverseaza domeniul casei carierei. Sunteti norocosi in aceasta perioada. Aveti capacitatea sa luptati pentru ideile dumneavoastra si gasiti solutii la toate problemele.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Venus (dragostea) va tranziteaza casa drumurilor lungi. Doamnele singure isi pot gasi partenerul la drum lung, daca aleg sa plece intr-o calatorie in strainatate.

Bani - Sunteti nemultumita de situatia financiara a partenerului, in schimb nu ezitati sa ii dati o mana de ajutor.

Munca - Marte (actiunea) isi incepe tranzitul prin casa parteneriala. De aceea, trebuie sa aveti grija sa nu fiti agresive cu partenerii de la serviciu. Apelati la diplomatie chiar daca nu va este usor!

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Partenerul ar putea fi nemultumit de faptul ca munciti prea mult si nu ii acordati timp liber. Trebuie sa ii acordati atentie sporita daca vrei ca relatia sa nu se raceasca.

Bani - Venus va traverseaza domeniul casei banilor tertilor. Acest lucru inseamna ca puteti sa primiti suport financiar de la familie sau de la prietenii apropiati de-a lungul acestei saptamani.

Munca - Marte (actiunea) intra pe casa serviciului si a sanatatii si aduce multa dinamica in cele doua domenii. Alaturi de Saturn, care cere responsabilitate, veti avea o saptamana agitata la birou. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Cu Venus (dragostea) si Mercur (banii) pe casa partenerului va puteti incadra la categoria favoritele zodiacului. Va aratati sentimentele deschis fata de cel iubit in perioada urmatoare. Marte (actiunea) este si ea pe casa iubirii, ceea ce inseamna ca in  urmatoarea perioada veti investi in... fericirea dumneavoastra.

Bani - Jupiter, marele benefic, este pozitionat pe sectorul financiar si va ajuta sa va indepliniti toate dorintele. Atentie insa sa nu risipiti banii pe lucruri de care nu este nevoie neaparata! Aveti tendinta sa cumparati lucruri scumpe si inutile.

Munca - O propunere surpriza din partea unui prieten va poate aduce un proiect, care are legatura cu strainatatea. Fiti cu ochii in patru!

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Fecioarele singure isi pot gasi partenerul la un drum scurt. Nu uitati, anul acesta, cat axa destinelor se afla pe axa Fecioara-Pesti, puteti avea o intalnire cu destinul.

Bani - Marte (actiunea) incepe sa va traverseze domeniul casei si al familiei. Munciti mult pentru rudele apropiate si aveti si ajutor de la Jupiter, marele benefic, care va sustine si va aduce protectie.

Munca - Venus (dragostea) si Mercur (comunicarea) pozitionate in sectorul muncii va pot aduce colaborari din partea unor fosti colegi de serviciu. Aveti de asemenea o relatie foarte buna cu actualii colegi.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - La sfarsitul saptamanii petreceti timpul liber cu persoana iubita de la care primiti un cadou surpriza - o iesire in afara orasului.

Bani - Marte (actiunea) paraseste sectorul financiar si va traverseaza casa comunicarii, a fratilor si a drumurilor scurte. Este, deci, momentul sa relationati mai mult cu persoanele pe care nu le-ati vazut demult, cu vecinii si cu rudele, eventual sa le returnati banii pe care vi i-au imprumutat.

Munca - Incepeti saptamana in forta, rezolvati toate problemele ivite la birou si faceti si niste drumuri scurte. Atentie sa nu va suprasolicitati!

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Programati o vizita la parinti in weekend alaturi de persoana iubita. Legat de apropiati, aveti o relatie buna cu familia in urmatoarea perioada.

Bani - Incepeti saptamana recuperand niste bani. Marte (actiunea) intra pe sectorul financiar si veti depune toate eforturile la birou pentru a demonstra ca meritati un bonus sau o marire de salariu.

Munca - Daca marirea de salariu intarzie sa apara, aveti toate sansele sa schimbati job-ul in urmatoarea perioada. Luati in considerare cateva variante si propuneri care v-au fost facute.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Discutati cu partenerul de viata despre o posibila mutare intr-o alta locuinta. Daca deja v-ati mutat, veti face drumuri pentru a achizitiona mobila sau alte elemente decorative.

Bani -  Spre finalul saptamanii, va vor intra niste bani in cont. Este momentul sa va achitati ratele si utilitatile. Puteti chiar returna si o datorie.

Munca - Apar oportunitati in cariera. Depuneti multa munca si investiti ambitie in a demonstra sefilor ca meritati noua pozitie in care ati fost investiti. Saturn aflat in zodia dumneavoastra va face responsabili in toate activitatile pe care le intreprindeti.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Nu aveti dispozitie sa socializati. Pot sa apara probleme de sanatate,  care va imping sa stati in casa. Partea buna este faptul ca partenerul de viata va este alaturi, iar in weekend va reveniti si aveti parte de o surpriza sau un cadou din partea persoanei iubite.

Bani - Venus, micul benefic, va traverseaza sectorul financiar si acum aveti resurse sa achizionati niste bunuri pentru casa.

Munca - Munciti mult la birou, insa eforturile voastre vor fi rasplatite in toamna, cand Jupiter, marele benefic, va tranzita casa carierei. Discutii cu sefii despre banii pe care acestia ii vor investi intr-un proiect, le programati spre finalul saptamanii.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Venus (dragostea) va tranziteaza casa personalitatii, ceea ce va face sa straluciti. Cu alte cuvinte, de-a lungul intregii saptamani va aranjati, va schimbati look-ul si aveti grija sa-i incantati privirile partenerului.

Bani - Soarele intrat pe casa finantelor aduce o imbunatatire in acest domeniu. Poate primiti o marire de salariu sau posibil o schimbare de job cu un venit mai mare decat cel dinainte. Fiti cu ochii in patru la schimbari!

Munca - Marte (actiunea) intra pe casa proiectelor si a prietenilor, unde deja se afla Saturn. Schimbarea aduce multa responsabilitate intr-un proiect, pe care il puteti incepe cu un coleg de serviciu. Primiti sprijinul lui Mercur, care sustine activitatile intelectuale, insa trebuie sa aveti grija la discutiile legate de plati: este posibil sa nu va intelegeti la acest aspect.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Pentru ca Venus (dragostea) va tranziteaza o casa ascunsa, intrati intr-o perioada in care aveti tendinta sa incepeti o legatura ascunsa cu cineva fata de care simtiti o atractie puternica.

Bani - Incep sa vina si banii. Posibil ca partenerul sa primeasca o marire de salariu sau un nou loc de munca, veniturile fiind atribuite in cuplu. O perioada buna veti fi linistite pe plan financiar si luati decizia sa strangeti niste bani.

Munca - La inceputul saptamanii au loc discutii cu sefii legate de niste proiecte pe termen lung in care sunteti implicate. Munciti mult si aveti energie datorita intrarii Soarelui in zodia dumneavoastra. Totusi, evitati sa va suprasolicitati!

related posts

Modifică setările cookies