Horoscopul saptamanii 29 iunie - 5 iulie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 29 iunie - 5 iulie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Incerci sa salvezi relatia in care esti implicata, insa se pare ca esti singura care eforturi si realizezi ca toata straduinta ta este in zadar. Mai bine te-ai gandi ce iti doresti pentru viata ta si cum sa faci sa nu mai suferi.

Bani - Este o perioada critica din punct de vedere financiar, mai ales ca ai fost nevoita sa faci niste cheltuieli neasteptate. Esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a obtine o suma de bani, iar pe viitor ar fi bine sa fii mai cumpatata. 

Munca - Esti pusa in fata unei situatii delicate, in care trebuie sa faci o alegere care ar putea sa-ti afecteze relatia de prietenie cu o colega. Gandeste-te bine la ceea ce ai de facut si la ce conteaza mai mult pentru tine in acest caz. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Simti cum in mintea ta se ingramadesc gandurile si ai nevoie de un moment de liniste pentru a face ordine si a lua o hotarare pentru viitor. Nu esti deloc multumita de relatie si simti ca tot efortul pe care l-ai depus pana acum a fost in van.

Bani - Nu ai parte de o saptamana rea din punct de vedere financiar, cu toate ca esti predispusa sa faci cheltuieli nechibzuite. Inainte de cumpara ceva, intreaba-te daca ai nevoie cu adevarat de obiectul respectiv sau este pur si simplu un moft. 

Munca - Vii cu propuneri si idei foarte ingenioase, care ar avea potential sa se transforme in proiecte frumoase, insa, din pacate, colegii si superiorii nu te iau in serios, iar asta ajunge sa te frustreze.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Nu este exclusa o impacare cu fostul iubit saptamana aceasta. Daca tu iti recunosti greselile, iar el isi cere scuze pentru ceea ce a facut, merita sa dati o noua sansa relatiei voastre.

Bani - Concediul te-a dat un pic peste cap din punct de vedere financiar, pentru ca ai cheluit mai mult decat iti propusesei. Nu ai insa motive de ingrijorare: te vei redresa rapid cu banii. 

Munca - Nu prea iti sta gandul la munca. Iti faci planuri de vacanta,iar la serviciu iti enervezi colegii pentru ca stai toata ziua pe site-urile agentiilor de turism. Incearca sa iti faci intai treaba si apoi sa iti rezolvi problemele personale.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Iubitul iti reproseaza ca nu ii mai acorzi aceeasi atentie ca inainte si e foarte posibil ca de data aceasta sa aiba dreptate. Incearca sa-l impaci si sa nu iti distrugi relatia din cauza unor toane trecatoare. 

Bani - Nici nu castigi, nici nu pierzi sume mari de bani. Iti tot sta gandul la o investitie pentru viitorul apropiat pentru a schimba aceasta situatie, insa ar fi bine sa te consulti cu cineva priceput inainte de a intra pe un teritoriu necunsocut.

Munca - Monotonia de zi cu zi incepe sa-si spuna cuvantul. Iti dai seama adesea ca visezi cu ochii deschisi la vacante si concedii pe care nu mai ai cum sa le iei, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti gasesti motivatia necesara pentru a-ti face jobul cum se cuvine.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Incepi o noua relatie si adori acea senzatie de fluturasi in stomac. Esti mai indragostita ca niciodata si acest lucru iti afacteaza comportamentul. Te gandesti numai la el si esti destul de enervanta pentru cei din jur.

Bani - Cheltuiesti mult in aceasta perioada si la finalul saptamanii ajungi sa te imprumuti la prieteni ca sa pleci la mare sau la munte. Nu are rost sa te ingrijorezi insa, pentru ca in curand situatia finaciara se va redresa.

Munca - Ai idei bune si inovatoare, care sunt apreciate de sefii tai. Iti sunt incredintate proiecte noi, pe care va trebui sa le duci la bun sfarsit, insa ai resurse limitate.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai parte de o saptamana linistita, in care partenerul de viata iti face tot felul de surprize si te face sa te simti ca o printesa. Simti ca relatia voastra evolueaza, ceea ce iti ofera o stare de bine si de confort psihic. 

Bani - Ai de rezolvat o serie de probleme financiare si esti nevoita sa apelezi la economiile pe care le pusesei deoparte pentru o viitoare vacanta, de aceea ar fi ok ca in urmatoarea perioada sa fii mai chibzuita. 

Munca - Se intrevede o saptamana plina de satisfactii, in care primesti sansa de a te ocupa de un proiect important pentru firma, situatie care iti da un plus de energie. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relatia in care esti implicata nu merge foarte bine, simti ca nu mai exista aceea pasiune intre voi, de aceea esti hotarata sa porti o discutie sincera si serioasa cu partenerul de viata pe acest subiect.

Bani - Esti hotarata sa investesti o suma importanta de bani intr-un proiect indraznet, insa nu inainte de a te consulta pe acest subiect cu partenerul de viata si cu cateva persoane specializate in domeniu. 

Munca - Iti continui programul obisnuit de la locul de munca, reusesti sa oferi cateva idei pentru un proiect important, iar superiorii tai vor aprecia asa cum trebuie efortul pe care il depui.  

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Putini se pot lauda cu relatia lor asa cum o poti face tu! Sfatul nostru este sa profiti din plin de momentele de trandrete si de armonia din cuplu, intrucat esti cu adevarat norocoasa si meriti ce ti se intampla.

Bani - Gasesti solutii low-cost care te ajuta sa treci cu bine de aceasta saptamana care nu e una tocmai buna din punct de vedere financiar. 

Munca - E foarte posibil sa renunti la locul tau actual de munca in favoarea altuia mai banos. Nu esti insa convinsa intrucat tii foarte mult la echipa de acum si iti e greu sa o parasesti.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cineva din cercul apropiat de prieteni iti spune ca iti este infidel, insa nu ai motive de ingrijorare. Cei din jur sunt doar invidiosi pe faptul ca totul merge de minune in relatia voastra.

Bani -  Vrei sa-ti faci o mica placere, insa nu-ti permiti acest mic lux, iar din aceasta cauza ai o stare de spirit destul de proasta, care nu te ajuta in aceasta perioada. 

Munca - Avansezi in plan profesional. Vei avea un motiv de sarbatoare care are legatura directa cu locul de munca si te vei simti foarte mandra de faptul ca ai reusit aceasta performanta pe cont propriu, fara ajutor sau asistenta din partea celor din jur. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Te gandesti la un nou inceput in viata ta sentimentala. Ai suferit mult, insa acum simti ca esti pregatita pentru a lasa din nou pe cineva in inima ta. Nu va trece mult pana cand primul pretendent va aparea in viata ta.

Bani - Nu mai faci fata cheltuielilor si esti nevoita sa apelezi la o persoana apropiata care sa te ajute cu bani. Incearca sa nu faci cheltuieli inutile in aceasta perioada. 

Munca - Esti dezamagita de felul in care decurg lucrurile la munca. Ti se pare ca superiorii te impovareaza cu sarcini care nu tin de atributiile tale, insa bnu ai suficient curaj incat sa le atragi atentia.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Simti ca relatia ta nu avanseaza, ca nu are niciun viitor. La inceput, aveai o multime de vise si sperante legate de partener, insa niciunul nu se concretizeaza, iar asta te pune serios pe ganduri.

Bani - O perioada a pierderilor. Ai fost pusa recent in situatia de a cheltui sume mari de bani si abia de saptamana aceasta incepi sa iti revii in plan financiar.

Munca - Ti se ofera, in sfarsit, o sansa in adevaratul sens al cuvantului, pentru a demonstra ca detii cunostinte intr-un anumit domeniu. Vei folosi tot ce-ai invatat pana acum, iar contributiile tale vor fi apreciate de superiori. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Dupa o perioada in care parea ca astrele nu-ti pregatesc nimic bun pe plan sentimental, se pare ca soarele a iesit si pe strada ta, de aceea ar fi bine sa profiti de aceasta situatie, insa fara sa iti pierzi mintile.

Bani - Primesti o suma importanta de bani, pe care nu credeai ca o vei mai recupera, motiv pentru care iti poti pune in aplicare planurile pe care ti le facusei pentru reamenajarea locuintei. 

Munca - Nu prea iti mai gasesti locul la job si nici motivatia necesara pentru a continua in actuala pozitie. Te hotarasti sa cauti o noua provocare, asa ca te apuci sa vezi ce posibilitati ai in alte parti. 

related posts

Modifică setările cookies