Horoscopul saptamanii 3 - 9 octombrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 3 - 9 octombrie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Mercur va aduce din 7 octombrie o mai buna comunicare cu partenerul de viata. Veti incepe sa aveti pasiuni comune. Bucurati-va din plin de aceasta perioada si lasati in urma toate neintelegerile!

Bani – In weekend au loc discutii despre banii pe care doriti sa ii investiti intr-o afacere. Apelati la cineva de incredere, care va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Munca – Mercur, planeta comunicarii, intra din 7 octombrie in casa parteneriatelor si poate aduce o semnare de contract, in cele mai multe cazuri avand legatura cu sfera strainatatii. Joi se anunta o zi destul de dificila, in care sefii va pot testa rezistenta la stres.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – In primele doua zile din saptamana, prioritatea voastra va fi relatia cu partenerul de viata. Acesta ar putea sa fie incantat daca alegeti sa ii faceti o surpriza – o cina romantica.

Bani – Puteti avea joi discutii despre administrarea unor fonduri ce vin dintr-o mostenire sau a unor bani si bunuri imprumutate de la familie. Tot atunci puteti sa faceti niste drumuri prin care sa puneti la punct niste acte notariale.

Munca – Mercur, planeta comuncarii, isi face intrarea din 7 octombrie in casa serviciului si aduce o mai buna intelegere cu colegii de la munca. Cele care doresc sa isi schimbe jobul, pot primi niste oferte tentante.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – O zi dificila in relatia cu partenerul de viata poate fi cea de joi, cand unele sarcini de serviciu va impiedica sa petreceti ziua cu acesta si sunteti nevoite sa ii explicati ca sunteti intr-o perioada in care cariera vine pe primul plan. Noroc cu intrarea lui Mercur, din 7 octombrie, in casa iubirii, care anunta o perioada favorabila relatiilor de cuplu.

Bani – In weekend va intalniti cu niste prieteni apropiati cu care va sfatuiti cum sa administrati niste finante si sa investiti intr-un proiect personal. In unele cazuri, partenerul este cel care va pune la dispozitie o suma de bani.

Munca – Luni si marti se anunta niste zile dificile la locul de munca, insa norocul va surade deoarece va sar niste colegi in ajutor pentru a putea termina la timp sarcinile.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Primele doua zile din saptamana sunt favorabile pentru a fi petrecute cu persoana iubita. In weekend, iesiti la un spectacol sau la un concert, iar serile aveti parte de o cina romantica superba.

Bani – Aveti grija cum va administrati saptamana aceasta finantele deoarece in afara de salariu, pe care deja il aveti socotit, nu vor intra si alte sume de bani in conturi.

Munca – Pastrati-va energia pentru joi si vineri, cand se anunta zile dificile la locul de munca. Atunci, Saturn va testeaza rezistenta, insa va aduce si satisfactie dupa ce veti termina cu succes tot ce v-ati propus.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Din 7 octombrie, Mercur isi face intrarea in zona comunicarii, ceea ce va va ajuta sa relationati mai bine cu persoana iubita. Daca doriti sa petreceti timpul cu aceasta, ar fi bine sa o faceti la inceputul saptamanii, deoarece spre sfarsit va veti aglomera din cauza sarcinilor de serviciu.

Bani – In perioada analizata puteti sa va imbunatatiti situatia financiara cu niste colaborari din activitati intelectuale.

Munca – Marte, actiunea, va ajuta sa aveti energia necesara implicarii in proiecte. Insa aveti grija pentru ca puteti fi si foarte agresive in relatia cu colegii in aceasta perioada! Se anunta un weekend incarcat la locul de munca si puteti fi solicitate sa lucrati la birou sau de acasa. 

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Primele doua zile din saptamana le petreceti in compania persoanei iubite, chiar daca aveti parte de un program incarcat la locul de munca. Pentru weekend, programati o iesire in aer liber.

Bani – Vestea buna este ca din 7 octombrie Mercur, astrul tranzactiilor, intra in casa banilor si aduce propuneri de incheiere contracte si parteneriate pentru nativele din Fecioare.

Munca – Zona comunicarii si a drumurilor scurte este activata in prima parte a saptamanii. Vorbiti mult la telefon, trimiteti si raspundeti la email-uri, aveti relatii bune cu colegii si stati la povesti cu acestia.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Miercuri si joi puteti avea o discutie cu persoana iubita legata de relatia in care sunteti. Va intrebati daca sunteti pregatite sa treceti la urmatorul nivel, acela de a locui impreuna si a va intemeia o familie.

Bani – Primele doua zile din saptamana sunt sanse sa incasati niste sume de bani, o parte dintre ele pentru achitarea unor utilitati. Aveti grija, e posibil sa irositi cele cateva economii pe care le-ati pus deoparte.

Munca – Din 7 octombrie, Mercur va tranziteaza casa personalitatii, va face mai deschise si va ajuta sa primiti propuneri profitale de job in urmatoarea perioada.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Primele doua zile din saptamana sunteti pasionale, iar partenerul este incantat ca in sfarsit puteti petrece mai mult timp impreuna. Se lasa cu nopti de toamna fierbinti in cuibusorul vostru de nebunii.

Bani – Miercuri si joi veti fi preocupate de situatia voastra financiara. Aveti grija cat cheltuiti deoarece sunteti tentate sa mergeti la cumparaturi si sa nu va puteti abtine de la anumite mici placeri costisitoare.

Munca – La mijlocul saptamanii, veti fi nevoite sa faceti niste drumuri scurte in afara sediului pentru a rezolva niste chestiuni administrative sau financiare. Sambata este posibil sa fiti nevoite sa lucrati si, daca nu va organizati cum trebuie, veti fi nevoite sa continuati sarcinile si duminica.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Urmeaza o perioada in care veti petrece momente fericite in cuplu alaturi de persoana iubita. Profitati de ele si reinventati-va relatia de dragoste! E o saptamana propice pentru amor.

Bani – Aveti grija cum va organizati finantele saptamana aceasta. La inceput le simtiti lipsa si abia in weekend puteti face rost de niste bani, cand puteti recupera o suma pe care ati imprumutat-o.

Munca – Din 7 octombrie, Mercur incepe sa va tranziteze casa proiectelor si a prietenilor si astrele va indeamna sa fiti atente la persoanele care va pot ajuta sa intrati in cercuri noi. Acestia va pot deschide niste usi catre institutii sau companii, care sa se implice in proiectele voastre personale.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Prima parte a saptamanii ati putea sa va faceti timp pentru a petrece serile cu persoana iubita si cu grupul comun de prieteni din care faceti parte. Se anunta o perioada propice, care va ofera confort din punct de vedere sentimental.

Bani – La capitolul bani nu stati stralucit si trebuie sa va descurcati cu ce aveti. Sanse sa incasati o suma de bani sunt doar daca luati in considerare un posibil imprumut de la un coleg.

Munca – Vestea buna din sfera profesionala este intrarea lui Mercur din 7 octombrie in casa serviciului.  Alaturi de Jupiter, marele benefic, vin vesti legate de o promovare, o propunere de job sau o plecare la un job in strainatate.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Din 7 octombrie, Mercur va aduce pofta sa plecati intr-o calatorie impreuna cu persoana iubita. Daca mai aveti zile de concediu, le puteti lua si face o escapada undeva in strainatate. Daca sunteti singure, va puteti intalni iubirea la un drum lung.

Bani – Nu va intra sume in conturi de-a lungul acestei saptamani, insa puteti sa aveti parte de niste bani castigati din colaborari exterioare.

Munca – Oportunitati de a pleca la studii, de a lucra in strainatate sau de a pleca in delegatii intr-un alt oras incep sa apara incepand cu aceasta saptamana. Daca alegeti sa faceti niste cursuri, nu ratati oportunitatile care vin spre voi pentru ca va vor fi de folos in urmatoarea perioada.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Primele doua zile din saptamana iesiti la evenimente in sfera sociala impreuna cu partenerul de viata; va simtiti bine si uitati de grijile de la serviciu. Weekendul il petreceti in compania unor prieteni care va invita la o reuniune.

Bani – Din 7 octombrie, Mercur, astrul tranzactiilor, va tranziteaza casa banilor pe care ii impartiti cu partenerul. Urmeaza o perioada in care prioritatea este cum veti administra niste sume care va vor intra curand in conturi.

Munca – Joi puteti primi niste mustrari din partea sefilor daca nu v-ati facut treaba ca la carte. Nu va lasati afectate si contiuati sa va faceti treaba cum stiti mai bine. Nu puneti la suflet, deoarece oricine poate avea zile mai putin bune si in aceasta categorie intra si sefii vostri.

related posts

Modifică setările cookies