Horoscopul saptamanii 30 mai - 5 iunie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 30 mai - 5 iunie 2016.


 

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Luna noua din 4 iunie are loc pe casa a treia a comunicarii si se formeaza langa Venus, stapanul casei cuplului. Acest lucru inseamna o rezolvare a problemelor de comunicare dintre dumneavoastra si persoana iubita. V-ar prinde bine sa plecati intr-un weekend sa va mai destindeti.

Bani - Mercur sustine casa banilor si in curand vor sosi vesti bune legate de o suma pe care o asteptati.

Munca - Luna noua din 4 iunie anunta o saptamana in care puteti negocia si incheia contracte, in care puteti avea intalniri de afaceri cu colaboratorii, sedinte cu sefii si colegii. In plus, apare in plan discutarea contractului si a banilor pe care ii primiti de la actualul loc de munca.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Jupiter, marele benefic aflat in casa iubirii si a petrecerii timpului intr-un mod placut, trimite influente benefice catre Mercur din zodia dumneavoastra. Astrele va indeamna sa faceti planuri cu persoana iubita pentru vacanta de vara.

Bani - Luna noua din 4 iunie anunta deschiderea unei noi etape in casa financiara unde, alaturi de Venus, stapanul vostru, va aduce in atentie bani din munca proprie. Urmatoarea perioada va merge bine din punct de vedere financiar.

Munca - Marti se anunta o zi in care puteti fi luat prin surprindere de niste vesti legate de un parteneriat pe care l-ati incheiat. Au loc discutii si reusiti sa intelegeti ce decizie sa luati in urma evenimentelor. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in zodia dvs. deci veti fi vedetele lunii. Aspectul indica luarea unor decizii in relatia de cuplu, importanta fiind comunicarea.

Bani - Vesti bune! Beneficiati de o conjunctura astrala favorabila, care va aduce mai multi bani in conturi.

Munca - Folositi-va de energiile lunii noi din 4 iunie pentru a iesi in evidenta in sfera profesionala. Pregatiti-va sa faceti fata unor schimbari importante deoarece incepe o perioada buna, dar solicitanta.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa subconstientului dvs. Aspectul indica faptul ca o veche iubire poate sa apara in aceasta perioada din nou in viata personala.

Bani - Discutati cu partenerul problemele financiare care va framanta. Ajungeti la concluzia ca trebuie sa fiti mai chibzuiti cu banii in urmatoarea perioada.

Munca - Primele doua zile ale saptamanii veti avea discutii cu sefii si veti lua decizii majore legate de locul de munca actual. Atentie, pentru ca aveti tendinta sa intrati in conflicte cu colegii!

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Cateva schimbari in relatia de cuplu nu ar strica. Energiile Lunii noi din 4 iunie va indeamna sa faceti o surpriza persoanei iubite si achizitionati un sejur in strainatate.

Bani - Chiar daca apar niste pierderi de bani, va merge destul de bine din punct de vedere financiar cat timp marele benefic, Jupiter, va tranziteaza sfera finantelor.

Munca - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa proiectelor si a planurilor de viitor. Lucrul in echipa ar putea sa va aduca satisfactii binemeritate. Desi veti fi provocati sa munciti mult, ideile cu care veniti vor fi apreciate de catre sefi.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Va mobilizati si toata saptamana sunteti foarte activi in sfera sociala impreuna cu persoana iubita, care va insoteste la toate evenimentele. Profitati de orice sansa care se iveste pentru a va largi zona de cunoscuti. Nativii singuri beneficiaza de o conjunctura favorabila pentru a-si gasi perechea, relatiile si iubirea revenind in prim-plan.

Bani - Sunteti luate prin surprindere de niste cadouri si sume de bani pe care le puteti primi incepand cu ziua de joi. Situatia financiara se imbunatateste vazand cu ochii.

Munca - Luna noua din 4 iunie se formeaza pe casa carierei, a imaginii sociale din horoscopul dvs. general si aduce in atentie sfera profesionala. Se deschide o etapa noua, benefica, de care ar fi indicat sa va folositi. Aveti grija ce va doriti pentru ca s-ar putea indeplini!

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Primele zile ale saptamanii, cu Luna in casa cuplului, pot avea loc evenimente puse la cale de jumatatea voastra. Se apropie un eveniment fericit, prietenii si partenerul fiind complici in pregatirea unei surprize.

Bani - Va este returnata de un prieten o suma de bani de la care v-ati luat gandul. Imediat va vine ideea sa cautati un sejur pentru concediul de anul acesta.

Munca - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa a 9-a din horoscopul general, in casa studiilor inalte si a filosofiei de viata, a calatoriilor si a limbilor straine. Energiile Lunii noi indeamna nativii Balanta sa ia o hotarare legata de un job la drum lung sau de inceperea unor cursuri de perfectionare, care sa ii ajute in obtinerea unui loc de munca mai bine platit

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa relatiilor intime, in zodia Gemeni, ceea ce inseamna ca in urmatoarea perioada ar fi indicat sa va comunicati toate dorintele sau nemultumirile legate de partea intima. Doar astfel se vor rezolva blocajele aparute pana acum.

Bani - Luna noua din 4 iunie se formeaza pe casa finantelor cu partenerul si anunta deschiderea unei etape in care trebuie sa luati niste decizii legate de banii pe care ii aveti in comun. Urmeaza o perioada buna din punct de vedere financiar, oportunitatea de a achizitiona un imobil intrand in discutie.

Munca - Primele zile ale saptamanii aveti tendinta sa va simtiti usor lezati si intrati in conflict cu colegii la locul de munca. Sfatul astrelor este sa va folositi exclusiv de energia planetei Marte, stapanul vostru, pentru a lua initiative in rezolvarea diverselor probleme.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa cuplului si reprezinta deschiderea unei noi etape in relatia de comunicare cu persoana iubita. Aspectul poate aduce in atentie discutii placute si solutii creative pentru petrecerea timpului impreuna.

Bani -  Joi este posibil sa semnati un contract si o suma de bani sa va intre in conturi. In urmatoarea perioada. veti beneficia de castiguri mai consistente.

Munca - Luna noua din 4 iunie anunta oportunitati in discutarea, incheierea unor contracte cu asociatii si colaboratorii sau in renegocierea unor contracte.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Va luati liber vineri si plecati trei zile din oras cu persoana iubita. Trebuie sa fiti mai atenti cu doleantele partenerului, care are nevoie de dvs. Mai mult timp liber impreuna v-ar prinde bine.

Bani - Miercuri, un membru al familiei va solicita un sprijin financiar si sariti in ajutorul acestuia. Ar fi indicat sa va implicati mai mult in problemele si planurile familiei.

Munca - Luna noua din 4 iunie se formeaza in sfera profesionala, cand comunicarea cu colegii si sefii vor fi atentia dvs. Pentru a nu se mai complica lucrurile, astrele va sfatuiesc sa fiti diplomati. Munciti mult, sunteti ambitiosi, va urmariti obiectivele si veti fi din ce in ce mai apreciati.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in sfera iubirii si aduce in atentie relatia de dragoste in care va aflati. Practic, reprezinta deschiderea unei noi etape impreuna cu partenerul cu care in ultima perioada nu ati mai rezonat. Nativii singuri pot lua decizia sa isi caute jumatatea.

Bani - Marti si miercuri aveti de facut niste plati care nu suporta amanare. Sfatul astrelor este sa puneti bani deoparte pentru evenimente imprevizibile, care pot avea loc.

Munca - Din a doua parte a saptamanii, Luna va traverseaza sfera comunicarii si a creativitatii, care sunt bine sustinute. Va mobilizati exemplar pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu, faceti drumuri scurte, vorbiti mult la telefon, raspundeti la e-mailuri si aveti discutii inteligente cu cei din jur.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Luna noua din 4 iunie se formeaza in casa familiei din horoscopul vostru general si indica deschiderea unei noi etape in relatia cu partenerul. Saptamana aceasta, au loc discutii legate de intemeierea unei familii.

Bani - Un prieten caruia i-ati imprumutat o suma de bani va anunta ca nu v-o poate returna si acest lucru va mahneste deoarece aveati planuri cu resursele respective.

Munca - La birou veti fi nevoiti sa va adaptati la noile situatii si sarcini de serviciu. Este momentul sa va puneti in valoare.

related posts

Modifică setările cookies