Horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Pentru celibatari, aventurile si flirturile vor fi mai numeroase ca niciodata, dar vor ramane doar placeri efemere. Ar fi iluzoriu sa asteptati stabilitatea, deoarece astrele nu sunt favorabile.

Bani - Veti avea ocazia sa semnati parteneriate care se vor dovedi profitabile sau sa rezolvati probleme judiciare care in final va aduc bani sau proprietati.

Munca - Soarele face sa renasca in voi o dorinta ardenta de a reusi in sectorul profesional. De altfel, toate astrele contribuie la un context favorabil  evolutiei carierei.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - O perioada foarte frumoasa in cuplu. Va simtiti foarte bine alaturi de partener si reusiti sa regasiti impreuna raspunsuri la cele mai importante intrebari care va apasau sufletul. O sa va distrati de minune impreuna si o sa va simtiti ca in adolescenta.

Bani - Echilibrul vostru financiar este stabil si va ramane asa. Nu o sa aveti incertitudini financiare, insa vitrinele unor magazine s-ar putea sa constituie o atractie prea mare ca sa-i puteti rezista.

Munca - Veti fi capabili sa va adaptati chiar si celor mai dificile situatii si reusiti sa scoateti ce e mai bun din toate circumstantele. Evident, asta nu exclude un efort constructiv. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Treceti printr-o perioada de deplina satisfactie in cuplu. Putina pasiune, putin mister si ceva tandrete alcatuiesc reteta perfecta pentru o saptamana perfecta. 

Bani - Veti trece printr-o perioada in care astrele nu va protejeaza prea mult, asa ca este bine sa va gestionati bugetul cu foarte multa atentie. 

Munca - Astrele le permit nativilor acestor zodii sa se ocupe de proiectele profesionale cu mult entuziasm, dat fiind ca vor beneficia de simpatia colegilor, dar si a sefilor.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Astrele va ofera cea mai frumoasa perioada din an pe plan amoros. Sarmul dumneavoastra face ravagii si o sa aveti parte de multe propuneri interesante.

Bani -  Totul va merge bine daca veti sti sa va gestionati bine bugetul. Daca vreti sa faceti o achizitie importanta, ganditi-va de doua ori inainte de a vira banii.

Munca - Astrele va fac sa fiti foarte concentrati pe munca voastra in aceasta perioada si devotamentul vostru va fi foarte apreciat de sefi. Este o perioada  foarte buna pentru a incepe sa studiati limbi straine sau sa faceti cursuri de informatica. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Puteti profita din plin de linistea si tandretea din cuibusorul vostru. Serile petrecute in doi va dau un sentiment placut de stabilitate. 

Bani - Daca veti fi prudenti si rezonabili, nu veti avea probleme financiare saptamana aceasta. Planetele va dau cateva impulsuri de a cheltui necontrolat, deci ganditi-va bine la ce va doriti.

Munca - Trebuie sa va puteti tenacitatea in slujba proiectelor profesionale care se dovedesc dificile. Sunteti foarte ambitiosi, calitate care va fi apreciata de superiori.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Pe planul vietii de cuplu, realitatea s-ar putea sa va para, in aceasta perioada, mai frumoasa decat orice fictiune. Profitati din plin de aceasta fericire care pluteste in aer.

Bani -  Configuratia astrala va favorizeaza demersurile financiare. Cu aceasta ocazie ati putea sa va platiti unele datorii sau sa recuperati bani care va erau datorati.

Munca -  Aceasta perioada este plina de incurajari in domeniul profesional. Succesul va este asigurat aproape din oficiu. Nu este ceva durabil, insa daca stiti sa profitati, reputatia dumneavoastra va avea numai de castigat.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Cei singuri vor resimti o dorinta acuta de a se intalni cu oameni noi. Asta nu ii ingrijoreaza prea mult deoarece au multe relatii sociale care sa ii ajute sa cunoasca mereu persoane. 

Bani - Configuratia astrala se ocupa mai ales de finantele voastre saptamana aceasta. Atentie totusi,caci s-ar putea sa va impinga sa cheltuiti cam mult, mai ales pe lucruri care tin de estetica.

Munca - Climatul astral va asigura reusita profesionala. Va fi momentul in care veti incepe sa munciti pentru stabilizarea pozitiei dumneavoastra la locul de munca. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Veti avea, in aceasta perioada, posibilitatea de a va manifesta sentimentele de tandrete fata de persoana iubita, care va fi foarte receptiva la toate gesturile voastre. 

Bani - Veti avea ocazia sa va ameliorati nivelul de trai. Atentie totusi la persoanele care  va fac oferete prea bune ca sa fie adevarate. Daca aveti de gand sa va plasati undeva anume economiile, acum este momentul potrivit sa o faceti.

Munca -  Nu trebuie sa luati prea mult in serios criticile. Optim este sa dati ceea ce aveti mai bun si sa ii lasati pe ceilalti sa creada ce doresc. Nu trebuie sa depindeti prea mult de opiniile colegilor. Uneori vorbeste doar invidia.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Climatul astral va face foarte exigenti in plan amoros, ceea ce inseamana ca nimeni nu va primi cu adevarat sansa de a va cunoaste sau de a va seduce. Daca va doriti o relatie, poate ar trebui sa mai renuntati la pretentii.

Bani - Planetele va ajuta sa treceti de aceasta perioada fara probleme financiare. Trebuie sa dati dovada de vigilenta si prudenta cand faceti tranzactii mai speciale.

Munca -  Iata un climat astral ambiguu. Veti avea propuneri de colaborari foarte interesante, insa astrele nu sunt foarte clare in ceea ce priveste sansele de reusita, asa ca fiti precauti.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Capricornii au tendinta de a se lasa purtati in aceasta perioada de tendintele lor romantice. Nu uitati totusi sa faceti diferenta intre lumea imaginara si cea reala. 

Bani - Sunteti perspicace si isteti. Veti putea sa va ocupati de probleme financiare foarte delicate. Poate aveti un litigiu, pe probleme financiare, care se poate rezolva in aceasta perioada.

Munca - Veti profita de aceasta perioada ca sa va cresteti popularitatea printre colegi sau sefi. Nu se pune problema ca situatia voastra profesionala sa fie amenintata, insa este bine sa va planificati bine prioritatile.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Climatul astral este de partea voastra ceea ce inseamna ca relatiile conjugale se imbunatatesc si ca veti fi mai intelegatori cu intentiile si sentimentele partenerului de viata.

Bani - Sub acest aspect, planetele va dau oportunitatea de a face tranzactii avantajoase. Veti fi, de asemenea, in masura sa rezolvati o problema legata de bani care dateaza de mult timp.

Munca - Perspective profesionale sunt excelente. Rezultatele muncii voastre vor deveni vizibile mai ales in ochii persoanelor importante. Pe de alta parte aveti o creativitate de care ar fi bine sa profitati.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Configuratia astrala se ocupa de problemele sentimentale ale acestei zodii, ceea ce inseamna ca au foarte multe sanse sa cunoasca o persoana foarte speciala. Totusi abia in week-end dorintele lor pasionale au sanse sa se concretizeze. 

Bani - Este o perioada mai usoara pentru Pesti, care nu au foarte multe probleme cu banii. Totusi este bine sa fie precauti. Daca vor cheltui fara  sa se gandeasca de doua ori, in a doua jumatate a lunii aprilie vor avea probleme. 

Munca - Veti fi tentati sa ardeti etapele ca sa va atingeti scopurile in cele mai mici detalii. Ceea ce este minunat este ca reusiti sa faceti eforturi supraomenesti si sa terminati totul la timp.

related posts

Modifică setările cookies