Horoscopul saptamanii 30 noiembrie - 6 decembrie 2015. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta saptamana si citeste mai jos horoscopul pentru 30 noiembrie - 6 decembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Luna va aduce putina lumina in problemele voastre comune. Aceste mici probleme nu ameninta stabilitatea cuplului vostru, insa va pot strica armonia din relatie. Acceptati sa discutati calm si oferiti-i si celuilalt sansa de a-si exprima punctul de vedere. 

Bani - Evitati in aceasta saptamana tranzactii financiare sau operatiuni imobiliare. Daca sunteti obligati sa incheiati o afacere importanta, luati-va maximul de precautii.

Munca - In ceea ce priveste munca, veti fi nevoiti sa va dovediti eficacitatea. Daca veti reusi acest lucru, succesul nu va intarzia sa bata si la usa voastra. Nu trebuie sa va fie teama sa luati initiativa. Aveti idei originale si Mercur va sustine in eforturile de a le pune in practica si va asigura si reusita.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Treceti printr-o perioada buna din punct de vedere al relatiei de cuplu. Daca veti sti sa gestionati cum trebuie sensibilitatea partenerului, nu veti avea decat de castigat. Nu uitati ca in cuplu, toleranta si intelegerea pot face minuni.  

Bani - Fiti foarte prudenti cand vine vorba de cheltuieli, pentru ca din pacate, sunt putine sanse sa aveti castiguri suplimentare luna aceasta. Nu tineti mereu cont de sfaturile unor prieteni deoarece s-ar putea sa va impinga la cheltuieli nechibzuite.

Munca - Oportunitatile de evolutie nu intarzie sa apara. Taurii trebuie sa isi gestioneze mai bine caracterul predispus la excese si sa dea dovada de tact si de intelegere. Asta ii va ajuta sa ia deciziile cele mai bune pentru viitorul lor. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Sunteti in al noulea cer. Va ganditi la partenerul de viata ca la un vesnic logodnic sau o eterna logodnica. Va indepartati de rutina si banalitati si ii oferiti celuilalt toata atentia si afectiunea. Asta inseamna ca ati inteles ca in dragoste nu e nimic mai rau decat moartea imaginatiei.

Bani - Pe plan financiar lucrurile se imbunatatesc treptat. Influenta lui Marte se face simtita si o sa va ganditi mai mult la cum sa faceti economii. Totusi, din aceasta saptamana nu mai aveti atat de multe griji din cauza banilor.

Munca - Veti descoperi ca va este mai greu sa lucrati in echipa, dar sunteti obligati sa o faceti. O sa fie deficil sa acceptati toate limitele pe care situatia le impune, insa rabdarea voastra va fi rasplatita din plin. 

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Intrati intr-o perioada calm pe plan conjugal. Relatiile voastre de cuplu vor sta, in aceasta perioada, sub semnul tandretii. Chiar daca aveti unele dificultati in relatie, acesta este momentul sa le lasati in urma.

Bani - Este momentul sa va reorganizati complet situatia financiara. Aceasta noua ordine bugetara va va permite sa va fructificati mai bine resursele.

Munca - Sunteti plini de entuziasm in pofida obstacolelor mai mari sau mai mici care va apar in cale. Forta cu care mergeti inainte va fi reinnoita si nimic nu va poate sta in cale.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Viata voastra conjugala va fi bulversata de unele evenimente neprevazute, insa Venus va ofera intelegere si afectivitate, elemente care va vor ajuta sa rezolvati problemele alaturi de partener.

Bani - Intuitia voastra va ajuta sa faceti afaceri profitabile. Aveti incredere in aceasta intuitie care o sa va atentioneze cand trebuie semnat un  contract sau incheiata o colaborare.

Munca - Va fi o perioada agitata din punct de vedere profesional. Vor fi cateva schimbari neplacute si va fi nevoie sa faceti toate eforturile posibile ca sa va mentineti pe linia de plutire.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Treceti printr-o perioada de deplina satisfactie in cuplu. Putina pasiune, putin mister si ceva tandrete alcatuiesc reteta perfecta pentru o saptamana perfecta.  

Bani - Daca veti fi prudenti si rezonabili, nu veti avea probleme financiare saptamana aceasta. Pluto va va da cateva impulsuri de a cheltui necontrolat, deci ganditi-va bine la ce va doriti.

Munca - Perspective profesionale sunt excelente. Rezultatele muncii voastre vor deveni vizibile mai ales in ochii persoanelor importante. Pe de alta parte aveti o creativitate de care ar fi bine sa profitati.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te-ai saturat de felul in care se comporta partenerul de viata cu tine si esti hotarata sa pui piciorul in prag si sa vezi ce alternative aveti pentru situatia in care va aflati. 

Bani - Nu reusesti sa-ti rezolvi problemele financiare si esti nevoita sa te imprumuti cu niste bani de la o prietena pentru a trece si peste aceasta saptamana. 

Munca - Va trebui sa lucrezi mult peste program saptamana aceasta, deoarece ai ramas in urma cu o parte dintre proiecte, motiv pentru care trebuie sa-ti anulezi o parte dintre planurile pe care ti le facusei pentru zilele urmatoare. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Esti hotarata sa lasi in urma deceptiile in dragoste pe care le-ai avut in ultima perioada, iar zilele aceastea te transformi intr-o adevarata pradatoare. Ai grija sa nu exagerezi!

Bani - Atata vreme cat nu esti exagerata si nu arunci banii pe lucruri inutile, nu vei avea de suferit in aceasta saptamana. Chiar daca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute, vei reusi sa faci fata situatiei. 

Munca - Se anunta o saptamana linistita la birou, in care iti rezolvi treburile fara prea multa bataie de cap. Ai putea sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti organizezi cateva idei pentru proiectele viitoare. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Viata de cuplu nu prezinta niciun fel de probleme, cu singura conditie de a nu intra in detalii foarte practice atunci cand discutati. Luna este cea care se ocupa de consolidarea relatiilor deja existente.

Bani - Este o perioada buna pentru toti nativii de a pune in valoare bunurile pe care le au. Sunt favorizate tranzactiile din domeniul artistic si imobiliar.

Munca - Cresterea salariala la care visati de mai mult timp ar putea fi in sfarsit a voastra, gratie lui Venus. Imaginatia voastra este la cote maxime la fel ca si sarmul. O combinatie castigatoare pe toate planurile, si chiar la birou.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Aveti o viata de cuplu aproape ideala. Dialogurile cu partenerul de viata va multumesc si sunteti convinsi mai mult ca niciodata ca solutia oricarei probleme este comunicare.

Bani - Treceti printr-o perioada buna si ar trebuie sa trageti foloasele in viitor, deci incercati sa faceti investitii inteligente si, daca nu stiti care sunt acestea, incercati sa nu cheltuiti fara cap.

Munca - Aveti o intuitie excelenta, care va spune care sunt situatiile capcana si ceea ce trebuie sa faceti pentru a avea succes. Mergeti pe calea pe care o impune aceasta intuitie si veti avea numai de castigat. Este ca o stea norocoasa care va lumineaza calea cea mi buna.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - In aceasta perioada puneti armonia in cuplu inainte de orice. S-ar putea sa existe cateva tensiuni insa bunavointa va va ajuta sa depasiti momentele mai dificile. 

Bani - Excelenta perioada pentru a incepe un plan de economii. Este de asemenea o perioada buna pentru a reevalua contracte, in avantajul vostru. Asadar, daca vrei o chirie mai mica, acum este momentul sa negociati. 

Munca - In aceasta saptamana nativii acestei zodii ar putea fi pusi in situatia de a face alegeri care le vor schimba tot parcursul carierei. Multi dintre voi veti alege un alt domeniu de lucru sau sa mergeti inainte pe cont propriu. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Se anunta o saptamana in care esti pusa pe fapte mari pe plan sentimental. Faci cuceriri una dupa alta, insa ar trebui sa fii atenta cu ce barbati intri in contact pentru a nu avea de suferit. 

Bani - Trebuie sa faci niste investitii financiare majore in aceasta saptamana, de aceea ar trebui sa fii mai cumpatata cand vine vorba despre cumparaturi. 

Munca - Ai parte de o saptamana plina de evenimente la birou, in care trebuie sa dai dovada de multa rabdare si sa iti organizezi timpul cu mai multa atentie. 

related posts

Modifică setările cookies