Horoscopul saptamanii 31 august - 6 septembrie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 31 august - 6 septembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti din ce in ce mai pretentioasa cand vine vorba despre partenerul tau sau despre un posibil viitor iubit. Incerci sa gasesti barbatul perfect, chiar daca si tu esti constienta ca nu exista. Nu trebuie neaparat sa iti cobori standardele ca sa il gasesti, insa trebuie sa fii macar un pic mai realista.

Bani - Incerci sa faci niste economii saptamana aceasta si in mare parte reusesti. Din pacate, suma stransa nu este chiar atat de mare pe cat ti-ai fi dorit. Trebuie sa fii mai cumpatata pe viitor, daca vrei sa iti atingi telul.

Munca - Trebuie sa te ocupi de un proiect nou, care este extrem de provocator. Desi de multe ori te simti epuizata si trebuie sa lucrezi peste program, munca bine facuta iti aduce o mare satisfactie.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Esti intr-o perioada in care nu iti convine nimic, inclusiv din punct de vedere sentimental. Te enerveaza orice zice si orice face partenerul tau si ajungi sa il critici uneori fara sa ai vreun motiv prea intemeiat.

Bani - Ai o saptamana buna din punct de vedere financiar si nu trebuie sa iti socotesti fiecare banut. Iti poti face fara probleme poftele, banii nu sunt o problema.

Munca - Este o saptamana linistita la birou, insa lucrul acesta nu te mai multumeste. Esti plictisita de ceea ce faci la munca si iti doresti ceva mai provocator.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Astrele iti sunt favorabile in aceasta saptamana din punct de vedere sentimental. Partenerul te rasfata si te alinta, asa ca te vei simti iubita si apreciata. Ai grija sa ii arati si tu lui atentia cuvenita.

Bani - Este o saptamana benefica din punct de vedere financiar si reusesti sa te descurci excelent cu banii. Nu trebuie sa te abtii si poti sa iti satisfaci dorintele.

Munca - La job lucrurile sunt destul de linistite, insa tu ti-ai dori mai multa actiune. Te-ai plictisit sa faci aceleasi lucruri si simti ca poti sa realizezi mai multe pe plan profesional.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - A trecut ceva vreme de cand nu ti-ai mai scos "la inaintare" armele de seductie, asa ca saptamana aceasta iti testezi farmecul personal. Flirtezi cu oricine ai ocazia si ai tendinta de a le da sperante false posibililor pretendenti.

Bani - Saptamana aceasta esti mai cheltuitoare decat de obicei. Cumperi mai mult decat ai nevoie si nici nu te uiti la pret. In ritmul acesta, nu ar trebui sa fii deloc surprinsa daca ramai in weekend cu portofelul gol.

Munca - Este o saptamana agitata la birou, cu multe situatii neprevazute si nervi intinsi la maxim. Incearca macar tu sa fii mai calma si mai lucida decat restul. Nu rezolvi nimic daca le raspunzi celor care te critica cu aceeasi moneda.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Vrei o viata amoroasa mai palpitanta si simti ca relatia actuala nu te mai satisface. Inainte de a prinde gustul actiunii, incearca totusi sa clarifici situatia dintre tine si actualul partener.

Bani - Esti nevoita sa apelezi la un imprumut finaciar pentru a trece cu bine de saptamana aceasta. Apar niste cheltuieli neplanificate, pentru care nu aveai buget alocat.

Munca - Te gandesti din ce in ce mai des la posibilitatea de a incepe propria afacere. Desi esti constienta ca este un risc major si ca investitia este mare, ideea de a nu mai avea un sef caruia sa ii dai socoteala te incanta.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Simti acei fluturasi in stomac care iti aduc aminte de prima iubire. Traiesti o frumoasa poveste de dragoste, care iti reda optimismul si increderea in viata. In acest moment, te simti fericita si implinita din punct de vedere sentimental.

Bani - Desi nu stai prea bine cu banii, nici nu iti faci prea mari griji legate de aspectul financiar. Incerci sa te descurci cu ce ai. Atata vreme cat esti chibzuita, nu vei avea de suferit.

Munca - Ai parte de o saptamana dificila la birou, in care trebuie sa preiei si sarcinile unor colegi care sunt liberi. Te simti epuizata si faptul ca trebuie sa petreci ore in plus la birou te demoralizeaza.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Esti din ce in ce mai posesiva cu persoana iubita si acest lucru creeaza tensiuni intre voi. Atitudinea ta dominanta il enerveaza, iar tu nu ai decat de suferit. Incearca sa iti temperezi aceste sentimente de posesivitate si gelozie.

Bani - Esti pusa pe facut economii si cheltuiesti foarte putini bani saptamana aceasta. Esti totusi exagerat de cumpatata si i-ai putea face pe cei din jur sa creada ca esti zgarcita.

Munca - Esti incantata de task-urile pe care le ai de facut la job saptamana aceasta. Te simti motivata si inspirata si rezultatele muncii tale sunt apreciate. Ai sansa sa iti arati adevarata valoare.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Apar niste discutii controversate in cuplu, care se lasa cu acuzatii grave. Nervii sunt incordati si fiecare arunca cu vorbe dure. Incearca sa nu spui ceva ce o sa ragreti amarnic.

Bani - Primesti o suma nesperata de bani, care te salveaza saptamana aceasta. Reusesti sa iti platesti o parte din datorii si sa fii la zi cu ratele de la banca.

Munca - Rivalitatea la locul de munca este din ce in ce mai mare si trebuie sa muncesti din greu pentru a demonstra ca esti mai buna decat ceilalti. Aceasta presiune te demoralizeaza.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Ai pus ochii pe un barbat care nu este disponibil in acest moment, insa acest lucru nu te impiedica sa ii faci avansuri. Nu ai mustrari de constiinta si vrei sa fie cat mai repede al tau.

Bani -  Cheltuiesti fara masura in aceasta saptamana si nu te uiti deloc la bani cand vine vorba de distractie. Din fericire, banii nu te lasa la greu si reusesti sa inchei saptamana si cu ceva maruntis in portofel.

Munca - Va trebui sa tragi din greu in aceasta saptamana la birou pentru a duce la bun sfarsit proiectul in care esti implicata. Orele lucrate peste program devin o obisnuinta.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Te simti atrasa de un barbat din gasca ta de prieteni, insa nu ai curajul sa iti dai sentimentele pe fata. Te temi de reactia lui, dar si de prietenilor comuni. Dar, cel mai tare, ti-e frica de un refuz.

Bani -  Apar niste cheltuieli neprevazute care iti dau planurile financiare peste cap. Te vezi nevoita sa apelezi la un imprumut pentru a nu ramane fara niciun ban in buzunar. 

Munca - Esti extrem de dedicata si motivata saptamana aceasta la birou. Muncesti cu drag si asta se vede in rezultatele pe care le obtii. Nu vei ramane nerasplatita.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te simti amagita de un barbat care te tine in tensiune de ceva vreme. Simti ca iti da sperante false si ca intentiile sale nu sunt deloc serioase. Este momentul sa iei o decizie in privinta lui.

Bani - Va trebui sa fii destul de chibzuita saptamana aceasta, daca nu vrei sa treci printr-o adevarata criza financiara. Incearca sa nu cumperi decat lucrurile de care ai neaparat nevoie.

Munca - Este o saptamana linistita la birou, in care nimeni nu te bate la cap. Esti lasata sa iti faci treaba in liniste, lucru care tie iti convine de minune.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Este o saptamana tensionata din punct de vedere sentimental. Neintelegerile cu partenerul sunt din ce in ce mai dese si se pare ca este imposibil sa ajungeti la un consens. 

Bani - Nu trebuie sa iti faci griji legate de bani saptamana aceasta. Te descurci excelent la capitolul financiar si poti sa iti faci toate placerile, fara sa fie nevoie sa numeri fiecare banut.

Munca - La job ai parte de cateva situatii neprevazute, care se dovedesc extrem de provocatoare. Cu mult calm, vei reusi sa le depasesti cu bine.

related posts

Modifică setările cookies