Horoscopul saptamanii 4 - 10 aprilie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4 - 10 aprilie 2016.


In saptamana 4-10 aprilie, Luna traverseaza zodiile Pesti, Berbec, Taur si Gemeni. Pe 7 aprilie are loc fenomenul de Luna Noua (deschiderea unui nou capitol) in zodia Berbec, Venus (dragostea) isi incepe tranzitul prin zodia Berbec, iar Mercur (comunicarea) isi incepe tranzitul prin zodia Taur.

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Luna Noua de joi se formeaza in zodia voastra si anunta deschiderea unui nou capitol, in special in relatia cu partenerul. Venus (dragostea) intra din 5 aprilie tot in Berbec si va sporeste pofta de a flirta. Va puteti indragosti la prima vedere, insa asa cum va ia focul pasiunii, asa poate sa si dispara.

Bani - Mercur (comunicarea) intra pe sectorul vostru financiar si gandirea va fi inclinata spre solutii practice in tot ce tine de finante. Puteti discuta cu succes termenii unor contracte. La sfarsitul saptamanii incasati o suma de bani.

Munca - Luna noua din 7 aprilie asezata pe zodia voastra are legatura si cu sfera profesionala. E un moment bun sa va programati sedinte, intalniri cu oameni importanti, care va pot ajuta in cariera.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Miercuri, cand Luna ajunge langa Venus (dragostea si guvernatorul vostru planetar), simtiti nevoia sa fiti alintate de parteneri. Luna noua din 7 aprilie se formeaza pe domeniul casei subconstientului si astrele va sfatuiesc sa va retrageti pentru cateva zile, sa analizati toate situatiile. Nu rabufniti, daca sunteti surescitati, pentru a nu strica relatiile.

Bani - Primele doua zile ale saptamanii puneti la cale planuri de viitor in sectorul financiar. Mercur isi incepe drumul prin zodia voastra si, desi veti avea idei fixe, le veti folosi eficient in sfera financiara.

Munca - Urmeaza o perioada cand va puteti implica mai mult in domeniul profesioanal si va puteti suplimenta veniturile, daca sunteti atente la oportunitatile care vin spre voi incepand din aceasta saptamana.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cu Luna in zodia dumneavoastra la inceputul saptamanii o sa fiti mai sensibile, irascibile si va va sari tandara imediat ce partenerul va va reprosa un lucru cat de mic.

Bani - Mercur (comunicarea) isi incepe tranzitul prin zodia Taur in a 12-a casa din horoscopul vostru general: retrageti-va in liniste analizati aspectele financiare pentru a gasi solutii pe care sa le folositi eficient.

Munca - Luna noua din 7 aprilie se formeaza pe casa a 11-a din horoscopul vostru general in domeniile prieteni, protectori, proiecte si planuri de viitor. Astrele va indeamna sa va ocupati cu precadere de aceste chestiuni, sa aveti curajul sa implementati ideile pe care le-ati gandit pana acum.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Cu Venus (dragostea) in Berbec pe domeniul carierei si al statului profesional din 5 aprilie, va puteti indragosti chiar de seful vostru. Stati linistite, pasiunea este trecatoare. In weekend iesiti cu partenerul si prietenii unde veti fi vedeta grupului.

Bani - Mercur intra in Taur din 6 aprilie, pe casa proiectelor si a planurilor de viitor. Se anunta solutii practice in obtinerea veniturilor. Unii dintre nativii dechisi catre oportunitati pot primi un proiect in care sa lucreze in timpul liber, in paralel cu actualul job.

Munca - Luna noua din 7 aprilie din Berbec are loc pe sfera voastra profesionala si anunta momentul unei noi etape. Profitati de acest eveniment astral, care are legatura cu Marte, stapanul Berbecului, pozitionat in Sagetator pe casa indeplinirilor sarcinilor de serviciu.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Cu Venus (dragostea) din 5 aprilie in Berbec, va puteti indragosti la drum sau de cineva care locuieste in strainatate, pe care il puteti vizita si cu care ati putea avea o aventura.

Bani - Daca alegeti sa urmati un curs de perfectionare, astrele sugereaza ca va veti putea mari veniturile in urmatoarea perioada.

Munca - Luna noua din 7 aprilie se formeaza pe casa a 9-a din horoscopul vostru general si aduce in atentie inceperea unei etape noi in domeniile calatorii, relatii cu strainatatea, studii si stiinte inalte, cursuri si limbi straine. Steliumul Soare-Luna-Uranus poate anunta inceputul unor deplasari in delegatii, in interes de serviciu.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Luna Noua din 7 aprilie pozitionata pe casa a 8-a din horoscopul vostru general, pe domeniul relatiilor intime, cu Venus (dragostea) aflata pe acelasi domeniu, puteti sa va condimentati relatia intima. Incercati lucruri noi, originale, pentru a alunga monotonia din cuplu.

Bani - Discutii cu partenerul de viata legate de banii si bunurile in comun pot avea loc la Luna Noua din 7 aprilie. Cele patru planete din Berbec va fac razboinice, va aprindeti usor si puteti strica relatiile. Puneti lucrurile la punct pentru a nu mai exista discutii de acest gen in urmatoarea perioada.

Munca - Luna noua din 7 aprilie are legatura si cu sectorul vostru professional, unde puteti incheia parteneriate, colaborari extra job, prin care sa va rotunjiti veniturile.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Luna noua din 7 aprilie se formeaza pe casa partenerului vostru si indica inceputul unei noi etape pe plan relational, sentimental. Cu Venus (dragostea si guvernatorul vostru planetar) pe casa parteneriala, sunteti dispuse sa reinventati relatia actuala, iar cei singuri sa inceapa o relatie noua.

Bani - Mercur isi incepe tranzitul in Taur pe casa a 8-a din horoscopul vostru general si sugereaza ca puteti sa primiti mici atentii de la partener, iar conturile se pot umple.

Munca - Luna noua din 7 aprilie are loc si in casa asociatilor si colaboratorilor cu care lucrati in sfera profesioanala si aduce in atentie o perioada favorabila intalnirilor si discutiilor despre proiecte viitoare.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cu luna pe domeniul iubirii, la inceputul saptamanii alegeti sa va impresionati partenerul de viata oferindu-i momente romantice. Din 6 aprilie si Venus (dragostea), intrat pe domeniul partenerului, va va ajuta sa il rasfatati. 

Bani - La inceputul saptamanii incasati bani din niste proiecte. Cu aceasta ocazie, va achitati utilitatile.

Munca - Luna noua din 7 aprilie, din Berbec, are loc in casa voastra a serviciului, a treburilor casnice si a sanatatii. Astrele anunta inceperea unei noi etape la jobul actual, iar cele in cautare de job nou pot gasi unul care sa ii multumeasca.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Luna noua din 7 aprilie din Berbec are loc pe domeniul casei a 5-a din horoscopul vostru general si anunta o noua etapa legata de relatia de iubire (iar pentru cei care au copii in relatia cu ei). Cei singuri ar putea avea o parte de o surpriza din partea planetelor Uranus si Venus – un nou partener.

Bani -  Din pacate, saptamana aceasta nu sunt sanse sa incasati bani din colaborari, deci aveti grija cat cheltuiti!

Munca - Luni si marti aveti niste zile mai agitate; sunteti mai mult pe drumuri decat la birou si rezolvati tot ce trebuie rezolvat. Mercur isi incepe tranzitul prin Taur si, alaturi de Luna, in domeniul serviciului poate aduce oportunitati de noi contracte.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Luna noua din 7 aprilie are loc in sectorul familie si cuplu din horoscopul vostru general si anunta o noua etapa in relatia cu parintii: poate avea loc o mutare din locuinta in care va aflati. Uranus intra si el in configuratia acestei luni noi si va cere sa fiti independenti.

Bani - Luna noua are legatura si cu sectorul vostru financiar si va aduce in atentie finantele si felul cum cheltuiti. Venus (dragostea, banii), micul benefic, intra din 5 aprilie pe casa comunicarii, a drumurilor scurte si fratilor si poate aduce o  imbunatatire a finantelor daca va implicati in actiuni ce tin de sectoarele enumerate.

Munca - Mercur, guvernatorul sferei profesionale, intra din 6 aprilie in zodia Taur, unde va aduce solutii practice, idei fixe. Spre surpriza tuturor, le veti folosi in mod eficient sa rezolvati sarcinile primite.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Venus (dragostea, miciul benefic) intra in Berbec pe 5 aprilie si, alaturi de Luna noua din 7 aprilie, va puteti indragosti la un drum scurt. Venus starneste pasiuni la prima vedere, insa trec repede.

Bani - In primele zile ale saptamanii, incasati bani pe care trebuie sa aveti grija cum ii dramuiti deoarece Venus paraseste sectorul vostru financiar si nu-l va mai sustine asa bine.

Munca - Luna noua din 7 aprilie are loc pe domeniul comunicarii si anunta momentul inceperii unei noi etape, va intari abilitatile de socializare cu colegii de serviciu si rudele apropiate. Puteti semna contracte.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cu Luna in zodia voastra, la inceputul saptamanii asteptati atentie din partea iubitului. Venus, dragostea, isi incepe tranzitul pe sectorul financiar. Cei singuri aveti grija ca va puteti indragosti de finantele unui potential partener.

Bani - Luna noua din 7 aprilie are loc pe sectorul vostru financiar si anunta inceputul unei noi etape. Unii dintre nativi pot primi o marire de salariu, iar altii pot gasi solutii sa isi suplimenteze finantele intr-un mod original (Uranus).

Munca - Luna noua de joi are legatura si cu sectorul vostru profesional guvernat de Leu si anunta deschiderea unei noi etape in felul cum va indepliniti sarcinile de serviciu.

  • Horoscopul saptamanii 4 - 10 aprilie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

related posts

Modifică setările cookies