Horoscopul saptamanii 4-10 mai 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4-10 mai 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Primesti o propunere cu tenta sexuala din partea unui coleg de birou si nu stii cum sa interpretezi gestul lui. Nu iti dai seama daca ar trebui sa te simti flatata sau ... jignita!

Bani - Ai o saptamana linistita din punct de vedere financiar si asta pentru ca nu ai de facut cheltuieli majore. Te descurci onorabil cu banii, atata vreme cat nu exagerezi cu cumparaturile.

Munca - Este o perioada solicitanta la birou, in care vei munci mult peste program. Te simti epuizata, insa ai satisfactia ca faci un lucru de calitate.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Partenerul de viata are o atitudine rece si distanta fata de tine. Incepi sa iti faci tot felul de scenarii in cap, insa iti lipseste curajul sa initiezi o discutie.

Bani - Din punct de vedere financiar, astrele iti sunt favorabile. Reusesti sa faci niste achizitii pe care le planuisei de demult si mai ramai si cu bani. Te poti declara multumita.

Munca - Desi aveai o multime de taskuri de rezolvat, ti se dau si mai multe sarcini la locul de munca. Te simti exploatata, insa deocamdata nu ai alta alternativa din punct de vedere profesional.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Treci printr-o perioada linistita din punct de vedere sentimental. Te bucuri de stabilitate si de o relatie care pare din ce in ce mai serioasa. 

Bani - Ai facut o investitie financiara care nu s-a dovedit prea profitabila, iar acum ai de suferit. Va trebui sa fii precauta din punct de vedere financiar, pana cand situatia se stabilizeaza. 

Munca - Treci printr-o perioada buna din punct de vedere profesional. Ai idei bune si inovatoare, care sunt apreciate de superiori. Mai ai insa multe de demonstrat pana cand sa le castigi complet increderea.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Astrele sunt de partea ta din punct de vedere sentimental. Persoanele singure au sansa de a cunoaste pe cineva semnificativ, iar relatia cuplurilor este caracterizata de stabilitate si armonie.

Bani - Te regasti in mijlocul unei crize financiare si asta te demoralizeaza. Cauti diverse mijloace de a face rost de bani, insa pana la salariu sunt mici sanse sa primesti o suma semnificativa.  

Munca - Atmosfera de la job nu este cea mai relaxanta saptamana aceasta. Te regasesti in mijlocul unei dispute la care esti nevoita sa iei parte. Din pacate, vei iesi destul de "ravasita" din ea.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti atrasa de un amic din gasca de prieteni, insa nu ai curajul sa iti exprimi sentimentele. Pana nu esti suta la suta sigura de ceea ce simti, esti hotarata sa nu spui nimic.

Bani - Primesti o suma nesperata de bani, din care reusesti sa iti platesti niste datorii mai vechi. Acum esti cu datoriile la zi si planul tau este sa nu mai apelezi la imprumuturi in perioada imediat urmatoare.

Munca - Este o saptamana linistita la birou, in care doar monotonia si rutina isi pun amprenta asupra ta. Reusesti sa duci la bun sfarsit toate taskurile pe care le ai de realizat.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti dezamagita de atitudinea partenerului, care pare ca are timp pentru orice altceva in afara de tine. Te simti ignorata si te gandesti ca nu te mai iubeste suficient.

Bani - Usor, usor iti revii din punct de vedere financiar si chiar reusesti sa iti faci unele mici capricii si placeri. Te bucuri de stabilitate financiara.

Munca - Esti inspirata si creativa la locul de munca si reusesti sa iti impui parerile cu usurinta. Din pacate, succesul tau te transforma in cea mai invidiata persoana de la birou saptamana asta.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Nu credeai ca poti sa ai sentimente atat de intense pentru cineva. Esti surprinsa de propriile emotii si de felul in care traiesti iubirea in acest moment al vietii tale.

Bani - Primesti o oferta de job part time platit destul de bine, iar asta iti rezolva o parte din problemele financiare. Reusesti sa faci fata cheltuielilor si iti mai raman si ceva bani de buzunar.

Munca - Este o perioada dificila din punct de vedere profesional, pentru ca volumul de munca este destul de mare. Insa si recompensele financiare vor fi pe masura.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Partenerul de viata isi doreste ca relatia voastra sa evolueze la psul urmator, insa tu nu te simti pregatita pentru o asemenea schimbare. Esti nehotarata si nu stii care este cea mai buna decizie pentru viitorul vostru.

Bani - Un prieten apropiat apeleaza la tine pentru un imprumut, iar asta te destabilizeaza un pic din punct de vedere financiar. Nu este insa niciun motiv de reala ingrijorare.

Munca - Traiesti o dezamagire la locul de munca si asta te face sa te gandesti daca mai merita sa ramai in aceeasi colectivitate. Te gandesti serios la o schimbare a domeniului profesional.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Il suspectezi pe partenerul de viata de infidelitate si crezi ca relatia voastra nu mai are mari sanse de continuitate. Te pregatesti psihic pentru o discutie aprinsa.

Bani - Astrele iti sunt favorabile din punct de vedere financiar. Treci printr-o perioada buna, in care iti permiti sa iti cumperi orice iti doresti.

Munca - Nu prea esti cu gandul la munca saptamana aceasta, iar asta se vede in rezultatele slabe pe care le ai. Din fericire, nu pare sa observe nimeni ca nu esti in cea mai buna forma.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Planetele ii ajuta pe cei singuri sa isi gaseasca un partener saptamana aceasta, iar pe cupluri sa isi rezolve niste probleme mai vechi. Se anunta o saptamana romantica si linistita.

Bani - Te vezi nevoita sa apelezi la un imprumut financiar pentru a-ti plati ratele lunare. S-au strans prea multe daorii si nu mai faci fata cu banii. Va trebui sa fii extrem de precauta din acest punct de vedere pentru a nu ajunge la o adevarata criza financiara.

Munca - Esti tinta unor barfe rautacioase la birou si trebuie sa lupti din greu ca sa iti aperi onoarea. Invidia colegilor a atins cote maxime si ai devenit o tinta pentru ei.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Ai parte de o discutie aprinsa cu partenerul, care iti face o multime de acuzatii pe care tu le consideri nedrepte. Vei avea parte de o saptamana tensionata din punct de vedere sentimental. 

Bani - Un bonus mult asteptat ti-a intrat, in sfarsit, in cont. Din punct de vedere financiar nu trebuie sa iti faci probleme saptamana aceasta.

Munca - Problemele din viata de cuplu se reflecta si in performantele tale - slabe - de la munca. Nu iti sta deloc minte ala ceea ce ai de facut la biriu, iar rezultatele tale sunt mediocre.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste -  Incerci sa readuci pasiunea in relatia voastra, dupa ce, in ultima perioada, lucrurile au fost destul de monotone intre voi. Iti rasfeti iubitul cu declaratii spumoase de dragoste si cu mici surprize.

Bani - Este o saptamana in care banii nu vor reprezenta o problema pentru tine. Iti poti face toate poftele si atata timp cat nu exagerezi iti vor mai ramane bani si pentru restul lunii.

Munca - Ai parte de o surpriza placuta la locul de munca: este posibil sa primesti un bonus sau chiar o promovare. Sefii sunt multumiti de munca pe care o faci si vor sa te rasplateasca.

related posts

Modifică setările cookies