Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie 2015. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 5-11 octombrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Simti ca relatia in care te afli nu este tocmai pe drumul cel bun si crezi ca este nevoie de mai multa implicare din partea ambilor parteneri. Desi sentimentele tale pentru el sunt inca puternice, nu esti sigura ca relatia va mai putea continua asa.

Bani - Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar, in sensul ca nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu banii. Nu se anunta cheltuieli neprevazute si ai bugetul necesar pentru a-ti face toate poftele.

Munca - Te simti inspirata si plina de energie, asa ca vei trece cu bine peste aceasta saptamana la birou. Ideile tale vor fi apreciate si puse in practica, iar superiorii nu vor uita sa te rasplateasca pentru implicare.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Astrele nu aduc mari noutati pe plan sentimental. Persoanele aflate intr-o relatie trec printr-o perioada armonioasa, fara certuri si disensiuni, iar cele singure nu fac prea mari eforturi pentru a-si gasi prea curand jumatatea.

Bani - Din punct de vedere financiar, nu trebuie sa va faceti griji. Astrele sunt de partea voastra si va ajuta sa va organizati foarte bine bugetul. Atata vreme cat nu sunteti risipitori, va veti descurca excelent cu banii.

Munca - Este o perioada tensionata la birou, in care nervii sunt intinsi la maxim. Toata lumea incearca sa demonstraza de ce este in stare, motiv pentru care vor exista mici sicane intre colegi. Nu trebuie sa te pierzi cu firea si sa faci afirmatii pe care sa le regreti ulterior.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te simti atrasa de o persoana care nu pare sa iti impartaseasca sentimentele. Desi incerci sa ii atragi atentia in toate felurile posibile, pare imun la farmecele tale. Poate ca trebuie sa renunti la subtilitati si sa treci la o abordare mai directa.

Bani - Incearca sa fii mai chibzuita cu banii in aceasta saptamana, pentru ca s-ar putea sa ai mare nevoie de ei spre weekend. Atata vreme cat te limitezi la lucrurile de care ai cu adevarat nevoie, nu vei avea de suferit.

Munca - Din pacate, nu mai esti atat de implicata la birou ca saptamana trecuta. Se simte oboseala, iar programul prelungit de lucru te-a epuizat. Ai nevoie de o perioada de respiro, in care sa iti reincarci bateriile.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Simti ca este momentul sa treceti la urmatorul pas in relatia voastra, insa te temi ca partenerul nu este pe acceasi lungime de unda cu tine. Il simti mai putin implicat si nu esti sigura ca isi doreste o relatie prea serioasa.

Bani - Daca ai asteptat momentul prielnic pentru a face o investitie financiara, nu mai trebuie sa stai prea mult pe ganduri. Nu te mai lasa influentata de parerile subiective ale celor din jur si incearca sa fii tu cea care ia decizia finala.

Munca -  Este o perioada solicitanta la munca, cu multe ore lucrate peste program si prea putina recunostinta din partea superiorilor. Incearca sa nu mai pui la suflet rautatile colegilor si sa iti faci treaba asa cum stii tu cel mai bine.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Astrele te rasfata saptamana aceasta din punct de vedere sentimental: te vei bucura de toata atentia persoanei iubite. Vei fi complimentata si admirata si te vei simti ca o printesa. Bucura-te de aceasta perioada frumoasa in cuplu.

Bani - Climatul astral este favorabil achizitiilor importante, asa ca acum este momentul sa faci acele cumparaturi majore pe care tot le-ai amanat. Nu are rost sa tii banii in cont si sa visezi la ce ti-ai putea cumpara: treci la actiune!

Munca - Te simti incoltita la birou si nu stii cine iti este prieten si cine iti este dusman. Nu mai ai incredere in nimeni si simti ca toata lumea este impotriva ta. Incearca sa iti dai seama daca situatia aceasta este reala sau se intampla doar in mintea ta.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Simti ca te-ai indragostit de persoana care nu trebuie, insa nici nu ai puterea sa spui "nu". In ciuda faptului ca te temi ca te-ar putea rani, te lasi sedusa de el. Iti place sa te simti dorita si admirata, asa ca incerci sa vezi partea buna a lucrurilor.

Bani - Va numarati printre rasfatatii astrelor in aceasta perioada: nu trebuie sa va faceti griji legate de bani, pentru ca veti avea suficienti cat sa va satisfacti toate capriciile. Totusi, nu ar strica macar o mica doza de cumpatare.

Munca -  Te gandesti din ce in ce mai serios la schimbarea domeniului de activitate, in conditiile in care nu mai esti deloc satisfacuta de actualul job. Simti nevoia sa faci ceva nou, mai palpitant si care sa nu necesite prea multe ore de lucru dupa terminarea programului.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Esti extrem de pretentioasa atunci cand vine vorba de un potential partener si poate ca acesta este principalul motiv pentru care esti inca singura. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti cobori standardele, ci doar ca trebuie sa fii un pic mai realista.

Bani - Astrele nu sunt de partea Balantelor din punct de vedere financiar. Dupa un inceput de saptamana in care nu va veti uita la bani atunci cand cumparati ceva, spre weekend lucrurile incep sa se agraveze. Este posibil sa recurgeti la un imprumut pentru a trece cu bine peste aceasta perioada.

Munca - Esti eficienta si nu bati deloc pasul pe loc saptamana aceasta la birou. Reusesti sa rezolvi suprinzator de repede problemele de ultim moment si nu te lasi demoralizata de invidia si rautatile colegilor.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti ca partenerul nu mai este la fel de implicat ca alta data si gandul lui pare mereu in alta parte. Iti propui sa iti faci curaj pentru o confruntare, insa tot amani momentul tensionat. Te simti frustrata si este momentul sa iei atitudine.

Bani - Pe langa faptul ca nu stai prea grozav cu banii, vei fi nevoita sa acorzi si un ajutor financiar unei persoane apropiate. "Cumpatarea" este cuvantul de ordine in aceasta saptamana.

Munca - Noile provocari de la birou scot ce este mai bun din tine. Nu refuzi niciodata o sarcina provocatoare, asa ca te bucuri de fiecare data cand ai ocazia sa demonstrezi de ce esti in stare din punct de vedere profesional.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Ai senzatia ca tu esti singua care isi doreste ca relatia dintre voi sa mearga. Nu vezi niciun efort din partea lui si ai impresia ca esti ultima pe lista lui de prioritati. Va trebui sa aveti o discutie serioasa daca vreti un viitor impreuna.

Bani -  Este o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, in care datoriile se tot acumuleaza. Incearca macar sa fii cumpatata cu banii si sa nu te indatorezi prea multor persoane.

Munca - Iti doresti sa demonstrezi ca esti mult mai capabila decat crede lumea. Nu fugi de responsabilitati, nu te sperie volumul mare de munca si nici orele suplimentare la birou....atata vreme cat iti sunt recunoscute meritele.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Iti suspectezi partenerul de niste lucruri "necurate" si ii reprosezi acest lucru. Iti doresti o relatie bazata suta la suta pe sinceritate si simti ca in acest moment acest lucru nu este posibil.

Bani - Este o saptamana in care cheltuielile se tin lant. Din fericire, ai facut suficiente economii in ultima perioada astfel incat acum poti sta linistita.

Munca - La job apar cateva situatii neplacute, care scot la iveala si partea mai putin draguta a caracterului tau. Chiar daca tu consideri ca ai dreptate, incearca sa nu ai o abordare prea agresiva in confruntarea cu colegii.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Saptamana aceasta totul pare sa fie favorabil unei intalniri care va scoate din rutina. Fie ca e vorba de o noua iubire sau numai de o aventura sexuala, sunteti gata sa va implicati.

Bani - Este o saptamana buna din punct de vedere financiar. Daca aveti idei de afaceri acum ar fi cel mai bun moment sa le puneti in practica.

Munca -  Totul merge bine pentru voi la serviciu. Totusi, daca aveti informatii confidentiale, e bine sa le pastrati pentru voi. In aceasta periaoda veti intelege ca tacerea este de aur in unele momente.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Aceasta perioada va gaseste in plina frenezie senzuala. Asteptati cu nerabdare momentele de intimitate cu partenerul, ceea ce va va incarca de energie pozitiva.

Bani -  Treceti printr-un moment de prosperitate. Banii vor veni din toate partile: bonusuri de la serviciu, sume imprumutate care va sunt restituite. Asadar, toate grijile financiare se vor evapora. 

Munca - Eforturile voastre vor fi recunoscute la momentul potrivit, adica foarte curand. Intre timp, trebuie sa stiti ca mai aveti de muncit pana cand ambitiile voastre profesionale se vor fi implinit.

related posts

Modifică setările cookies