Horoscopul săptămânii 7 -13 mai 2018. Cum stai cu dragostea, banii şi cariera în această săptămână


Află ce îţi rezerva astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii 7- 13 mai 2018.  


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste -  La începutul săptămânii vă cuprinde melancolia și izolarea. Rolul partenerului este important și va ajută să ieșiți din această stare!

Bani - Joi puteți încasa bani și faceți drumuri pentru a achita ratele și utilitățile.  În plus, puteți începe o nouă etapă în care să materializati niște proiecte mai vechi de succes financiar, după eforturi susținute. Puteți porni o afacere nouă, să deschideți un cont de economii, să faceți o tranzacție importantă.

Muncă - Miercuri și joi se anunță oportunități de care este bine să va folosiți pentru că există șansă să va atingeți obiectivele fixate.

 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Se anunță o perioada de afirmare și de evidențiere în tot ce va propuneți. E un moment ideal pentru inițiative personale. Un rol important îl va avea și partenerul și relația cu el intră în discuție. Trebuie să luați decizii și hotărâri care va privesc pe amândoi.

Bani - Sfârșitul săptămânii aduce banii mult așteptați. Atenție însă cât cheltuiți deoarece în weekend puteți să depășiți bugetul.

Muncă - Săptămâna se anunță liniștită la capitolul serviciu și poate ar fi bine să va mai luați niște zile de recuperare pe care să le petreceți cu partenerul.

 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Este o perioada în care surprizele neplăcute pot să apară oricând. Nu sunteți în apele voastre și preferați să stați mai mult în umbră. Este posibil să aveți întâlniri karmice cu persoane cu care ați avut cândva o poveste de dragoste. Ar fi bine să va retrageți să analizați situația înainte să luați decizii.

Bani - Săptămâna această nu sunt modificări în conturile voastre, singurul lucru notabil fiind acela că partenerul va obligă să faceți niște calcule bănești și un plan de returnare a unei datorii.

Muncă - Miercuri și joi se anunță zile active în planul social, perioada fiind favorabilă discuțiilor în implicarea în proiecte cu colaboratorii și asociații. 


Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Joi puteți să aveți parte de o surpriză din partea partenerului. Ieșiți cu prietenii și aveți o săptămâna activă din punct de vedere social. Nativii singuri sau cei care s-au despărțit în ultima perioada pot să se reîntâlnească cu cineva cu care au flirtat cândva, ba chiar să reînceapă o poveste de dragoste.

Bani - Totul merge bine. Sfera financiară este susținută de banii pe care i-ați primit de la familie în ultima lună.

Muncă - Va lărgiți orizonturile prin relaționare și vă faceți noi asocieri. Dacă vreți o schimbare, este timpul să o puneți în practică și să începeți o afacere pe cont propriu.

 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Joi puteți să aveți parte de o surpriză dacă plecați la drum lung cu partenerul. Va puteți întâlni cu cineva cu care ați avut cândva o relație și să nu știți ce reacție să aveți.

Bani - Străduiți-va să nu cheltuiți mai mult decât ați stabilit în minivacanța în care ați plecat și nu depășiți bugetul.

Muncă -  Planul profesional iese în evidență: va preocupă mai mult imaginea, reputația și ascensiunea socio-profesională.

 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Faceți cunoștințe noi şi relationati mai mult. Legătură cu o persoană aflată în străinătate ar putea să treacă la următorul nivel și să primiți niște propuneri din partea acesteia.

Bani - Toată săptămâna sunt șanse să primiți cadouri de la colegi de serviciu, foști colegi și bani de la părinți și rude plecate în afară țării.

Muncă - Se anunță începerea unei noi etape în domeniul studiilor înalte, unde puteți înregistra progrese. Este momentul să reluați niște cursuri pe care le-ați abandonat și să va obțineți atestatele.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relația intimă cu partenerul crește în intensitate. Simțiți nevoia să stați departe de ochii lumii, să profitați pe deplin de compania partenerului. Cei singuri pot avea aventuri erotice pasionale.

Bani -Se anunță începerea unei noi etape în sfera câștigurilor financiare în comun cu partenerii de afaceri. E o casă foarte bine susținută pe toată durata lunii mai.

Muncă - O problema de sănătate este posibil să va țină în casă marți și miercuri şi veţi dori vă luați mai multe zile libere. 
 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Sei anunță deschiderea unei noi etape alături partenerul de viață. Relațiile vor fi prioritatea voastră, iar cei singuri ar putea să își găsească jumătatea prin intermediul unui site de socializare

Bani - Săptămâna aceasta este posibil să vă confruntaţi cu piedici în a câștigă bani, deci aveți grijă cât cheltuiți!

Muncă - Dacă doriți să va schimbați jobul, ziua de miercuri se anunță favorabilă pentru a susține un interviu. Interacțiunea cu sfera socială va duce la un succes în planul profesional.

 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Marți și miercuri veți petrece timpul cu persoană dragă. Această apreciază eforturile voastre în a-i demonstra cât de mult înseamnă pentru voi. Discuțîii legate de viitorul relației pot avea loc în aceste zile.

Bani -  Se anunță o perioada bună din punct de vedere financiar, cu tot felul de câştiguri care vă vor surprinde.

Muncă -  Săptămâna aceasta vă dedicați în toatalitate serviciului, vă concentraţi să deveniți un om de bază, unde colegii să poată apela când au nevoie. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Aveţi multă energie. Dacă sunteți singuri, aspectele din această perioada vă ispitesc să aveți o relație cu o persoană cu care lucrați.

Bani - Miercuri puteți primi o suma de bani, care vine neașteptat să va rezolve o parte din probleme. 
 
Muncă - Săptămâna de lucru ar putea să se prelungească și în weekend, când sunteți nevoiți să rezolvați niște sarcini de serviciu. Pe lângă aceastea, mai vin și proiectele personale din colaborări, deci se anunță un sfârșit de săptămâna activ din punct de vedere profesional.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste -  Discutați cu partenerul despre întemeierea unei familii, deoarece în ultimul timp simțiți că numai familia va face fericite.

Bani - Tendințe să încasați bani se întrevăd chiar din prima zi a săptămânii, când puteți primi un cadou în bani din partea familiei, pe care o vizitați.

Muncă - Miercuri și joi sunt zile favorabile pentru a relaționa, a susține interviuri, a lua parte la ședințe unde ideile strălucite pe care le veți prezența îi vor face pe șefi să va laude.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Atenție ce și cum spuneți. Săptămâna este interesantă din prisma relației pe care o aveți cu partenerul de viață și lucrurile pot să ia o întorsătură la care nu va așteptați.

Bani - O suma de bani neașteptată și care vine cu surpriză poate să va între în conturi miercuri sau joi.

Muncă -Se anunță începerea unei noi etape în casă comunicării. Din punct de vedere profesional evitați presiunile asupra celorlalți, în special asupra colegilor, pentru a evita neînțelegerile.

related posts

Modifică setările cookies