Horoscopul saptamanii 7 - 13 martie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 7 - 13 martie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Luna noua din 9 martie are loc pe casa izolarii, a problemelor, a bolilor lungi si cronice si a relatiilor ascunse. Este momentul unei noi etape pentru ca in urmatoarea perioada sa puneti la cale deciziile luate. Pe 12 martie Venus intra in zodia Pesti, pe casa ascunsa la Berbeci si poate tulbura relatiile.

Bani - La finalul saptamanii incasati bani de la serviciu pe care ii folositi pentru a va achita datoriile.

Munca - Discutii cu partenerii de serviciu, drumuri scurte au loc la inceputul saptamanii, se pun bazele unor proiecte. 

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Venus intra pe 12 martie in Pesti pe casa prietenilor si a grupurilor pe care le frecventati. Exista sansa sa cunoateti pe cineva cu care sa incepeti o poveste de dragoste.

Bani - Stati bine la capitolul bani. Ideile stralucite pe care le-ati avut in ultima perioada v-au adus mai multi bani in cont. Aveti grija de ei, nu ii risipiti!

Munca - Luna noua din 9 martie din zodia Pesti se formeaza pe  domeniul proiecte si poate aduce incheierea unui nou contract. Fiti  cu bagare de seama cu cine va insotiti sa nu aveti surpriza neplacuta sa fiti inselati.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - La inceputul sapamanii nativii implicati intr-o relatie la distanta sau cu o persoana cunoscuta vor lua decizia daca merg mai departe sau renunta la parteneriatul in care se afla acum.

Bani - La finalul saptamanii vin banii dintr-un colaborare sau de la un prieten pe care l-ati imprumutat.

Munca - Luna noua din 9 martie anunta un eveniment important in cariera nativilor Gemeni. Din 12 martie Venus, planeta bunei intelegeri, isi incepe tranzitul pe casa carierei, a imaginii, si alaturi de Soare si Mercur indica luarea unor decizii de implicare in proiecte pe termen lung.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Programati o calatorie cu persoana iubita intr-un oras romantic. Povesti de dragoste sau legaturi la distanta sunt sanse sa apare in aceasta perioada.

Bani - Daca activati intr-un domeniu ce tine de calatori, limbi straine, inceputul tranzitului lui Venus poate sa va aduca mai multi bani din diverse activitati.

Munca - Daca va doriti o schimbare de job, inca nu este momentul acum, insa puteti face niste demersuri, precum ar fi trimiterea unor CV-uri. Saturn pozitionat pe casa serviciului va blocheaza schimbarea deoarece mai aveti ceva de invatat aici.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Luna noua din 9 martie se formeaza in Pesti pe casa a opta a horoscopului general si indica inceperea unei noi etape pe sectorul vietii intime. Venus, iubirea, alaturi de Soare si Mercur va dinamiza acest sector al vietii nativilor Leu.

Bani - Jupiter, marele benefic, pozitionat pe sectorul financiar ajuta in recuperarea unor bunuri sau sume de bani ce va apartin. 

Munca - La locul de munca sunt sanse sa incheiati niste parteneriate profitabile in prima parte a saptamanii. Daca acest lucru nu se intampla, luati decizia sa va cautati alt job.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Eclipsa solara pe luna noua din Pesti se formeaza pe domeniul parteneriate la nativii Fecioara. Alaturi de Soare si Mercur deja aflate in sectorul parteneriatelor, ajunge si Venus (planeta iubirii) care va dinamiza acest sector. Au loc decizii legate de niste parteneri care au dezamagit Fecioarele. Vestea cea buna este ca Venus (dragostea) poate aduce un partener nou.

Bani - La sfarsitul saptamanii va intra o suma de bani cu care sa rezolvati problemele ivite in ultima perioada. Aveti rabdare pana la sfarsitul lui martie cand se activeaza una din casele financiare si atunci o sa  va intre mai multi bani in conturi.

Munca - Discutii legate de incheierea unor parteneriate de afaceri au loc la inceputul saptamanii. Jupiter, marele benefic pozitionat in zodia nativilor Fecioara aduce sanse de partea acestora.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - La finalul saptamanii primiti o surpriza din partea partenerului de cuplu, o iesire la aer curat.

Bani - Desi Marte a parasit sectorul financiar, tot se resimt influentele planetei actiunii. Stati bine la capitolul bani.

Munca - Luna noua din 9 martie se formeaza pe casa serviciului, a sanatatii. Venus, planeta bunei intelegeri, alaturi de Mercur si Soare va activa acest domeniu, indica inceperea unei noi etape in special acelor nativi a caror viata se invarte numai in jurul carierei.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Luna noua din 9 martie se aseaza pe domeniul iubirii si indica inceperea unei etape in tot ceea ce tine de horoscopul dumneavoastra general: dragoste, creativitate, copii, sport, petrecerea timpului liber. Unii dintre nativi pot sa simta mai grea aceasta perioada, important este sa fie deschisi, sa-si redirectioneze energiile.

Bani - Sectorul financiar este bine aspectat si in weekend faceti socoteli cu partenerul pentru a vedea daca va permiteti sa plecati un weekend cu familia si copiii.

Munca - O problema de sanatate, care apare deodata, va tine in casa si sunteti nevoiti sa rezolvati tot ce tine de serviciu de acasa.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cu Marte in zodia voastra deveniti pasionale, dornice de flirt si veti avea initiative sa porniti pe un alt drum. Luna noua din 9 martie are loc pe sectorul familiei si poate aduce inceperea unei etape intr-o casa noua sau in relatia cu parintii.

Bani - Spre finalul saptamanii va intra bani in cont. Este momentul sa va achitati ratele si utilitatile. Puteti returna si o datorie.

Munca - Saturn pe zodia dumneavoastra va face responsabili in tot ceea ce intreprindeti la birou. Incercati sa profitati de energia lui Marte in a face cat mai multe lucruri si nu va lasati prada agresivitatii, care va cuprinde in urmatoarea perioada.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Nu aveti dispozitie sa socializati. Pot sa apara probleme de sanatate, care va imping sa stati in casa. Partea buna este faptul ca partenerul de viata va este alaturi, iar in weekend va reveniti si aveti parte de o surpriza sau un cadou din partea persoanei iubite.

Bani - Venus, micul benefic, paraseste sectorul financiar din 12 martie si nu va mai sustine asa bine finantele.

Munca - La serviciu o sa fie multa agitatie la luna noua de miercuri deoarece se formeaza pe casa comunicarii si a drumurilor scurte. Toata lumea vrea cate ceva de la dumneavoastra, aveti casuta postala plina de e-mail-uri si mai mult de atat, sunteti nevoiti sa rezolvati niste probleme ivite in afara sediului.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - In weekend petreceti timpul cu familia voastra sau programati o vizita la parinti unde pregatiti o surpriza unui membru al familiei.

Bani - Luna, Soare, Mercur, Neptun si Kiron la luna noua din 9 martie pe casa finantelor indica o noua etapa in gestionarea finantelor. Ar fi momentul sa va faceti o agenda in care sa notati toate cheltuielile pentru a nu mai ajunge in situatia in care sa ramaneti fara bani.

Munca - MJoi si vineri au loc discutii cu sefii legate de niste noi task-uri. Unii dintre dumneavoastra puteti prezenta niste idei stralucite sefilor, care sa fie puse in practica in urmatoarea perioada.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cu Venus pe zodia dumneavoastra veti incepe sa straluciti, va faceti placute, va aranjati si sunteti constiente ca fiind deschise  puteti atrage un partener.

Bani - Atentie la cum puneti problema acum deoarece atunci cand Venus va tranzita casa finantelor, luna viitoare, poate sa aduca o imbunatatire materiala.

Munca - Luna noua din 9 martie se formeaza in zodia dumneavoastra si indica inceperea unei noi etape pentru dumneavoastra ca si personalitate. Cele patru planete in Pesti, Luna, Soare, Mercur si Neptun, stapanul vostru, va aduc multa energie, iar partenerii vostri de afaceri vor realiza cat de pretiosi sunteti.

related posts

Modifică setările cookies