Horoscopul saptamanii 7 - 13 noiembrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 7 - 13 noiembrie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – De miercuri, incepeti sa relationati mai mult cu gasca. Gasiti o cale de mijloc intre petrecerea timpului cu prietenii si cu partenerul. Daca sunteti singure, exista sansa sa va faceti cunostinte noi prin amicii din grupul din care faceti parte.

Bani – Aveti grija cum va gestionati finantele saptamana aceasta deoarece sunt sanse sa incasati bani abia duminica. Suma care intra e de la familie sau un imprumut de la un prieten, deci trebuie sa fiti cu bagare de seama.

Munca – Din 12 noiembrie, puteti obtine mici favoruri de la sefi; primiti o promovare sau puteti fi instiintate de o avansare in sfera profesionala. Tot din 12 noiembrie, Mercur incepe sa traziteze casa a 9-a, a delegatiilor, si va puteti astepta oricand sa primiti o veste de a pleca in deplasare. Aranjati-va in asa fel lucrurile incat sa nu va ia prin surprindere.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Daca sunteti singure si aveti pofta de aventura - cum va indeamna din 12 noiembrie patronul vostru, Venus -puteti sa cunoasteti o persoana cu care sa incepeti o relatie. Sansele cresc daca plecati intr-o calatorie sau la un drum scurt.

Bani – Mercur, astrul tranzactiilor, isi incepe drumul prin casa mostenirilor, a creditelor, a finantelor in comun cu partenerul de viata si poate aduce o rezolvare din punct de vedere juridic a unor certificate de mostenitor. Va puteti interesa de conditiile obtinerii unui credit sau incercati sa administrati mai bine banii pe care ii impartiti cu iubitul.

Munca – Din 9 noiembrie, veti fi mai active in sfera profesionala. Veti avea idei originale prin care veti rezolva o parte de chestiuni care v-au framantat in ultima perioada la locul de munca. Venus, patronul vostru, isi incepe drumul prin casa calatoriilor si a studiilor si va indeamna sa incepeti un curs de dezvoltare profesionala.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – O problema in familie va poate da peste cap planurile din weekend in ceea ce priveste o plecare cu partenerul in afara orasului. Nu va ramane decat sa colaborati cu aspectele, sa amanati plecarea si sa rezolvati chestiunile ivite.

Bani – Situatia financiara se poate imbunatati din 12 noiembrie, cand incepeti sa primiti cadouri sau mici sume de bani cu care va mai achitati din datorii si restante.

Munca – Daca aveti de gand sa va implicati in proiecte personale impreuna cu un prieten, din 12 noiembrie este momentul favorabil. In alta ordine de idei, puteti incepe niste cursuri de limbi straine, care sa va ajute in sfera profesionala.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Din 12 noiembrie, de cand Venus, planeta iubirii, isi face intrarea in casa cuplului, veti fi mai atenta cu partenerul de viata. Drept urmare, acesta va va rasplati la randul lui cu aceleasi gesturi de tandrete.

Bani – De miercuri, incepe sa va preocupe chesiunile financiare. Puteti primi niste sume de bani si va sfatuiti cu partenerul in legatura cu felul in care le veti administra. Aveti in plan un sejur in doi, dar si achizitionarea cadourilor de Craciun.

Munca – Din 12 noiembrie, Mercur, astrul tranzactiilor, isi incepe drumul prin casa serviciului aducand cu el o mai buna comunicare cu colegii. In unele cazuri, poate aduce oferte de job pentru cei care au trimis CV-uri la alti angajatori. Atentie, o discutie serioasa cu sefii poate avea loc miercuri!

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Din 9 noiembrie, veti avea parte de o viata amoroasa intensa datorita lui Marte, care incepe sa tranziteze casa cuplului. Weekendul se anunta cu multe iesiri in sfera sociala impreuna cu partenerul de viata.

Bani – Saptamana aceasta puteti castiga o suma de bani din speculatii financiare. Atentie insa cat si unde investiti!

Munca – Venus, micul benefic, isi incepe drumul prin casa a 6-a, adica cea a serviciului, si aduce o imbunatatire a conditiilor la locul de munca. Nativele singure se pot indragosti de un coleg cu care flirteaza de mai mult timp, aspectul fiind sustinut din 12 noiembrie si de Mercur, care isi incepe traseul pe casa dragostei si a aventurii.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Din 12 noiembrie, se activeaza casa aventurii, unde intra Venus, micul benefic. Ce inseamna acest lucru? Veti fi mai deshise catre flirt si aventura. Folositi-va de acest aspect care va indeamna la a relationa mai mult cu sexul opus si totul va fi bine.

Bani – Din aceasta saptamana, va preocupa treburile gospodaresti ale locuintei: mergeti la cumparaturi si achizitionati obiecte pentru a redecora casa pentru Sarbatori.

Munca – Marte, actiunea, isi incepe drumul pe casa serviciului din 9 noiembrie. In urmatoarea perioada va veti implica mai mult in sarcinile de serviciu, unde veti avea idei originale in a rezolva task-urile primite.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Din 9 noiembrie, Marte, actiunea, dinamizeaza casa dragostei. Cu alte cuvinte, veti avea initiative in sfera sentimentala, al caror deznodamant va fi o aventura amoroasa de pomina. Fiti deschise deoarece elementul surpriza face parte din aceasta configuratie astrala care nu va va dezamagi!

Bani – De-a lungul saptamanii analizate, puteti sa va bazati doar pe banii partenerului, deci aveti grija cat cheltuiti!

Munca – Mercur , isi incepe din 12 noiembrie tranzitul prin casa comunicarii si ajuta la negocieri. Daca aveti de prezentat niste proiecte, puteti sa aveti succese remarcabile si sa incheiati niste contracte profitabile la care nici nu v-ati asteptat.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Venus, planeta armoniei, isi face intrarea in casa relatiilor sociale si va face mai deschise in relationarea cu lumea, dar mai ales cu sexul opus. Veti fi placute in toate cercurile in care va rotiti.

Bani – Datorita lui Mercur, care isi incepe tranzitul prin casa banilor din 12 noiembrie, puteti incepe niste negocieri salariale in favoarea voastra.

Munca – O schimbare la locul de munca va ia prin surprindere, insa reusiti sa faceti fata tuturor provocarilor. E o saptamana dificila, care va solicita atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere emotional.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Din 12 noiembrie, Mercur, astrul comunicarii, isi face intrarea in casa personalitatii voastre si va face deschise in relatia cu partenerul de cuplu. Aveti parte de o saptamana frumoasa si armonioasa din punct de vedere amoros.

Bani – Venus, micul benefic, isi incepe traseul prin casa banilor din 12 noiembrie, lucru ce-l veti simti si in buzunare. Este posibil ca proiectele in care v-ati implicat sa inceapa sa aduca si roade!

Munca – Din 9 noiembrie, Marte, actiunea, isi incepe traseul prin casa comunicarii si a drumurilor scurte. Cu alte cuvinte, urmeaza o perioada in care comunicarea joaca un rol important in relatiile cu colegii de serviciu si colaboratorii. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Din 12 noiembrie, Venus, planeta armoniei si a frumosului, va tranziteaza zodia si veti fi interesate de schimbarea look-ului si a garderobei. Aceste modificari vor atrage mai multi pretendenti daca sunteti singure.

Bani – Marte, actiunea, va dinamiza casa finantelor si veti fi foarte hotarate sa scoateti bani din orice actiune intreprindeti. Totodata, cheltuielile vor fi mari avand in vedere ca ati inceput deja pregatirile pentru iarna.

Munca – Daca aveti de programat sedinte si discutii cu colaboratorii si asociatii, joi se anunta o zi buna. Aspectele favorabile va ajuta sa terminati in timp util strategiile pentru anul viitor.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Din 12 noiembrie, deveniti mai preocupate de persoana voastra si de relatia cu partenerul de viata. Incepeti sa discutati despre planurile voastre impreuna pe termen lung, ceea ce va emotioneaza.

Bani – Spre finalul saptamanii, sunteti nevoite sa achizitionati un electrocasnic pe care vreti sa-l schimbati demult. Tineti totusi o evidenta a cheltuielilor pentru a nu risipi toti banii!

Munca – Saptamana aceasta sunteti capabile sa finalizati niste proiecte si puteti aborda niste chestiuni importante intr-un proiect personal pe termen lung. La mijlocul saptamanii, la un drum scurt, puteti intalni o persoana cu care sa incepeti un parteneriat.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Aveti o saptamana activa din punct de vedere social, multe intalniri cu prieteni si cunostinte. O intalnire cu o persoana cu care ati avut o frumoasa prietenie in trecut se poate transforma intr-o relatie din data de 9 noiembrie.

Bani – Hotarati sa lasati in conturile de economii banii pe care ii veti primi in plus dintr-un bonus sau o marire de salariu.

Munca – Mercur aduce din 12 noiembrie vesti despre promovarea pe care o asteptati de mult. Abilitatile de comunicare de care o sa dispuneti in urmatoarea perioada va va ajuta in relatia cu superiorii, si daca aveti de prezentat niste proiecte, aspectele favorabile va aduc numai succese.

related posts

Modifică setările cookies