Horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 8 - 14 august 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Prima parte a saptamanii veti fi atente la dorintele partenerului de cuplu. Lasati la o parte neintelegerile si crizele de posesivitate.

Bani – Despre chestiuni financiare veti discuta marti si miercuri cand puteti cere sefilor o marire de salariu.

Munca – Joi si vineri se anunta zile dificile la locul de munca si o situatie tensionata, care va poate provoca probleme. Va faceti planuri de viitor, iar Jupiter, marele benefic, aflat pe casa serviciului va deschide multe drumuri, mai ales ca acum Uranus, planeta imprevizibilului este in miscare retrograda pe casa personalitatii voastre si va indeamna la schimbare.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – In perioada marti-joi, cu Luna in casa cuplului, veti simti armonia si sunteti pregatite sa discutati despre pasul urmator in relatie.

Bani – Saptamana aceasta sunteti nevoite sa apelati la conturile de economii sau sa cereti bani parintilor pentru ca ati depasit bugetul.

Munca – Saturn, stapanul casei a 9-a, a ldrumurilor lungi si studiilor, intra in miscare directa din 13 august. Dupa patru luni de retrogradare puteti respira usurate ca nu va mai testeaza, iar finalizarea unor studii va poate aduce un loc de munca mai bun.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste   Vineri puteti fi agresive cu persoana iubita din cauza treburilor casnice care nu sunt impartite in mod egal. Nu tineti ranchiuna, lasati de la voi si folositi-va de energia lui Marte pentru lucruri placute.

Bani – Duminica primiti un un cadou de la partener. Sarbatoriti ziua in care v-ati cunoscut printr-o iesire la o cina romantica. 

Munca  Daca sunteti intr-o vacanta, marti si miercuri cu Luna in sfera profesionala, este posibil sa fie nevoie sa rezolvati niste chestiuni legate de serviciu.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste  Marti si miercuri puteti avea o aventura cu cineva de la locul de munca cu care in ultima perioada ati avut discutii indelungi.

Bani – In saptamana analizata nu sunt evenimente financiare deosebite. Atentie insa ca aveti tendinta sa cheltuiti banii pe lucruri scumpe!

Munca – Dupa-amiaza zilei de joi si toata ziua de vineri se anunta agitatie la locul de munca. Respectati cu greu deadline-urile si va poate sari tandara din orice. Aveti grija ca sunteti pe cale sa stricati toate relatiile profesionale!

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Crizele de gelozie si de posesivitate nu va dau pace si din cauza acestui lucru veti sta departe de persoana iubita aproape toata saptamana, dupa ce veti avea niste discutii aprinse. Poate ar fi bine sa va ganditi incotro o ia relatia voastra.

Bani – Configuratia astrala a zilei de luni anunta intrarea unor sume de bani in conturi. O parte le veti folosi sa iesiti cu prietenele.

Munca – Din 13 august, Saturn, stapanul casei serviciului, isi incepe mersul direct dupa o perioada de patru luni cat a adus numai blocaje si amanari la locul de munca. Veti fi mult mai creative si sarcinile le veti indeplini cu mai multa usurinta ca pana acum.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Va nemultumeste ceva saptamana aceasta in atitudinea partenerului, care se ocupa numai de el, de serviciu si de relatia cu amicii. Ii reprosati aceste lucruri, insa atentie ca puteti ajunge la certuri aprige spre finalul saptamanii.

Bani – Spre sfarsitul saptamanii, sariti in ajutorul unei prieten, care  are nevoie de o suma de bani. 

Munca – Puteti primi o ofera de munca de a lucra de acasa, o colaborare care va poate aduce mai multi bani in conturi. Nu vi se impune un program, ci doar predarea unor materiale la o perioada pe care o veti stabili cu cei care va solicita aceste servicii.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Luni sunteti fata in fata cu o surpriza pe care v-o face persoana iubita. O iesire in doi nu v-ar strica, mai ales ca in ultima perioada fiecare ati petrecut mai mult timp cu prietenii si la serviciu, decat in cuplu.

Bani – Aveti grija sa nu risipiti banii de care dispuneti; aveti tendinta sa tot achizitionati lucruri pentru casa, care pot sa mai suporte amanare.

Munca – Vineri puteti sa programati intalniri cu asociatii si partenerii cu care lucrati, insa atentie la cum comunicati, deoarece acestia ar putea sa aiba impresia ca sunteti agresive, iar voi sa vreti doar sa fiti convingatoare.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Daca pana acum ati pus cariera pe primul plan, din aceasta saptamana viata amoroasa devine mai importanta. La evenimentele la care ati iesit in ultima perioada ati cunoscut mai multi pretendenti, iar acum nu va ramane decat sa alegeti cu cine vreti sa ramaneti.

Bani – Vestea buna din aceasta saptamana este ca Saturn isi revine in miscare directa din 13 august si, aflat pe o casa financiara, nu va mai amana sau bloca axa financiara.

Munca  Joi si vineri sunt zile in care puteti rediscuta termenii unui contract de munca. Ati trecut peste o perioada destul de incarcata, ati facut eforturi sa va indepliniti sarcinile si ar fi timpul ca initiativele voastre sa va aduca si beneficii.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Cu Marte de abia intrat in zodia voastra nu puteti decat sa vreti aventura si sa va traiti viata la maxim, insa aveti grija sa nu va aruncati cu capul inainte in relatii!

Bani – Marti si joi se intrevade intrarea in conturi a unei sume de bani de la locul de munca, iar destinatia acesteia poate fi pentru a merge la un salon de infrumusetare sau o sesiune de cumparaturi.

Munca – Saturn, stapanul casei banilor, aflat pe casa personalitatii voastre, isi reia mersul direct din 13 august. Veti simti cum proiectele incep sa se deblocheze unul dupa altul, iar cele care au fost amanate pot fi puse pe roate.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Saptamana aceasta, Saturn, stapanul vostru, isi reia mersul direct. Din 13 august veti simti o usurare in tot ce faceti, iar relatia cu partenerul va intra pe un fagas normal.

Bani – Banii nu constituie o problema, insa ar trebui sa fiti mai atente in a cheltui. Intrebati-va de doua ori daca aveti nevoie sa achizitionati tot ce va iese in cale.

Munca – S-ar putea ca in prima zi a saptamanii sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie, iar urmatoarele zile, cat Luna va traversa sfera profesionala si cea a proiectelor,  sa va ocupati de cariera. Urmeaza o perioada favorabila si veti reusi sa rezolvati multe intr-un interval scurt.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Daca stati numai acasa cu familia si nu faceti nicio schimbare, sansele voastre sa va gasiti un partener sunt minime. Daca iesiti saptamana aceasta la evenimente, sanse sa intalniti un partener pot aparea cand va asteptati mai putin.

Bani – Puteti semna un contract de credit sau sa intrati in posesia unor bunuri sau bani, cu care sa va luati casa mult visata. 

Munca  Saturn, stapanul timpului, pozitionat pe casa proiectelor, isi reia mersul direct din 13 august. Veti simti cum toate planurile pe care le-ati facut din martie pana acum incep sa prinda contur sau macar puteti incepe sa faceti o strategie pentru a le pune in practica.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Sunteti favoritele perioadei analizate deoarece planetele pozitionate pe casa cuplului va promit momente fericite in cuplu.

Bani – La inceputul saptamanii primiti o suma de bani de la partener, cu care veti achita niste utilitati restante.

Munca  Joi si vineri, cu Luna in sfera profesionala, alaturi de Marte, actiunea, si Saturn, veti fi determinate sa obtineti ceea ce va doriti. Saturn isi reia mersul direct din 13 august dupa o  perioada de retrogradare de cateva luni si deblocheaza sfera carierei, care a avut cel mai mult de suferit.

related posts

Modifică setările cookies