Horoscopul saptamanii 8 - 14 septembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana foarte variata, care nu promite aceleasi lucruri pentru fiecare zodie in parte, cu toate ca majoritatea semnelor primesc vesti bune pe plan amoros. Iata horoscopul saptamanii 8 - 14 septembrie 2014.


Daca esti Varsator, flirtezi si te folosesti de farmecele personale pentru a face cucerire dupa cucerire. Trebuie totusi sa ai grija. Vei vedea mai jos de ce. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 8 - 14 septembrie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Te simti prinsa intre ciocan si nicovala. Cu toate ca iti iubesti partenerul si esti constienta ca nu vei gasi probabil niciodata un alt barbat mai bun pentru tine, iti doresti ceva nou si nu te poti abtine sa nu flirtezi cu altcineva. Gandeste-te bine la consecinte inainte sa faci un pas gresit.

Bani - Ti-ai promis ca nu vei mai face cheltuieli inutile, dar nu reusesti sa te tii de cuvant cu niciun chip. Si saptamana aceasta vei fi tentata sa cumperi lucruri de care nu ai nevoie, iar portofelul tau se va goli considerabil. 

Sanatate - Care vacanta? Te simti de parca nici nu ai fi fost plecata in concediu, iar cele mai mari probleme pe care le acuzi sunt durerile de spate. Singura recomandare pe care o putem face este odihna si poate un masaj. 

Munca - Atmosfera de la locul de munca nu e deloc una placuta. Toti in jur sunt agitati si iti transmit si tie aceasta stare. Pentru a trece cu brio de aceasta saptamana trebuie sa ai nervi tari si sa incerci sa nu te enervezi din nimicuri.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai parte de un inceput de saptamana presarat cu gesturi  de afectiune si tandarete. Te intelegi foarte bine cu iubitul si reusiti chiar sa stabiliti o iesire romantica din oras, care se va lasa cu pasiune in dormitor. 

Bani - E o perioada buna din punct de vedere financiar si asta deoarece nu apar cheltuieli neprevazute si nici nu simti nevoia sa investesti in bunuri inutile. In afara de city break-ul din weekend, saptamana trece fara probleme.

Sanatate - Vremea devine din ce in ce mai "pacatoasa", asa ca ai grija. Esti predispusa la raceli si gripa, ceea ce inseamna ca o alimentatie echilibrata, odihna si alegerile intelepte din punct de vedere vestimentar iti vor ajuta sistemul imunitar sa previna problemele de sanatate.

Munca - Ai parte de o reusita la locul de munca. Vorbim fie despre un proiect finalizat cu succes, fie despre o idee buna, care capteaza atentia superiorului si te ajuta sa cresti in ochii lui. Cine stie, poate se lasa cu o viitoare prima sau o avansare!


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Te simti singura si, de fiecare data cand vezi cupluri imbratisate in parc, starea ta de spirit se schimbe radical. Numai de tine depinde insa ca lucrurile sa stea altfel din punct de vedere amoros: daca esti hotarata sa incepi o relatie, trebuie sa fii mai deschisa si sa pornesti in cautarea lui Fat-Frumos.

Bani - Saptamana aceasta este una buna din punct de vedere financiar. Recuperezi o suma de bani pe care ai imprumutat-o sau pe care o credeai pierduta, ceea ce iti usureaza considerabil situatia. Faci mult mai putine cheltuieli decat de obicei.

Sanatate - Ai auzit pana acum de termenul "odihna"? Trebuie neaparat sa te familiarizezi cu el daca nu vrei sa clachezi. In afara de faptul ca nu stai tocmai bine din punct de vedere emotional, mai vrei si probleme fizice? Daca nu, ai mai multa grija de tine.

Munca - Esti apatica, iar sarcinile de la locul de munca ti se par prea multe si prea dificile. Trebuie sa te mobilizezi si sa-ti canalizezi energia pe ceva, iar recomandarea noastra este sa lucrezi cum se cuvine si sa nu-ti risti locul de munca pentru o perioada temporara de astenie.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti nostalgica si nu poti trece peste o relatie anterioara, chiar daca de atunci si pana in prezent ai mai cunoscut barbati. Trebuie sa iei atitudine in aceasta privinta si sa nu te mai lasi bantuita de demonii trecutului. Da-ti o noua sansa intrucat ai in preajma pe cineva care chiar isi doreste sa te faca fericita.

Bani - E o perioada neutra din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, nici nu pierzi, nici nu castigi bani, ceea ce inseamna ca finantele tale se mentin pe linia de plutire si te ajuta sa treci cu brio peste aceasta saptamana.

Sanatate - Iti revii dupa o raceala care ti-a dat batai de cap. Energia debordanta de care dai dovada tot timpul se manifesta din nou, ceea ce inseamna ca poti sa rezolvi toate treburile pe care le-ai amanat saptamana trecuta din cauza neplacerilor cauzate de starea de sanatate precara.

Munca - Dupa o perioada aglomerata si stresanta, saptamana aceasta poti sa rasufli usurata si sa o lasi mai moale cu activitatile in interes de serviciu. Colegii te ajuta de fiecare data cand ai nevoie de asistenta, iar saptamana se incheie cu bine.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Iti banuiesti partenerul de infidelitate si, din pacate, ajung in posesia ta niste dovezi pe care e imposibil sa le ignori. Nu e vorba neaparat de o actiune flagranta, ci de un flirt care nu-ti pica deloc bine. Trebuie sa decizi daca il confrunti sau treci peste.

Bani - Din pacate, vestile nu sunt bune.  Ai incercat pana acum sa amani niste cheltuieli, pe care acum chiar esti nevoita sa le faci. Daca reusesti sa fii chibzuita insa, vei depasi cu succes si aceasta saptamana.

Sanatate - Inca o programare la stomatolog. Dintii iti creeaza in continuare neplaceri si trebuie sa apelezi la ajutorul unui specialist pentru a remedia problemele care nu iti dau pace.

Munca - Ai parte de conflicte la locul de munca. Nu reusesti sa comunici eficient cu superiorii, iar colegii par sa nu fie absolut deloc pe aceeasi lungime de unda cu tine, asa ca va trebui sa fii foarte rabdatoare daca vrei sa ajungi la sfarsit de saptamana cu brio.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti irascibila si ii faci o multime de reprosuri partenerului. In ultima vreme ai simtit ca nu te intelege si ca nu te sustine, asa ca acum incepi sa-ti versi naduful si sa il tratezi cu aceeasi moneda. Vrei ca totul sa mearga bine intre voi? Iti recomandam sa renunti la aceasta atitudine si sa alegi sa comunici eficient cu el. Aceasta atitudine ar putea da rezultate mai bune.

Bani - O saptamana buna din punct de vedere financiar! Inregistrezi un castig sau iti intra in cont niste bani de care chiar aveai nevoie. Avand in vedere ca esti atat de norocoasa, ce-ai zice daca ai juca la loterie sau ai cumpara un loz?

Sanatate - O saptamana in care nu acuzi probleme de sanatate. Dupa o perioada in care te-au durut oasele si muschii, poti in sfarsit sa spui ca te simti plina de energie. AI grija totusi la alimentatie! Ai tendinta sa mananci dezordonat, iar asta nu-ti va face deloc bine.

Munca - Conflicte repetate cu superiorii. Simti ca cer prea multe de la tine si ca dintr-o data ai prea multe responsabilitati de care nu te poti ocupa singura. Roaga-i sa-ti ofere ajutoare de nadejde intrucat astfel vei putea face tot ceea ce se asteapta de la tine.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Putini se pot lauda cu relatia lor asa cum o poti face tu! Sfatul nostru este sa profiti din plin de momentele de trandrete si de armonia din cuplu, intrucat esti cu adevarat norocoasa si meriti ce ti se intampla.

Bani - Aveai niste bani pe care ii cheltuiesti cu prea multa rapiditate de-a lungul saptamanii. Gandeste-te ca mai e pana la finalul lunii si ca va trebui sa-ti ramana o suma considerabila pentru a incheia septembrie cu dreptul si portofelul plin.

Sanatate -  Nu ai probleme mari de sanatate. In afara de oboseala de care te tot plangi, starea ta fizica este una buna.

Munca - E posibil sa fii numita in fruntea unui proiect. Asta inseamna ca responsabilitatea de la locul de munca devine mai mare, direct  proportionala cu prima de la sfarsitul lunii. Relatia buna cu cei din jur te ajuta sa fii un lider de nadajede, ceea ce nu face decat sa te ajute si sa te motiveze pentru proiectele urmatoare.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Te simti sufocata si presata. Relatia in care te afli te seaca de orice putere si, cu toate ca ai trait si clipe minunate alaturi de partener, a venit momentul sa pui punct si sa-ti redobandesti independenta. E o saptamana solicitanta, dar ai nevoie de aceasta perioada de respiro.

Bani - Intri in posesia unei sume de bani modice. Nu iti este de folos pentru cheltuielile mari pe care el faci, da nici nu-ti strica. Ai grija cum iti calculezi banii pana la sfarsitul lunii intrucat ai exagerat pana acum si risti sa faci imprumuturi.

Sanatate - Sanatatea nu-ti ridica probleme. Spre sfarsitul saptamanii te plangi de oboseala, dar, din fericire, remediezi problema imediat prin somn si activitati relaxante.

Munca - Nu mai esti deloc multumita de locul de munca. Decizi ca e momentul sa faci schimbari radicale in viata ta si, pe langa modificarile pe plan personal, faci unele si in ceea ce priveste profesia.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Simti primii fiori ai iubirii. E o senzatie placuta, de care iti era dor si pe care iti doreai sa o experimentezi din nou, mai ales ca ai avut o perioada care te-a facut sa crezi ca nu exista iubire adevarata si nici fericire. Bucura-te de fluturii din stomac. Meriti!

Bani - Te alinti cu un bun la care tanjeai de ceva vreme. Ai strans bani, ai pus deoparte luna de luna, iar acum reusesti sa mergi in magazin si sa-ti faci mica placere vinovata pe care ceilalti nu o inteleg.

Sanatate - Te simti mai bine ca niciodata. Ai multa energie si nu-ti gasesti locul, iar din aceasta cauza e posibil sa ajungi la finalul saptamanii lipsita de vlaga. Stim ca atunci cand te indragostesti nu mai ai nici pofta de mancare, nici chef de somn, dar trebuie sa ai grija de tine.

Munca - Serviciul merge bine chiar daca tu esti cu capul in nori. Ai parte de o saptamana lejera si relaxata, in care atmosfera colegiala si relatiile dintre angajati devin mai puternice si mai sudate.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Fix acum, cand nu mai credeai in iubire, apare in viata ta cineva care te determina sa te razgandesti. Cu rabdare si respect, acest barbat reuseste sa-ti castige afectiunea si sa-si faca loc in sufletul tau. Chiar daca esti putin sceptica la inceput, trebuie sa inveti sa ai incredere si sa-ti dai o sansa.

Bani - Stai bine cu banii si asta deoarece nu ai simtit nevoia sa cheltuiesti sume mari pe lucruri inutile. Datorita chibzuintei de care ai dat dovada, vei ajunge la finalul lunii cu portofelul aproape plin.

Sanatate - Te simti obosita si nu-ti arde sa faci nimic. Gandul tau e inca la vacanta si astepti cu nerabdare sfarsitul de saptamana, cand iti poti reincarca bateriile si recapata motivatia. Ai grija la alimentatie, intrucat ai tendinta sa mananci dezordonat.

Munca -  O saptamana foarte agitata si plina. Esti prinsa pana peste cap cu activitati si task-uri si pana saptamana urmatoare nu vei avea timp nici macar sa respiri. Prgateste-te psihic pentru ceea ce urmeaza, intrucat nu e deloc usor. Dar vor aparea si satisfactiile.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Nu te mai simti bine in relatia pe care o ai. Ai nevoie de o schimbare, de cineva care sa te inteleaga si sa te sprijine in orice ai vrea sa faci. Acum lucrurile stau fix pe dos, iar daca nu iei o decizie radicala, vei fi foarte nefericita.

Bani - Gasesti solutii low-cost care te ajuta sa treci cu bine de aceasta saptamana care nu e una tocmai buna din punct de vedere financiar. Bravo!

Sanatate - Esti apatica. Ai o stare de disconfort general de-a lungul saptamanii, iar astentia incepe sa-si puna amprenta mai ales asupra starii tale emotionale.

Munca - Un coleg cu care nu te intelegi prea bine iti face din nou probleme. Sfatul nostru este sa apelezi la ajutorul superiorilor si sa nu mai incerci sa rezolvi totul, mai ales ca nu e prima oara cand se intampla, iar pe cont propriu nu ai reusit sa rezolvi nimic.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Flirtezi si te folosesti de farmecele personale pentru a face cucerire dupa cucerire. Nu esti pregatita sa intri intr-o relatie stabila si nu-ti doresti decat sa te distrezi. Ai grija insa sa nu le ranesti sentimentele celor din jurul tau.

Bani - Astrele iti sunt favorabile si este foarte probabil sa intri in posesie unei sume de bani modice, dar binevenite. Din putinul tau il ajuti chiar pe un apropiat, care are nevoie de un imprumut urgent ca sa-si rezolve o problema.

Sanatate - Nu te suprasolicita, nu are niciun rost. Oricat de mult iti doresti sa te distrezi si sa imbini si munca in programul tau, nu vei reusi. Gandeste-te la sanatatea ta mai presus de orice si las-o mai moale.

Munca - E foarte posibil sa renunti la locul tau actual de munca in favoarea altuia mai banos. Nu esti insa convinsa intrucat tii foarte mult la echipa de acum si iti e greu sa o parasesti.

related posts

Modifică setările cookies