Horoscopul saptamanii 9 - 15 noiembrie 2015. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 9 - 15 noiembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti destul de rece si distanta cu partenerul, iar el te taxeaza pentru asta. Te gasesti un fata unui ultimatum: ori te schimbi, ori va spuneti adio. Acum este momentul sa te hotarasti ce vrei.

Bani - Te tot gandesti cum sa iti imbunatatesti situatia financiara, insa nu faci nimic in acest sens. Iti este frica sa investesti bani si tot cauti oportunitati de afaceri. Ia o decizie inteleapta, dar rapida. Nu are rost sa amani la nesfarsit.

Munca - Esti recompensata pentru eforturile tale din ultima perioada. Superiorii te lauda in fata colegilor si iti promit ca, daca vei continua in acelasi mod, vei fi rasplatita si financiar.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Trebuie sa te gandesti bine ce iti doresti de la o relatie. Din cauza ca nici tu nu stii ce vrei, ai mereu discutii in contradictoriu cu partenerul si situatia devine una tensionata.

Bani - Climatul astral este favorabil. Ti se ofera sansa sa faci o investitie financiara, insa iti este frica sa iei o decizie in acest sens. Analizeaza bine plusurile si minusurile si alege cea mai buna varianta. Cine nu risca, nu castiga.

Munca - Iti faci griji ca nu poti face fata volumului mare de munca, insa nu ai motive atat de mari e ingrijorare. Ai mai mare incredere in tine si te vei descurca cu siguranta. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Partenerul este destul de gelos in ultima perioada, insa nici tu nu vrei sa ii dai de inteles ca nu are motive sa se ingrijoreze. Nu il mai tine ca pe jar si explica-i frumos ca el este singurul barbat din viata ta.

Bani - Saptamana aceasta reusesti sa pui niste bani deoparte, fara sa iti afecteze bugetul de zi cu zi. Esti foarte cumpatata si nu faci cheltuieli prea mari, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji din punct de vedere financiar.

Munca - Nu reusesti sa te concentrezi la job si asta iti creeaza probleme in fata sefilor. Pari dezinteresata, cu toate ca tu te straduiesti din rasputeri sa faci fata sarcinilor zilnice. Incearca sa te aduni si sa iti faci treaba cat se poate de bine.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti tentata sa incepi o aventura cu un coleg de la birou pentru care ai sentimente puternice. Insa te temi de ceea ce ar putea crede colegii. Nu te lasa influentata de parerile altora, fa ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.

Bani - Nu intelegi unde au disparut banii din contul tau, dar nu este asa un mister. Nu ai fost deloc atenta la cheltuielile pe care le-ai facut in ultima perioada si acum suferi consecintele.

Munca - Esti incantata de faptul ca ai colegi noi in colectivul de la munca si par sa fie pe aceeasi lungime de unda ca si tine. Proiectele la care ai lucrat in ultima perioada incep sa se concretizeze si deja se vad primele rezultate.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Vrei sa ii faci o surpriza partenerului si toata saptamana te agiti sa duci lucrurile la bun sfarsit. Nu dezarma: la final vei reusi sa obtii ce ti-ai propus, iar el va fi incantat si foarte surprins.

Bani - Nu este indicat sa dai bani cu imprumut saptamana asta, pentru ca este posibil sa ramai tu insati fara resurse financiare. Esti o fire generoasa si vrei sa ajuti, insa gandeste-te si la situatia ta inainte de a te hazarda.

Munca - Nu mai faci fata la provocarile la care esti supusa la serviciu. Din ce in ce mai multe responsabilitati iti sunt atribuite tie si, din pacate, nu ai suficienti oameni in subordine care sa te ajute.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Nu esti deloc multumita de viata sexuala cu partenerul, insa, in acelasi timp, iti este jena sa deschizi subiectul. Lucrurile se pot rezolva, insa numai prin comunicare. Daca nu zici nimic in acest sens, lucrurile vor continua sa se degradeze.

Bani - Nu mai regreta cheltuielile facute. Banii cheltuiti nu mai vin inapoi. Incearca sa te organizezi mai bine si sa iti faci un plan financiar. 

Munca - Esti intr-o competitie continua la job si asta iti da o stare de nervozitate. Simti ca trebuie sa demonstrezi zilnic cat de capabila esti si ca iti meriti locul in colectivitate. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Saptamana aceasta esti regina flirtului. Emani sex appeal si reprezentantii sexului opus simt o atractie puternica pentru tine. Esti dornica sa faci cuceriri noi si sa traiesti intens din punct de vedere sentimental.

Bani - Se pare ca banii pe care i-ai strans "pentru zile negre" isi gasesc saptamana aceasta o intrebuintare. Niste cheltuieli neprevazute iti strica bugetul si te vezi nevoita sa apelezi la micile tale economii. 

Munca - Nu reusesti sa dai de cap unei probleme. Nu te jena sa ceri ajutorul unor colegi mai priceputi in domeniu. Nu este nicio rusine, important este sa duci lucrurile la un bun sfarsit.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Ceva neasteptat se intampla in viata ta. O persoana la care nu te-ai gandit pana acum ca la un potential partener ti se dezvaluie dintr-o alta perspectiva. Este posibil sa simti pentru el ceva mai mult decat simpla amicitie.

Bani - In urma calculelor facute, iti lipseste din buget o suma importanta de bani. Investigheaza mai bine inainte de a trece la acuzatii.

Munca - Saptamana asta incerci sa fugi de responsabilitatile de la birou, iar asta te pune intr-o lumina nefavorabila in fata colegilor. Incearca macar sa iti indeplinesti task-urile elementare.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cunosti o persoana care iti strica echilibrul din viata sentimentala. Fie iti pune in pericol relatia actuala, fie te implica intr-o aventura careia nu esti sigura ca ii poti face fata. Atentie!

Bani -  Este o saptamana buna din punct de vedere financiar. Astrele iti sunt favorabile: daca vrei sa risti, acum este momentul sa o faci. Castigurile pot fi substantiale. Iti trebuie doar curaj si multa inspiratie.

Munca - Lucrurile par sa se imbunatateasca la birou si te gandesti ca poate nu este cel mai rau job din lume. Pararea ta este importanta pentru colectiv si sefii iti acorda din ce in ce mai multe responsabilitati.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Incepi o poveste de dragoste, care iti schimba viata complet. Traiesti senzatii noi, simti fluturasi in stomac si ai impresia ca ai intinerit cu 10 ani. Te simti iubita si vrei, la randul tau, sa oferi toata dragostea.

Bani - Situatia finaciara de saptamana aceasta este una destul de stabila. Nu se anunta cheltuieli majore, asa ca vei face fata destul de bine cheltuielilor de zi cu zi. 

Munca - Esti foarte solicitata saptamana aceasta la birou. Ai lasat prea multe treburi nerezolvate, iar acum ai ajuns la deadline. Muncesti din greu ca sa predai toate proiectele la timp.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti pregatita sa duci relatia cu persoana iubita la un nou nivel. Fie ca va mutati impreuna, faceti o achizitie majora (cum ar fi un apartament) sau va logoditi - important este ca faceti un pas inainte.

Bani - S-ar putea sa inchei un contract profitabil saptamana aceasta si asta te scuteste de probleme financiare pentru o perioada. Incearca sa nu cheltuiesti toti banii pe care ii primesti si sa faci si niste economii. Vor fi utile mai tarziu.

Munca - Esti incantata ca apar niste schimbari majore la tine la job. Erai plictisita de rutina care se instalase si erai in cautare de noi provocari. Acum este sansa ta sa te afirmi.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Este nemultumita ca iubitul nu iti mai acorda aceeasi atentie ca la inceputul relatiei si incepi sa ii faci reprosuri. Ai grija ce ton folosesti in aceasta conversatie, ca sa nu transformi discutia intr-o cearta urata.

Bani - Nu iti face prea mari planuri cu banii saptamana aceasta. O cheltuiala majora care apare la inceputul saptamanii iti da peste cap bugetul. Fii cumpatata si vei trece cu bine si peste asta.

Munca - Esti deranjata ca trebuie sa faci si munca celorlalti colegi, iar ei se aleg cu laudele. Nu te mai lasa calcata in picioare. Ia atitudine si atrage-le atentia ca nu este corect ceea ce se intampla.

related posts

Modifică setările cookies