Horoscopul zilei 22 decembrie 2014. Se anunta schimbari mari pentru LEI in viata sentimentala


Racii se simt epuizati la inceput de saptamana, iar Balantele se fac in sfarsit remarcate. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor:


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII.

BERBEC

Astazi, poarta-te ca si cum lumea ar fi a ta! Zambeste, fii increzatoare si sustine-ti cu tarie punctele de vedere. Nu ii mai lasa pe ceilalti sa se afirme in detrimentul tau. Esti puternica, talentata si muncitoare si a sosit momentul sa iti arati adevarata valoare.

TAUR

Astazi nu te cearta nimeni daca esti un pic egoista: a sosit momentul sa iti pui propriile nevoi si dorinte pe primul loc. Nu ii mai lasa pe cei din jur sa te calce in picioare, pentru ca nu vei avea decat de suferit.

GEMENI

Ai o stare euforica si ii binedispui si pe cei din jur cu energia ta. Te implici in toate activitatile de la job si ai parte de o multime de conversatii placute cu colegii. Desi mai sunt cateva zile pana la Sarbatori, tu ai intrat deja in spiritul Craciunului. 

RAC

Desi ar trebui sa incepi saptamana cu un tonus bun, te simti epuizata dupa un weekend solicitant. Ai multe treburi de rezolvat la serviciu, insa nu te poti concentra si iei cea mai buna hotarare - amani deciziile importante pentru a doua zi.

LEU

Se anunta mari schimbari in viata ta, mai ales pe plan sentimental. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie au mari sanse sa isi oficializeze aceasta relatie, iar cei singuri isi pot intalni cat de curand marea dragoste.

FECIOARA

Desi suntem in saptamana Craciunului, te gandesti sa incepi o cura sa sabire sau macar sa mananci mai sanatos. Te uiti cu suspiciune la carnea de porc care zace in frigider si incerci sa o inlocuiesti cu broccoli sau conopida. Poate ca nu ar trebui sa iei decizii asa de drastice dintr-odata!

BALANTA

Ideile tale sunt extrem de apreciate astazi si nu ar trebui sa te sfiesti sa ti le exprimi. Ai stat intr-un con de umbra prea mult timp si a sosit momentul sa te afirmi. Ai incredere in tine si ia cuvantul atunci cand simti ca ai ceva de spus.

SCORPION

Esti incarcata la maximum cu energie negativa, pe care o indrepti catre cei care au ghinionul sa iti iasa in cale. Incearca sa fii mai indulgenta cu ei si sa nu iti versi nervii pe toti cei care incearca sa aiba o conversatie cu tine.

SAGETATOR

Simti nevoia sa fii lasata in pace si sa nu ti se mai spuna ce sa faci. Vrei sa iti traiesti viata dupa propriile reguli si nu mai esti dispusa sa asculti sfaturile mai mult sau mai putin binevoitoare ale celor din jur.

CAPRICORN

Astazi esti in lumea ta si nimic nu te poate aduce la realitate. Ti se pare ca nimic din ceea ce vorbesc cei din jur nu are sens si nici nu te straduiesti prea tare sa ii intelegi. Totusi, nu poti continua asa la nesfarsit.

VARSATOR

Astazi incepi goana nebuna dupa cadouri. Ai o lista lunga de cumparaturi si ai senzatia ca nu vei reusi sa o finalizezi niciodata. Nu are rost sa intri in panica, important este sa te abtii de la cumparaturi care iti depasesc bugetul. 

PESTI

Ti-ai facut un obicei prost: sa lasi lucrurile neterminate. Treci de la o activitate la alta fara sa tii cont de consecinte si, intr-un final, tu vei fi cea care va avea de suferit. Incearca sa te organizezi mai bine si sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi.

related posts

Modifică setările cookies