Horoscop zilnic 23 februarie 2016. O zi plina de surprize pentru Balante, in timp ce Scorpionii primesc vesti proaste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 februarie 2016.


BERBEC

Se anunta o zi destul de agitata, in care trebuie sa faci fata unor provocari care iti vor intinde nervii la maxim. Trebuie sa dai dovada de multa diplomatie asa ca ai grija!

TAUR

Ai atat de mult de lucru la job, incat nu-ti mai vezi capul de griji si stres. Incearca sa nu exagerezi, altfel vei avea de suferit din punct de vedere medical.

GEMENI

Trebuie sa faci niste cumparaturi urgente, asa ca trebuie sa-ti reorganizezi programul in functie de asta. Posibile probleme la locul de munca din aceasta cauza.

RAC

Astazi debordezi de energie, desi nu s-a intamplat nimic special in viata ta. Reusesti sa-i bine dispui si pe cei din jurul tau, iar asta creeaza o stare benefica mai ales la locul de munca.

LEU

Iti facusei un program pentru aceasta seara, insa totul este dat peste cap de o sedinta la locul de munca din cauza careia esti nevoita sa stai la birou pana tarziu. Vezi cum faci sa-ti impaci partenerul cand ajungi acasa!

FECIOARA

Te certi cu unul dintre colegii de la locul de munca si pana la urma reusesti sa demonstrezi ca tu ai dreptate. Intreaga situatie iti creeaza insa o stare proasta pentru intreaga zi.

BALANTA

Se anunta o zi plina de surprize, in care primesti o suma de bani importanta. De-acum, iti poti satisface cateva dintre micile placeri la care renuntasei in ultima vreme. 

SCORPION

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa-ti amani planurile pentru intreaga zi, mai ales ca trebuie sa faci cateva drumuri in provincie pentru a rezolva o parte dintre probleme.

SAGETATOR

Ai o dispozitie destul de proasta astazi, asa ca ar fi indicat sa nu te implici in discutii prea serioase. Incearca, de asemenea, sa eviti sa te faci prea mult remarcata.

CAPRICORN

Trebuie sa cumperi un cadou pentru o buna prietena, insa esti in pana de idei. Petreci a doua jumatate a zilei prin magazine, cu scopul de a gasi darul potrivit.

VARSATOR

Esti invitata la o petrecere si nu prea ai idei despre cum sa te imbraci, iar intreaga zi incerci sa gasesti combinatia perfecta, mai ales ca locatia este una selecta.

PESTI

Ai parte de o zi linistita, in care lucrurile isi urmeaza cursul firesc, asa ca la munca iti rezolvi treburile curente, iar seara iesi in oras alaturi de prietene.

related posts

Modifică setările cookies