Horoscopul zilei 23 septembrie 2014. Taurii sunt nervosi, iar Fecioarele isi calculeaza fiecare banut


Nativele din zodia Rac incearca sa faca ordine in viata lor, iar Scorpionii au sansa de a face cativa bani in plus.

Tag-uri:

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 22-28 SEPTEMBRIE

BERBEC

Nativele din zodia Berbec se gandesc toata ziua la aspectul financiar al vietii lor. Fie vor sa isi plateasca niste datorii mai vechi, fie se gandesc la un plan de economii pentru viitor. Spre finalul zilei vei gasi solutia salvatoare si vei putea sa iti pui planul in aplicare.

TAUR

Taurii se simt astazi un pic agitati si nervosi si nu inteleg de ce. Este posibil sa fie din cauza stresului de la job sau din cauza unui conflict cu un prieten, ramas nerezolvat. Incearca sa iti rezolvi problemele care te apasa si vei vedea ca te vei simti mult mai linistita.

GEMENI

Gemenii sunt extrem de solicitati astazi. Toata lumea trage de ei: unii au nevoie de sfaturi, altii vor sa ajute cu orice pret, iar unele persoane pur si simplu vor sa fie ascultate de cineva. Incearca sa fii calma si politicoasa cu toata lumea, desi la un moment dat vei simti ca cedezi.

RAC

In viata Racilor este un pic de haos, iar astazi este momentul sa faci un pic de ordine in ea. Te poti concentra pe aspectele mai simple, cum ar fi curatenia de acasa sau terminarea taskurilor ramanse in aer de la birou. Te vei simti mult mai bine dupa ce vei pune toate lucrurile in ordine. 

LEU

Astazi nativele din zodia Leu se regasesc implicate intr-un conflict cu o persoana apropiata - un prieten sau o ruda. De data aceasta chiar va trebui sa apelezi la un compromis, daca vrei sa faci pace. Nu lasa nervii de moment sa iti dicteze actiunile si sa iti afecteze judecata.

FECIOARA

Astazi isi faci o multime de calcule legate de bani. Ai vrea sa economisesti, insa impulsul de a cheltui este mai mare. Pana la urma le poti face pe amandoua - cheltuieste cu cap si economiseste o suma mai mica. Daca nu arunci banii in stanga si in dreapta, vei putea pune o suma si in contul de economii.

BALANTA

Este o zi pe care o dedici persoanei iubite. Ti-ai dat seama ca l-ai neglijat in ultima perioada si acum incerci sa iti iei revansa. Gesturile tale de afectiune sunt binevenite si nu fac decat sa va consolideze si mai tare relatia.

SCORPION

Astazi apare o oportunitate de a face ceva bani in plus. O persoana din anturajul tau iti solicita serviciile si va trebui sa lucrezi si dupa job. Profita de aceasta ocazie, pentru ca este posibil ca pe viitor sa fii recomandata si altor persoane care au nevoie de serviciile pe care tu le prestezi.

SAGETATOR

In ultima perioada au avut sentimentul ca in viata ta nu se intampla nimic interesant. Eu bine, astazi acest lucru s-ar putea schimba definitiv. E posibil sa cunosti pe cineva care sa iti schimbe viata, sa primesti o oferta de job de nerefuzat sau sa castigi o suma importanta de bani.

CAPRICORN

Astazi Capricornii sunt intr-o stare excelenta de spirit, au idei inovatoare si parerile lor sunt ascultate cu interes de cei din anturajul lor. Este o zi buna pentru inceput proiecte noi si pentru facut noi prietenii. 

VARSATOR

Varsatorii au astazi parte de experiente noi, pe care initial pe privesc cu reticenta, insa in final se bucura de aventura traita. Spre finalul zilei primesc o veste importanta de la o persoana pe care nu au mai vazut-o de mult timp.

PESTI

Lucrurile nu merg prea grozav la job. E posibil sa fie nevoie sa dai niste explicatii superiorilor in legatura cu activitatea ta din ultima perioada. S-ar putea sa fii supusa unei evaluari pentru a vedea cat de bine te pricepi la ceea ce faci.

related posts

Modifică setările cookies