Horoscopul zilei 24 septembrie 2014. Berbecii primesc o suma neasteptata de bani


Nativele din zodia Gemeni sunt intr-o excelenta stare de spirit. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor.


BERBEC

Nu fii surprinsa daca astazi te trezesti cu o suma neasteptata de bani. Poate fi un bun moment ca sa investetsi acesti bani nesperati intr-un lucru pe care ti-l doresti de mult. E posibil sa primesti o vizita de la un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult sau macar un telefon - surpriza.

TAUR

Este o zi prielnica pentru facut noi cunostinte. Asa ca nu fi reticenta daca cineva te abordeaza astazi si iti face o propunere neobisnuita. Examineaza care ar putea fi riscurile daca accepti, iar daca tu consideri ca ai de castigat, atunci nu mai sta prea mult pe ganduri. S-ar putea sa se iveasca o ocazie de a obtine un lucru important.

GEMENI

Nativele din zodia Gemeni se simt puternice si increzatoare in propriile forte astazi. Si nu este doar o intamplare. Este rezultatul eforturilor tale de a gandi pozitiv si de a vedea partea plina a paharului. Ii incanti pe cei din jur cu optimismul si starea ta de spirit.

RAC

Este o zi prielnica pentru studii sau pentru diverse antrenamente, fie ele fizice sau artistice. Depui toate eforturile pentru a deveni buna intr-un domeniu de care esti pasionata. Spre finalul zilei te simti rapusa de oboseala si iti petreci seara facand activitati mai putin solicitante.

LEU

Leii sunt pusi pe facut treaba astazi. Vor sa faca o investitie financiara importanta si cauta un partener care sa li se alaturi la inceput de drum. Sunt tensionati si nervosi, dar in acelasi timp entuziasmati de noul proiect pe care l-au pus la cale.

FECIOARA

Nu te simti prea in largul tau astazi si nu depui efort prea mare in nicio actiune pe care o intreprinzi. Lasi lucrurile sa mearga de la sine si speri sa treci cu bine peste ziua de azi. Spre finalul zilei este posibil sa te sacaie o ruda sau un prieten cu niste probleme care nu te intereseaza in mod deosebit.

BALANTA

In sfarsit, rodul muncii tale incepe sa se vada. Apar primele rezultate ale unui proiect in care esti implicata de mai multa vreme si la care ai muncit indelung. Esti laudata si apreciata de colegi si superiori si este posibil sa fii rasplatita pe masura.

SCORPION

Esti bine dispusa astazi si simti ca poti realiza tot ce iti propui. Pentru ca dai dovada de o energie extraordinara, iti planifici prea multe lucruri de facut in calendarul de astazi si spre finalul zilei iti dai seama ca poate ai exagerat. Poti lasa si pe maine ceea ce nu ai rezolvat astazi.

SAGETATOR

Daca vei lua decizii bazate pe intuitie, nu vei da gres astazi. Esti dispusa sa incerci lucruri noi, sa iti asumi riscuri si sa te implici in conversatii controversate. Vrei sa iti exprimi parerea cu orice pret si sa fii bagata in seama.

CAPRICORN

Nativele din Capricorn sunt visatoare si indragostite astazi. Fac declaratii de dragoste, sunt afectuoase si vor sa li se raspunda cu aceleasi sentimente. Isi fac planuri de viitor cu persoana iubita si nu se tem sa treaca la urmatorul nivel al relatiei. 

VARSATOR

Astazi va trebui sa dai dovada de multa rabdare daca vrei sa treci cu bine peste provocarile pe care le intalnesti. Este posibil sa fii implicata intr-un conflict care se poate lasa cu jigniri si vorbe mai dure. Da dovada de diplomatie si abtine-te de la cuvinte prea dureroase.

PESTI

Nativele din zodia Pesti sunt preocupate de aspectul lor fizic astazi. Petrec mult timp la salonul de infrumusetare, cautand haine noi sau lucrand la sala de fitness. Vrei sa faci o schimbare de look, insa inca nu te-ai decis ce anume sa schimbi la tine.

related posts

Modifică setările cookies