Horoscopul zilei de luni 22 septembrie 2014. Sagetatorii au o zi dificila, iar Gemenii isi ascund adevaratele sentimente


Este un inceput bun de saptamana pentru Berbeci, care sunt pusi pe fapte mari. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 22 - 28 SEPTEMBRIE

BERBEC

Este o zi in care vrei sa iti rezolvi toate restantele. Platesti datorii mai vechi si faci lucruri pe care le-ai amanat cu saptamanile. Este un inceput grozav pentru o saptamana care se va dovedi la fel de fructuoasa ca aceasta zi de luni. Nu uita, nu lasa pe maine ce poti face azi :)

TAUR

Astazi dai dovada de empatie si esti cu sufletul alaturi de persoanele apropiate, care au nevoie de sprijinul si afectiunea ta. Partenerul tau se bazeaza astazi pe un mic favor din partea ta, asa ca fii pregatita sa i-l oferi. Este posibil sa aveti si o discutie in contradictoriu legata de bugetul comun sau de planurile de viitor.

GEMENI

Astazi iti ascunzi adeveratele sentimente sub chipul unei masti care afiseaza un zambet larg. Nu te simti in largul tau, insa nu vrei sa ii indispui pe cei din jurul tau cu pesimismul si tristetea ta. Incearca sa nu te cufunzi prea tare in aceste sentimente. Maine va fi o zi mult mai buna si moralul tau isi va reveni.

RAC

Racii se dovedesc astazi destul de pragmatici in gandire si in actiunile pe care le fac. Isi calculeaza fiecare pas pentru a iesi in castig. Nu se plang de prea multa munca si petrec mult timp la birou. Spre finalul zilei pot primi o veste buna de la o ruda sau un prieten bun. 

LEU

Astazi Leii se concentreaza pe rezolvarea unor probleme financiare. Isi platesc niste datorii mai vechi si isi fac planul bugetar pentru perioada urmatoare. Se anunta cheltuieli importante si te poti apuca inca de pe acum de facut economii.

FECIOARA

Fecioarele incep saptamana cu un chef de viata nebun. Chiar daca au treaba la birou, aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa ramana si ceva loc pentru distractie. Astazi este sufletul petrecerii si toata lumea vrea sa vorbeasca cu tine. Bucura-te de momentele tale de glorie.

BALANTA

Este o zi in care ar trebui sa te feresti de luarea unor decizii importante bazate pe instinct. Astazi este posibil sa cazi in capcanele unor persoane necinstite, asa ca fereste-te de situatii care par prea bune ca sa fie reale.

SCORPION

Astazi esti dispusa sa joci dupa cum dicteaza cei din jurul tau. Nu te agiti prea tare sa iti exprimi parerile si te multumesti sa faci ce iti spune partenerul sau prietenii. Va trebui totusi sa iesi din starea asta de neimplicare si sa iti faci si tu prezenta remarcata.

SAGETATOR

Este o zi plina pentru Sagetatori, care nu au parte de niciun moment de respiro. Au de facut o multime de treburi, atat acasa, cat si la job. Nu te suprasolicita, mai lasa si pe maine ce nu poti face astazi. Nu este chiar atat de mare graba. Accepta si ajutorul prietenilor daca acestia se ofera.

CAPRICORN

Nativele din Capricorn sunt astazi cu capul in nori si cu fluturasi in stomac. Nu se pot concentra la nimic si se gandesc numai la iubire si la aventura. Te simti mai indragostita ca niciodata si esti dipusa sa faci sacrificii in numele iubirii. Nu te lasa dusa de val si incearca sa evaluezi situatia la rece.

VARSATOR

Incapatanarea de care dau azi dovada Varsatorii s-ar putea sa le strice planurile. Incearca sa faci si compromisuri si sa mai lasi de la tine daca vrei sa ajungi la un numitor comun cu interlocutorii tai. S-ar putea sa pari aroganta in ochii celor din jur daca vei continua cu aceasta atitudine.

PESTI

Nativele din zodia Pesti sunt cufundate in munca astazi si isi ignora prietenii, familia si chiar si partanerul. Vrei sa duci la bun sfarsit un proiect important si esti dispusa sa ramai si peste program ca sa iti indeplinesti obiectivele. Vei fi apreciata la final.

related posts

Modifică setările cookies