Horoscopul zilnic 2 februarie 2015. Berbecii traiesc emotii puternice, iar Capricornii sunt preocupati de cariera


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul zilnic pentru 2 februarie 2015:


BERBEC

Astazi simti niste emotii pe care nu le-ai mai trait de mult. Fluturasii in stomac iti aduc aminte de prima iubire si te gandesti cu entuziasm la senzatiile pe care le-ai simtit atunci. Esti pe cale de a te indragosti din nou. Intens.

TAUR

Astrele iti propun astazi o incursiune in trecut. Esti nostalgica si te gandesti la foste iubiri si la prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult. Regreti ca nu ai facut lucrurile altfel, insa nu te poti gandi la nesfarsit la "cum ar fi fost daca..."

GEMENI

Esti foarte concentrata pe relatia cu partenerul astazi. O analizezi din toate punctele de vedere si te gandesti cum ai putea imbunatati lucrurile. Crezi ca relatia ta este intr-un impas si are nevoie de un suflu nou.

RAC

Astazi esti extrem de preocupata de felul in care arati si de cum te percep cei din jur. Iti place sa fii admirata si complimentata, insa nu este cazul sa cersesti cuvinte frumoase de la ceilalti.

LEU

Esti intr-o dispozitie excelenta si incepi saptamana plina de energie. Ii incanti pe cei din jur cu optimsmul tau si multe persoane iti cauta compania. Finalul zilei te va gasi in compania unor persoane dragi.

FECIOARA

Astrele iti pregatesc o surpriza din punct de vedere financiar. O oportunitate de afaceri pe care o asteptai de mult se iveste, in sfarsit. Desi te temi de riscurile pe care le implica, oportunitatea unui castig financiar seminificativ te incanta.

BALANTA

Este o zi favorabila pentru tranzactii financiare. Iti petreci ziua platind facturi, rate si alte cheltuieli curente. Esti extrem de bine organizata si reusesti sa realizezi tot ceea ce iti propui.

SCORPION

Astazi esti pusa in postura de negociator. Pentru a obtine ceva ce iti doresti extrem de mult, va trebui sa negociezi la sange cu un oponent extrem de inversunat. Te vei surprinde si tu cat de dura esti atunci cand vrei ceva cu adevarat.

SAGETATOR

Astrele te pun intr-o situatie delicata astazi la job. Vei fi nevoita sa dai raportul superiorilor, care vor ceva mai multa implicare din partea ta la munca. Nu ai motive de ingrijorare, insa trebuie sa demonstrezi ca esti competenta in ceea ce faci.
 

CAPRICORN 

Esti foarte preocupata de cariera ta si dai dovada de o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de realizarea obiectivelor la munca. Tragi tare ca sa obtii ceea ce iti doresti si nu tii cont de ce ar putea crede colegii despre tine.

VARSATOR

Te simti atrasa de o persoana care iti face avansuri de ceva vreme, insa nu crezi ca este cea mai potrivita persoana pentru tine. Incerci sa rezisti  tentatiei, insa iti este din ce in ce mai greu.

PESTI

Te simti fericita. In adevaratul sens al cuvantului. Esti multumuita de felul in care arata viata ta in acest moment si te consideri o persoana binecuvantata. Incerci sa ii convingi si pe cei din jur sa vada partea plina a paharului.

related posts

Modifică setările cookies