Sfaturile de care trebuie sa tina cont zodiile pentru a doua jumatate a anului 2015


Prima jumatate a anului 2015 a venit cu tot felul de provocari pentru semnele zodiacale. Acestea nu se incheie aici insa, si de aceea va venim in ajutor cu o serie de sfaturi de care trebuie sa tineti cont de-acum inainte, daca vreti ca relatiile cu astrele sa fie favorabile.


Iata sfaturile de care trebuie sa tina cont zodiile pentru a doua jumatate a anului 2015:

Horoscop 2015 BERBEC

Berbecii trebuie sa inceteze sa mai tina legatura cu persoane care nu sunt demne de ei. Au tendinta sa caute aprobarea lor, cand ar trebui, de fapt, sa rupa orice contact.

Horoscop 2015 TAUR

Nativii din Taur si-au petrecut prima jumatate a anului iubind niste oameni care au cerut totul, fara sa ofere nimic la schimb. Este timpul ca situatia sa se inverse.

Horoscop 2015 GEMENI

Este momentul ca Gemenii sa nu mai accepte sa fie calcati in picioare. In a doua jumatate a anului 2015 trebuie sa se impuna si sa nu-i mai lase pe cei din jur sa profite de bunatatea lor.

Horoscop 2015 RAC

Racilor li se recomanda sa profite de ocaziile care se ivesc in viata lor. Pana acum, nu au stiut sa identifice momentele cheie, asa ca datoria lor este sa o faca de-acum inainte si sa ia ce li se cuvine.

Horoscop 2015 LEU

Cea mai mare provocare a nativilor din Leu este sa se cizeleze. Sa-si identifice singuri defectele si sa lucreze pentrua  deveni mai buni mai ales pe cei din jur, pe care atitudinea lor ii afecteaza cel mai tare.

Horoscop 2015 FECIOARA

Fecioarele trebuie sa invete cum sa se retraga cu eleganta dintr-o situatie care nu le este favorabila. Au facut deja prea multe compromisuri si e timpul sa mai spuna si "Nu".

Horoscop 2015 BALANTA

Cei nascuti in zodia Balantei au fost luati prin surprindere de 2015. S-au confruntat cu situatii fara precedent si nu le-au facut fata tocmai cu brio, asa ca misiunea lor este sa scape de frica si sa-si infranga temerile pentru o viata mai buna.

Horoscop 2015 SCORPION

In prima jumatate a anului 2015, Scorpionii au incetat sa mai fie ei insisi de dragul celor din jur. E timpul sa se recapete pe sine si sa isi dea voie sa fie din nou impliniti si linistiti.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Cea mai mare provocare a nativilor din Sagetator este sa se apuce de treaba pentru a-si indeplini obiectivele. Sa munceasca pentru a deveni mai buni. Au cam amanat acest moment.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Pana in aceasta perioada, Capricornii au avut tendinta sa fie egoisti si sa se gandeasca mai mult la interesul lor. Ar fi indicat ca de acum sa mai puna in prim plan si cerintelor celor dragi, care ar face totul pentru ei.

Horoscop 2015 VARSATOR

In a doua jumatate a anului, Varsatorii sunt sfatuiti sa plece intr-o calatorie de regasire. Sa caute refugiu intr-un loc care sa le asigure echilibrul si starea de bine.

Horoscop 2015 PESTI

Nativii din Pesti au sarcina de a se gandi foarte bine la ce isi doresc, a lua o hotarare in aceasta privinta si a nu se mai uita inapoi. Pana acum au fost cam indecisi.

related posts

Modifică setările cookies