Cum sa iti faci unghiile cu modelul steagului Marii Britanii

Nu te poti numi o femeie cocheta si ingrijita daca nu ai grija in mod corespunzator de unghiile tale. O manichiura frumos realizata nu doar ca va crea o impresie buna despre tine, dar te va ajuta sa te simti mai increzatoare si mai frumoasa.
Cum sa iti faci unghiile cu modelul steagului Marii Britanii

In ultimii ani, ingrijirea unghiilor sau taierea si modelarea lor a devenit o arie din ce in ce mai dezvoltata. Majoritatea saloanelor de cosmetica acorda o atentie sporita manichiurii, iar doamnele si domnisoarele sunt mult mai atente cand vine vorba despre ingrijirea lor.

Floricele, modele abstracte, steaguri... modelele pe care le poti folosi pentru a-ti infrumuseta unghiile sunt nelimitate, iar noi vrem sa iti aratam cum iti poti picta Union Jack-ul, sau drapelul Marii Britanii, cu ajutorul ojei.

Pentru a duce la bun sfarsit manichiura ai nevoie de: lac de unghii incolor, lac de unghii albastru inchis, rosu si alb, hartie cerata, foarfece, penseta si pila.

Cum trebuie sa procedezi?

1. Alege modelul. Noi iti vom explica modul de realizare al steagului Marii Britanii, dar poti folosi tehnica pentru a crea si alte modele.

2. Taie o bucata destul de mare de hartie cerata si foloseste oja de culoare albastra pentru a crea forma unei unghii. Foloseste oja din belsug, deoarece in acest fel modelul se va dezlipi mai usor de pe hartie. Dupa ce ai desenat aceasta baza, asteapta ca stratul de oja sa fie complet uscat inainte de a adauga alta culoare.

3. In momentul in care baza este uscata, fa o steluta din cinci linii albe pe fiecare "unghie" albastra. Asteapta din nou sa se usuce.

4. Nu in ultimul rand, realizeaza in mijlocul fiecarei stele o alta steluta mai mica, de data aceasta de culoare rosie. Asteapta sa se usuce.

5. In timpul in care astepti ca modelele de pe hartia cerata sa poata fi desprinse, aplica oja de baza, cea albastra, pe unghii.

6. Dupa ce s-au uscat si unghiile, foloseste penseta si desprinde modelele de pe hartia cerata cu atentie.

7. Aplica un strat de lac incolor pe unghie si apoi lipeste modelul. Cu marginea pilei decupeaza surplusul de oja.

8. Nu aplica un alt strat de lac incolor deasupra, inturcat risti sa strici modelul. Ai mai jos un filmulet in care iti este explicat fiecare pas in parte.

MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
Recomandari