Ea este șefa de promoție a Colegiului Militar Breaza. Povestea tinerei superbe, cu o minte sclipitoare


Alina Andreea Gheorghe a absolvit Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir ca șefă de promoție.


Fostă Miss Boboboc, tânara superbă a terminat liceul cu media generală 9.98. Alina se laudă numai cu medii de 10, obținute în ultimii trei ani de școală.

Foarte apreciată de profesorii săi, Alina este mândria Colegiului Național Militar din Breaza. Conducerea  instituției a publicat un mesaj special pentru ea pe pagina oficială de Facebook. 

”În urmă cu 4 ani Alina Andreea Gheorghe a ales să parcurgă un drum al vieţii, o scară către succes. Prima treaptă a fost Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, unde s-a remarcat ca o elevă cu rezultate deosebite în activitatea şcolară şi extraşcolară, dar şi prin frumuseţe, fiind aleasă “Miss Boboc - 2013”. 

„Dintotdeauna am fost atrasă de ştiinţele exacte, dar matematica a ocupat un loc special. Lucrând constant, simţeam cum lumea întreagă se dizolvă şi se supune unei logici raţionale a atomilor, iar acea lume se reconstruia apoi geometric, apoi aritmetic, algebric..., a explicat Alina pe pagina de Facebook a Colegiului. 


Sursa foto: http://www.cantemircml.ro


Pentru rezultatele deosebite, plutonierul major Alina Andreea Gheorghe va avea numele încrustat pe placa de marmură a colegiului. 
Înzestrate cu calități fizice remarcabile, tânara ar putea oricând să se impună în modelling, însă Alina se pregăteşte pentru admiterea la Academia Tehnica Militară din Bucureşti, unde vrea să studieze în domeniul IT.

 

FULLSCREEN
Ea este șefa de promoție a Colegiului Militar Breaza. Povestea tinerei superbe, cu o minte sclipitoare
  • /


related posts