Justin Bieber i-a cerut binecuvântarea lui Stephen Baldwin, înainte să o ceară de soție pe Hailey


Surse apropiate cuplului ne spun că Justin și Stephen Baldwin s-au întâlnit față în față cu câteva săptămâni în urmă, scrie publicația TMZ.


Potrivit publicașiei citate, întâlnirea cu viitorul socru a fost un moment extrem de important pentru Bieber. Cântărețul a dorit cu adevărat să aibă binecuvântarea tatălui lui Hailey. 

Stephen împărtășește aceleași valori creștine ca și Justin Bieber și Hailey.Faptul că  i-a cerut mâna soției de al tatăl său dovedește că propunerea lui Justin nu a fost o decizie impulsivă, luată în mijlocul unei vacanțe.

Justin a cerut-o în căsătorie pe  Hailey sâmbătă, în  Bahamas. Hailey, evident, a spus da ..., iar inelul de logodnă  cu diamant uriaș strălucește acum pe degetul ei. toată ziua duminică.

"Sunt îndrăgostit de tine. De-abia aștept să ne petrecem viața împreună. Ești dragostea vieții mele și îți promit că voi conduce familia noastră cu onoare și demnitate!", a scris actorul pe contul lui de Facebook. 

Justin  Bieber, în vârstă de 24 de ani și Hailey, 21 de ani, au o relație de aproximativ o lună, însă  au ieșit împreună, câteva luni, și în 2016. Înainte de Hailey, Bieber a avut o relație cu cântăreața americană Selena Gomez. 

FULLSCREEN
Justin Bieber i-a ceruit binecuvântarea lui Stephen Baldwin, înainte să o ceară de soție pe Hailey
  • /


related posts