Mihaela Radulescu a fost pozata in bratele unui barbat celebru. Reactia lui Felix: "Ce naiba se intampla aici?"


Mihaela Radulescu s-a lasat fotografiata in bratele unui barbat celebru, iar imaginea a fost publicata chiar de Felix, iubitul vedetei de televiziune, pe contul lui de socializare. 


Ce barbat ar publica, pe propriul cont de Instagram, o imagine in care propria iubita este imbratisata si sarutata pe obraz de un alt reprezentant al sexului tare? Ei bine, Felix, iubitul Mihaelei Radulescu a facut asta, iar fotografia a fost insotita de mesajul “Ce naiba se intampla aici? Cine este acest barbat?”.  


 

What the hell is going on here? Who is this guy? #felixbaumgartner #redbull #realactionhero @mihaelaschwartzenberg @protv_romania

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on


Evident, toata povestea a fost invaluita in umor, pentru ca barbatul cu pricina este nimeni altul decat Bono, solistul trupei U2.

Totusi, fanii lui Felix au tinut sa-l linisteasca si i-au spus: “poti sa stai linistit, nu este la fel de norocos ca tine” si “este doar o poza. Mihaela este toata a ta!”. 

Power Couple! Photo @balazsgardi #felixbaumgartner #redbull #realactionhero @mihaelaschwartzenberg

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on


Dupa 3 ani de relatie, Mihaela si Felix par sa se iubeasca la fel de mult. Cei doi  isi fac in mod constant declaratii de iubire pe conturile de socializare. Spre exempplu, pe 23 octombrie, atunci cand s-au implinit 3 ani de cand se iubesc, Felix i-a transmis urmatorul mesaj pe Instagram: “ultimii 3 ani au fost cei mai buni. A fost o calatorie plina de emotie si iubire. Nu imi vine in minte nicio zi in care sa nu ma fi bucurat de prezenta ta. Te iubesc!”. related posts