"Sunt un om mort daca postez asta." Ce star si-a pozat iubita goala si a pus imaginea pe internet


Prima data i s-a parut amuzant, dar mai apoi si-a dat seama ca s-ar putea sa fie pedepsit pentru ce a facut. Dupa ce a pozat-o goala si a postat fotografia pe internet, a realizat ca s-ar putea sa-si supere foarte rau sotia.


Joanna Krupa este una dintre cele mai frumoase si mai sexy femei din lume, dar chiar si asa trebuie sa faca sacrificii pentru a-si pastra acest titlu.

Sotul vedetei a postat de curand o fotografie cu sotia pe contul de Instagram in care aceasta era dezbracata in mijlocul patului si avea aplicata o masca pe fata, timp in care isi verifica telefonul.

Chiloti lungi sau pantaloni minusculi? In ce tinuta indrazneata a aparut Rihanna pe scena din Australia, dupa ce a fost acuzata ca ar consuma droguri - FOTO

Vedeta din "Real Housewives Of Miami" a fost fotografiata complet goala, in pat, doar printre perne si asternuturi, iar Roman -a dica sotul - s-a amuzat teribil atunci cand a postat imaginea, dovada stand chiar descrierea pe care a atasat-o: "OK, sunt un om mort ca postez asta".

Joana Krupa nu este deloc o femeie conservatoare, mai mult decat atat este destul de constienta de formele pe care le poseda si de care se arata mandra ori de cate ori are ocazia.

Zilele trecute, vedeta a postat singura o fotografie in care purta numai bikini, iar sanii ii erau acoperiti doar de maini, asa ca noi credem ca sotul sau nu ar trebui sa-si faca griji prea mari in privinta reactiei.

Care credeti ca o sa fie reactia Joannei Krupa cand o sa afle ce a facut sotul sau? Credeti ca o sa se supere?

FULLSCREEN
"Sunt un om mort daca postez asta." Ce star si-a pozat iubita goala si a pus imaginea pe internet
  • /


related posts