Ce s-a intamplat cu indragita prezentatoare TV Corina Danila? Vezi cum arata ea acum si ce planuri de viitor are

Share on Facebook
Ce s-a intamplat cu indragita prezentatoare TV Corina Danila? Vezi cum arata ea acum si ce planuri de viitor are

Corina Danila si-a inceput cariera in Televiziunea Romana, in 1994, ca prezentator de stiri, continuand apoi, din 1996, la Pro TV. 

10 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a ramane insarcinata

Din 2000 a devenit prezentator TV la postul acasa, unde ulterior a primit rolul principal in prima telenovela romaneasca “Numai Iubirea”.

Dupa ce a dat viata personajului Ana Dogaru, Corina a a revenit la rolul de moderatoare TV si a prezentat diferite emisiuni adresate femeilor.

Incepand cu anul 2011, Corina s-a intors pe micile ecrane ca prezentatoare la Televiziunea Romana si a moderat emisiunea "Topping", unde propunea topuri din muzica, film, moda, carte, job-uri, cancanuri, evenimente sau bancuri, pe care telespectatorii erau nevoiti sa le comenteze. 

3 calitati de mama care te ajuta la serviciu

Mai mult decat atat, vedeta este consilier in management la Directia Artistica si Productie din TVR si va ramane pe acest post in viitorul apropiat.

Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia

Scrie un comentariu • Olli (2012-11-13 23:30:20)
  Corina Danila nu este asa o frumusete. Pe ea a aranjat-o foarte bine peruca sau permanentul pe care l-a avut in anii `90, avea un par mai lung. Are o fata de papusica dar este un pic cam scunda, corpul n-o prea ajuta. Despre o femeie se poate spune ca este frumoasa cind este frumoasa in intregime dar, defectul cel mai mare al Corinei Danila este ca vrea sa para foarte matura , nu este foarte inteligenta si vrea sa para ce nu este. Cred ca i-ar fi stat mult mai bine pe o scena de teatru, in piese ca Noapte de decembrie sau alte roluri de domnisorica inocenta.
  raspunde »
 • daniel (2012-11-13 16:45:55)
  O doamna in adevaratul sens al cuvantului.Ma aplec si spun sarut mana la asa frumusete si modestie.Mai vin-o pe la noi "Danielo" draga Iasi
  raspunde »
  unu (13 noiembrie 2012)
  tar.fulita asta batrana face numai invarteli. acu e consiler, a ?:))) la ce consilier, ca tVR e vai mam lui ! daca toti consilierii sunt ca ea, e clar de ce.
  raspunde »
 • hash (2012-10-16 17:10:49)
  Consiler in management in TVR, adica nu face nimic altceva decat sa i o su ga cuiva pe nume titi dinca. Pe bani buni, evident.
  raspunde »
  yovana (22 octombrie 2012)
  se pare ca esti o persoana priceputa la asta daca asta este primul tau gand!de fapt persoanele frustrate nu se dau in laturi sa imprastie cu venin!Pacat de tine!!!
  raspunde »
  xyz (13 noiembrie 2012)
  deci daca o persoana este realista si spune lucrurilor pe nume e invidioasa.... Esti o retarda tipica, draga mea yovana....
 • lutzy (2012-10-16 14:24:21)
  Din nefericire pentru ea, isi arata varsta!La euforia tv facea niste emisiuni foarte plictisitoare, nu-si gasea cuvintele, in fine!
  raspunde »
 • cristina (2012-10-15 09:26:26)
  este o femeie deosebita.
  raspunde »
 • lola (2012-10-14 22:15:15)
  Ma bucur sa vad ca ne mai tineti la curent cu ce fac oamenii adevarati. Inseamna ca va pasa de noi. Multumesc.
  raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare