Cine este Cosmin Curticapean, barbatul pe care Laura Cosoi il face tatic la 40 de ani

Laura Cosoi a anuntat recent ca este insarcinata si ca asteapta o fetita in aceasta vara.
Cine este Cosmin Curticapean, barbatul pe care Laura Cosoi il face tatic la 40 de ani

Laura si Cosmin sunt impreuna de sase ani si casatoriti de doi. Inainte sa devina sot si sotie, cei doi au fost buni prieteni. Ei doi se cunosteau din copilarie si se pare lui Cosmin i-a trebuit mult timp ca s-o cucereasca.
 

 

❤️ www.lauracosoi.com, link in bio #solden #austria #familyfirst #coolticapean #inthemoodforlove

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Originar din Targu Mures, Cosmin Curticapean are afaceri in Romania, Germania si Austria. Sotul Laurei Cosoi are mai multe firme, unele dintre ele in domeniul comunicatiilor. "Imi doresc foaret mult sa nu devin persoana publica. Nu sunt nici macar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult linistea." , spunea el in 2012. 


La 5 ani distanta, cei doi par mai fericiti ca niciodata, mai ales ca vor deveni parinti pentru prima data. Laura a facut anuntul pe blogul sau. "Asteptam o fetita in viata noastra! Acestia suntem noi, viitorii parinti, binecuvantati, emotionati si foarte fericiti."  a scris frumoasa actrita care a implinit recent 36 de ani. 
 

 

s (2018-01-08 15:29:49)
Ce nume are si ala... cum adica sa inceapa numele tau cu "***". Apropos, pe ea acum o chiama tot coshoi sau ***.....ean? In rest, de acord cu dracon & jijel
dracon (2018-01-08 08:06:42)
Parca ar prima sau ultima gravida de pe glob ,vedeti ca sant mame si cu zece nasteri ,asa ca ati anuntat un fas !
Jijel (2018-01-07 15:40:29)
Ce mare realizare!? A ramas o femeie gravida... mare branza! Ce alte realizari are d-na Laura in afara ca e sotia omului de afaceri? A descoperit apa calda? detergentul universal? leacul contra prostiei?
Scandalul Cambridge Analytica. Mark Zuckerberg anunță la CNN că e dispus să apară în fața Congresului
Recomandari