Corina, intr-o pereche de pantaloni atat de scurti incat i-a scandalizat pe fani. "Nu ma pot abtine sa nu ma uit..."

Corina Bud si-a asigurat statutul de cea mai excentrica artista din muzica romaneasca, iar aparitiile sale cu greu ii mai socheaza pe fani. Insa cel mai nou outfit al Corinei a starnit ceva valuri pe internet :)
Corina, intr-o pereche de pantaloni atat de scurti incat i-a scandalizat pe fani.  Nu ma pot abtine sa nu ma uit...

Vedeta a avut un recital in weekend si a aparut mai sexy ca niciodata. Corina le-a cantat admiratorilor intr-o pereche de pantaloni minusculi, care nu ii acopereau decat o parte din posterior. Fanii nu s-au putut sa comenteze imaginea, care a primit atat reactii pozitive, cat si negative.

Oricum, cantareata a fost complimentata pentru forma fizica de exceptie in care se afla. Nu este o intamplare ca vedeta arata atat de bine: Corina petrecere multe ore la sala de fitness, pentru un abdomen cu patratele, in posterior tonifiat si picioare sexy.

Corina este una dintre putinele vedete din Romania care au curajul sa posteze imagini fara sa apeleze la Photoshop. Cantareata le-a provocat si pe alte artiste de la noi, in cadrul unei campanii, sa puna imagini needitate pe site-urile de socializare. Poti vedea AICI aceste fotografii.

FULLSCREEN
Corina, intr-o pereche de pantaloni atat de scurti incat i-a scandalizat pe fani. "Nu ma pot abtine sa nu ma uit..."
  • /
florinakis (2017-06-14 13:35:23)
putea sa presteze si fara ei ...
Nu zau! (2017-06-14 12:00:15)
Uite ca pe mine nu m-a scandalizat deloc! Trebuie sa remarcam ca are niste picioare superbe si ca in general este o femeie frumoasa si o buna cantareata, cu multe piese de top......[Leo]
petru (2017-06-14 11:49:34)
Are hemo.si ii scarpina.
Se conturează noua formulă de la Palatul Victoria. Marea surpriză vine chiar de la Liviu Dragnea
Recomandari