Cum aratau Mihai Petre si sotia sa inainte sa devina vedete tv, pe vremea cand castigau toate concursurile de dans 

Mihai Petre si soria sa, Ewira, se cunosc din 2001. El isi cauta o partenera de dans, insa atunci cand s-au intalnit prima oara nu-si inchipuia ca dansatoarea poloneza va fi si partenera sa de viata.

"Mi s-a parut de la inceput o femeie frumoasa, insa nu imi statea mie gandul la dragoste pe atunci", marturisea intr-un interviu Mihai Petre, pentru Pro tv Magazin.

Top 5 nazdravanii de-ale copiilor, care ii enerveaza la culme pe parinti

"Eram disperat sa-mi gasesc o partenera si sa particip la concursurile de dans. Asa ca am plecat in Polonia, unde ne-am antrenat cateva luni. Am inchiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici masina de spalat nici televizor. Asa ca eu imi spalam singur rufele, imi călcam, la capitolul "gatit" improvizam... Apoi, ne-am intors in Romania", isi amintea cu nostalgie Mihai Petre.

Lucrurile au evoluat, iar intr-un final cei doi au format cuplul perfect atat pe ring, cat si in viata reala.

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poti face daca esti gravida in noua luni

Impreuna cu sotia lui s-au dovedit a fi pereche foarte buna deoarece au ajunsi campioni ai Romaniei, semifinalisti la Cupa Mondiala si finalisti in Cupa Europeana de Dans. In anii 2002, 2003, 2004, atat la sectiunea Standard cat si la sectiunea Latino-Americana, Mihai Petre si Elwira Duda au fost campioni nationali ai Romaniei.

Este prima pereche din Romania care s-a clasat in primele 50 ale lumii in IDSF World Ranking List in 2004. De asemenea au mai fost semifinalisti la Cupa Europeana de 10 Dansuri, semifinalisti la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finalisti la Cupa Europeana de dansuri Latino-Americane, finalisti la numeroase Openuri Internationale IDSF.

Urmareste in materialele video cateva dansuri spectaculoase cu Mihai Petre si Elwira, pe vremea cand erau campioni la dans sportiv!

Schimbare uriasa la Windows! Ce vei vedea cand vei deschide calculatorul Reactia barbatilor a fost pe masura: Asa arata costumul de baie perfect :) FOTO
FULLSCREEN
Cum aratau Mihai Petre si sotia sa inainte sa devina vedete tv, pe vremea cand castigau toate concursurile de dans 
  • /
Ademir (2014-07-27 18:42:30)
Depinde si cine ar corecta stirea, pentru ca daca ar fi cineva ca tine atunci este posibil sa apara mai multe greseli decat in stirea initiala. Citez: "cea ce scriti" . Ai talent de redactor sef.
eugenia (2014-04-22 15:03:54)
"Mihai Petre si soria sa, Ewira, se cunosc din 2001"
Eugenia (2014-04-22 15:02:41)
Inainte de a posta o stire, cineva mai corecteaza cea ce scriti??????

Horoscopul saptamanii 25 - 31 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada

Recomandari