Fiica lui Mircea Geoana, show total la petrecerile studentesti din SUA. Cat de sexy este Ana-Maria Geoana, la 22 de ani

Ana Maria a postat pe Facebook mai multe imagini de la o petrecere studenteasca, unde este in centrul atentiei.
Fiica lui Mircea Geoana, show total la petrecerile studentesti din SUA. Cat de sexy este Ana-Maria Geoana, la 22 de ani

Imbracata intr-o rochie rosie, cu crapaturi adanci si foarte decoltata, fiica lui Mircea Geana se distreaza de minune, in compania prietenilor sai, la petrecerea de sfarsit de an. 

Din fotografiile de pe retelele de socializare, ea pare sa fie vedeta Universitatii la care invata. Ana-Maria Geoana studiaza medicina in Statele Unite. Tanara in varsta de 22 de ani cocheteaza in timpul limber cu modellingul. De-a lungul timpului a fost protagonista mai multor pictoriale de fashion. 
Mircea Geoana mai are un baiat, pe Alex, care a studiat si el in America, insa anul trecut s-a intors acasa.

 

FULLSCREEN
Fiica lui Mircea Geoana, show total la petrecerile studentesti din SUA. Cat de sexy este Ana-Maria Geoana, la 22 de ani
  • /
Russian (2018-01-02 13:57:01)
dau americanii la ea la greu :))
Gore (2018-01-02 12:29:12)
Cand este frumoasa ca Mihaela si desteapta ca tata...cum te numesti? Prostanaca???
bulan (2018-01-02 06:55:31)
gunoaie.....d aia bea tata whisky cu vantu...sa poata sa plateasca bursa la naroada....familie,cheltuieli.....e singura data cand am fost de acord cu ILIESCU..MARE PROSTANAC
vasile (2018-01-01 10:24:55)
Toti politicienii, mari "patrioti", bugetari, si-au trimis progeniturile sa studieze in strainatate, pe bani furati de la prostimea care-i voteaza in continuare. Asemenea specimene ar trebui boicotate de ziare, nu promovate. N-au nici un merit personal. A fi odrasla de politician corupt si hot nu e o mandrie. Decat in Romania.
nae ionescu (2018-01-01 07:23:05)
miaiela dragostea mea esti penal in tot ceea ce faci. nu ma mira ca fi-ta este tot asa. ma rog masonel cum esti cu smecherii prin usa unde joci la multe capete asa ca in romanica ta de dai politician si crede-ma ca nu esti. papagalul din tine este tot mai evident. baietii de la "zidarie" au dat si post bun nevestei tale care reprezinta crucea rosie internationala. cu ani in urma iti facusera niste jurnalisti socoteala pe salariu si averea ce o aveai. mai trebuia sa aduci bani de acasa. casa luata cu forta unora care o aveau in stapinire tatuca dat toate secretele despre bucuresti el general de armata care a jurat credinta... credinta cui insa? vai de mama voastra ca politicieni ca tot ce sinteti. ma gindesc cind o sa va vada Dumnezeu pentru ca ati calcat pe cadavre pe tot ce este sfint in tara aia. atit cit a mai ramas. asa ca silfidei de fi-ta spune-i sa bage tare ca cine stie ce strimb o vede de pa la americani. ba nenica tot basescu este mai tare in pix si va face de cofetarie. vreti nu vreti ala a vut singe in carbaxin. restul sinteti clovni de care insa nu mai ride nimeni. vai de mama voastra cu bani cu tot cu averi ... pe cind o tai si tu in america? hai ca mazare a taiat-o! hai mai baieti ca a sosit timpul sa va aratati patriotismul din voi. jeguri.
miki (2018-01-01 04:23:51)
Erau niste zvonuri de petreceri cu foarte multa frisca.
dr. Franjo Glavina (2017-12-31 19:08:19)
Fata lu' Prostanacu este sparta in ***! Si tac-su o crede fata mare. O fi in urechi? Stiu asta de la baiatul meu student la Medicina in Bucuresti. Fetei lu' Prostanacu ii pulile tinere ca deh este fata de nomenklaturisyt... FUTU-VA ****** IN GATDE KOMUNISTI!
Gicu (2017-12-31 14:25:25)
Le arata pista la aia.
P , spataru (2017-12-30 21:22:10)
imaginativa ce mu-je stie sa faca scumpetea lui tata .
ieu (2017-12-30 18:48:02)
Se vede ca e o lesinata dupa atentie. Se f00te de se sparge cu cine apuca.
Scandalul Cambridge Analytica. Mark Zuckerberg anunță la CNN că e dispus să apară în fața Congresului
Recomandari