IMAGINI DE COLECTIE! Cum arata Andreea Mantea fara silicoane si fara nicio operatie estetica

Andreea Mantea nu a fost intotdeauna atat de dotata pe cat este astazi. In secunda in care a simtit gustul celebritatii, bruneta s-a pus la punct, devenind o alta femeie.
Tag-uri:
IMAGINI DE COLECTIE! Cum arata Andreea Mantea fara silicoane si fara nicio operatie estetica

Din momentul in care a pasit in lumina reflectoarelor, pana in momentul in care a trecut pragul esteticianului, s-a scurs foarte putin timp.

In 2006, numele Andreei Mantea a devenit cunoscut si, tot atunci, bruneta a decis sa-si faca imbunatatiri fizice. Inainte de a se "tuna" insa, Andreea a apucat sa realizeze un pictorial incendiar in revista pentru barbati Playboy. Mantea a pozat alaturi de un fotomodel international in ipostaze fierbinti, renuntand complet la haine. Doi ani mai tarziu a recidivat intr-un alt pictorial de senzatie, jucand rolul Larei Croft, intr-o varianta extrem de sexy. Comparand cele doua pictoriale, ies la iveala ajustarile pe care si le-a facut.

 

Mai multe pe cancan.ro.

90% din oameni nu stiu asta! Cum iti incarci telefonul extrem de repede! Lady Gaga nu mai incape in costumele de scena. Cum arata plina de celulita, cu colacei si cu dresul rupt in zona posterioara
ioana (2013-01-19 13:29:46)
da antradevar este minunata andreia mantea,si sunt frumosi an preuna ,minunati
lia (2013-01-17 01:45:17)
se potrivesc perfect.DOUA NULITATI.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada

Recomandari