IMAGINI DE COLECTIE! Cum arata Andreea Mantea fara silicoane si fara nicio operatie estetica

Andreea Mantea nu a fost intotdeauna atat de dotata pe cat este astazi. In secunda in care a simtit gustul celebritatii, bruneta s-a pus la punct, devenind o alta femeie.
Tag-uri:
IMAGINI DE COLECTIE! Cum arata Andreea Mantea fara silicoane si fara nicio operatie estetica

Din momentul in care a pasit in lumina reflectoarelor, pana in momentul in care a trecut pragul esteticianului, s-a scurs foarte putin timp.

In 2006, numele Andreei Mantea a devenit cunoscut si, tot atunci, bruneta a decis sa-si faca imbunatatiri fizice. Inainte de a se "tuna" insa, Andreea a apucat sa realizeze un pictorial incendiar in revista pentru barbati Playboy. Mantea a pozat alaturi de un fotomodel international in ipostaze fierbinti, renuntand complet la haine. Doi ani mai tarziu a recidivat intr-un alt pictorial de senzatie, jucand rolul Larei Croft, intr-o varianta extrem de sexy. Comparand cele doua pictoriale, ies la iveala ajustarile pe care si le-a facut.

 

Mai multe pe cancan.ro.

Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati
ioana (2013-01-19 13:29:46)
da antradevar este minunata andreia mantea,si sunt frumosi an preuna ,minunati
lia (2013-01-17 01:45:17)
se potrivesc perfect.DOUA NULITATI.
A pornit de la zero si a ajuns milionar in lire. Povestea romanului care si-a inceput aventura londoneza ca taximetrist
Recomandari