Inna se saruta cu o femeie in cel mai recent videoclip al ei! Vezi imaginile 

Este cea mai dorita femeie din lume la ora actuala si, cu toate acestea, ea nu pare sa le acorde o atentie prea mare domnilor. In cel mai recent videoclip al sau, Inna seduce in schimb o domnisoara blonda, pe care o si saruta.
Inna se saruta cu o femeie in cel mai recent videoclip al ei! Vezi imaginile

Cea mai populara cantareata din Romania a lansat astazi videoclipul piesei "Crazy, sexy, Wild" si a uimit o lume intreaga cu un gest la care in mod sigur nu se astepta nimeni: vedeta se saruta cu o alta domnisoara !

Cu toate videoclipul este in lucru de mai bine de 4 luni, fanii pot spune acum ca asteptarea a meritat. Ce mai, Inna le-a intrecut asteptarile!

Imbracata in tinute sexy si adoptand rolul unei femei jucause, mereu pusa pe sotii si aflata intr-o continua cautare de aventura, Inna a renuntat la videoclipurile de imagine si s-a transformat pentru 3 minute intr-o actrita desavarsita.

Dupa ce cucereste un tanar artist de strada, fura haine dintr-un magazin vintage si petrece nopatea alaturi de prietenii ei pe plaja, Inna flirteaza cu o tanara blonda pe care o si saruta.

Poti urmari cel mai recent videoclip al Innei putin mai jos. Noi unele nu putem decat sa ne intrebam cine este misetarioasa domnisoara.

FULLSCREEN
Inna se saruta cu o femeie in cel mai recent videoclip al ei! Vezi imaginile interzise minorilor
  • /

Negocieri dure în PSD, LIVE TEXT. Organizaţia Caraş-Severin cere "fără echivoc" schimbarea lui Dragnea
Recomandari