Iti mai aduci aminte de Dana Bartzer? Uite cum s-a schimbat in ultimii 10 ani artista care a interpretat melodia "Sarbatorile vin"

Share on Facebook
Iti mai aduci aminte de Dana Bartzer? Uite cum s-a schimbat in ultimii 10 ani artista care a interpretat melodia Sarbatorile vin

Nascuta pe 4 mai 1966, Dana Bartzer a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti, iar apoi a inceput colaborarea cu teatrul "Constantin Tanase", iar apoi si-a dedicat viata pasiunii sale, muzica.

Top 5 alimente care iti fac copilul mai destept

In cei peste 20 de ani de cariera, artista a participat la numeroase festivaluri de muzica, iar in 1986 a obtinut Premiul Tineretii la Mamaia. Datorita talentului sau inegalabil, Dana Bartzer a ajuns in atentia numelor mari din muzica romaneasca, iar de la inceputul anilor '90 a inceput colaborarea cu nume mari din muzica romaneasca.

Dana Bartzer este casatorita cu Dan Creimerman, cu care are o colaborare de exceptie atat pe plan profesional, cat si pe cel personal, acolo unde au doi copii impreuna.

Cei doi artisti s-au ocupat de realizarea mai multor coloane sonore pentru reclame importante, cea mai cunoscuta fiind cea de la Coca Cola, "Sarbatorile vin!".

(aparitie din 2008)

Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO

Scrie un comentariu • Luca 2 (2013-06-16 01:17:55)
  Dana si Dan chiar sunt doi oameni speciali. Au stima si respectul meu si al familiei mele! Pentru "comentatoarele"... corina si flory: daca socotiti ca a fi feminina inseamna ceva rau, binevoiti sa va stergeti intai nasul. Apoi cred ca ar fi bine sa treceti, va rog, inapoi la manelele voastre si dati din dos si din buric cat vreti. Veti fi foarte apreciate de cunoscatorii/consumatorii de pitipoance! Naspa!
  raspunde »
 • luca (2013-03-19 14:59:41)
  Pt. corina si Flory ea poate oricand sa-si schimbe imbracamintea insa pentru prostia voastra nu stiu daca mai exista vreo speranta
  raspunde »
 • corina (2012-11-02 14:30:27)
  Imbracata demodat la fel ca pe vremea aceea.
  raspunde »
  FLORY (8 noiembrie 2012)
  DA,LA FEL DE DEMODATA . LA 46 DE ANI ARATA BABA .O PISICITA A FOST SI RASFATATA SI ASTEA TRAIESC IN UMBRA BARBATULUI .NASPA
  raspunde »
  elena (15 ianuarie 2013)
  astea doua, care semnati Corina si Flory, sunteti doua prostane cu comentariile voastre cu tot!am ajuns la concluzia ca toate nescolitele comenteaza intotdeauna negativ la adresa oricui! atata pot ele cu neuronii lor putini!
 • lala (2012-11-02 10:38:01)
  DE MULTE ORI M-AM INTREBAT CE S-A MAI INTAMPLAT CU ACEST CUPLU DEOSEBIT.MA BUCUR SA-I REVAD
  raspunde »
 • ioana (2012-11-02 09:35:49)
  A ramas la fel de frumoasa si de dulce si dupa 10 ani. Pacat ca nu mai are loc la tv de atatea vip-uri. Ma bucur sincer ca am vazut-o!
  raspunde »
  tittel (20 februarie 2013)
  Nu cred ca nu are loc.Mai degraba nu-i place cocina de porci in care se balacaresc televiziunile.
  raspunde »