Madalina Ghenea a ajuns la capatul rabdarii. A transmis un mesaj dur pe retelele de socializare!

Madalina Ghenea a declarat razboi tabloidelor din Romania. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj amplu prin care marturiseste ca este pregatita sa dea in judecata toate publicatiile care indraznesc sa mai scrie lucruri neadevarate despre viata ei personala.
Tag-uri:

#Madalina Ghenea

Madalina Ghenea a ajuns la capatul rabdarii. A transmis un mesaj dur pe retelele de socializare!

Desi s-a tot speculat faptul ca Madalina s-a despartit de logodnicul ei, nu aceste informatii au deranjat-o, ci faptul ca s-a scris despre ea ca isi neglijeaza copilul: “textul insinueaza faptul ca mi-as fi lasat pentru un moment bebelusul in grija altor persoane, urmarind sa petrec timp de una singura in strainatate. Aceasta insinuare extrem de grava este contrara adevarului.“


 

La data de 11 septembrie 2017, publicația online Cancan.ro a publicat un articol intitulat “Mădălina Ghenea & iubitul milionar au rupt logodna?! CANCAN.ro prezintă în premieră indiciile separării!”. În afara unei sume de noi speculații cu privire la viața mea privată, textul insinuează faptul că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate. Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea. Reaua-intenție cu care această insinuare a fost emisă este evidentă, întrucât jurnalistul trebuie să cunoască prevederile art. 9 din Codul deontologic al ziaristului, care subliniază că “ziaristul care distorsioneaza intentionat informatia, face acuzatii nefondate […] savarseste abateri profesionale de maxima gravitate.” Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea. Indiferent de numărul și intensitatea articolelor neadevărate care vor fi publicate la adresa mea, voi continua să fac toate demersurile care îmi stau în putință pentru tragerea la răspundere și sancționarea pe cale legală a defăimării, a acuzației gratuite și, în cele din urmă, a lipsei de respect față de adevăr. Aceasta este singura soluție pe care o găsesc corectă pentru momentul în care fiica mea va crește mare și va putea citi articole precum cel de azi – atunci îi voi putea arăta că am luptat împotriva minciunii și o voi putea îndemna să facă același lucru. Mădălina Ghenea

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) onMadalina a tinut sa dea detalii despre cum este ingrijit copilul ei, astfel incat sa lamureasca lucrurile o data pentru totdeauna: “Copilul meu a crescut in permanenta sub supravegherea mea directa, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat intreaga atentie si pricepere in sprijinul cresterii fiicei mele si nu pot nici macar concepe ideea de a abandona supravegherea ei in favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici in Italia, nici altundeva in strainatate, copilul meu aflandu-se sub supravegherea mea in casa mea. […] Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lasat niciodata cu o terța persoana si nu pot accepta ca o astfel de calomnie sa fie rostita la adresa mea”.

Se pare ca vedeta a ajuns la saturatie si nu este dispusa sa mai accepte calomniile. Ba mai mult, este pregatita sa dea in judecata toate publicatiile care indraznesc sa mai scrie lucruri neadevarate despre ea: “Indiferent de numarul si intensitatea articolelor neadevarate care vor fi publicate la adresa mea, voi continua sa fac toate demersurile care imi stau in putinta pentru tragerea la raspundere si sanctionarea pe cale legala a defaimarii, a acuzatiei gratuite si, in cele din urma, a lipsei de respect fata de adevar”.

Madalina vrea sa ia masuri impotriva jurnalistilor lipsiti de etica morala pentru a fi un exemplu pentru fiica ei: “Aceasta este singura solutie pe care o gasesc corecta pentru momentul in care fiica mea va creste mare si va putea citi articole precum cel de azi – atunci ii voi putea arata ca am luptat impotriva minciunii si o voi putea indemna sa faca acelasi lucru”. 


 

On September 11, 2017, the Romanian online publication Cancan.ro published a press article titled “Have Mădălina Ghenea & her boyfriend broken off their engagement?! CANCAN.ro is the first one to uncover the clues of their separation!”. In addition to a number of new speculations about my private life, the text insinuates that in order to spend time on my own, I allegedly left my baby girl for a while to be cared for by other people. This is an extremely serious insinuation and it is contrary to the truth. My baby has always been raised under my direct supervision, with my mother assisting me in raising her. I have put all my care and attention in raising my daughter and I cannot even think about leaving her to be cared for by other people. I have not left for Italy, or anywhere else abroad, and my child is under my direct care in my home. It is obvious that this insinuation was made in bad faith, as a journalist should be aware of Article 9 of the Romanian Journalist’s Deontological Code, according to which “a journalist who intentionally distorts information, or brings unfounded accusations […] commits the most serious professional misconduct. ” I have always watched over my child, have never left her in the care of any third party and I cannot accept such defamatory statements to be made against me. No matter the number and intensity of the untruthful press articles published against me, I will continue to do everything in my power to hold liable and legally sanction defamations, groundless accusations and, ultimately, the disregard of truth. This is the only solution I find appropriate for the time when my daughter will grow up and read press articles such as the one released today – at that time I will be able to show her that I have fought against lies, and will be able to urge her to do the same.

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) onVedeta se bucura si de sustinerea totala a fanilor. Acestia i-au postat zeci de mesaje de incurajare:  “Ce oamenii de tot rasul… Madalina nu-i lua in seama, din lipsa de articole inventeaza tot felul de magarii.”, “Acesti "jurnalisti" de doi bani ar fi in stare sa vanda si pe mamele lor... sa le fie rusine! Faci bine sa-i dai in judecata pentru defaimare” si “Mada dar tu chiar te stresezi cu ce publica frustratii astia care nu au subiect la ziar??? Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui. Cine are mintea limpede si curata poate observa clar ce fel de mama esti si chiar daca ar fi așa, ca mama mai ai nevoie sa te relaxezi un pic. Numai cine nu are copii nu intelege acest lucru!”. 

FULLSCREEN
Madalina Ghenea a ajuns la capatul rabdarilor. A transmis un mesaj dur pe retelele de socializare!
  • /
iuliana (2017-09-14 08:35:04)
Adevarul e ca presa trebuia s-o lase in pace de la inceput,sa n-o fi bagat deloc in seama ,acum va da in judecata taratura,i s-a urcat vedetismul la cap!
credo (2017-09-13 22:01:09)
prin ce s-a evidentiat decat prin a se culca cu actori celebrii.ce vedeta este p femeie care devine manechin la 17 ani si stim cu toti ce insemna manechin.acum un an se cuplase cu actotul principal din titanic.a stat cu el o saptamana si presa a vorbit despre asta.trambulina perfecta pentru parasuta perfecta.
balicrator (2017-09-13 18:05:10)
MG este gagica mishto, unanim apreciata de marii actori americani senili (mai ales cind se balacesc in aceiasi pizdina). Daca fi-sa ii va semana la ***-appeal nu-i pot ura Madalinei decit sa faca puradei cit toate tigancile din show-pizdul romanesc la un loc (Andra, Antonia, ANda, Cristea, etc) !
Parpanghel (2017-09-13 17:16:14)
Si ce daca e tziganca? Are si ea dreptul la respect ca orice fiinta umana.
pandele (2017-09-13 05:21:38)
Era nevoie de un *** superb intr-un film cu doi mari actori spre pensie. Si ea IL ARE!
Butleru matrafoxat (2017-09-12 23:04:11)
Tu vorbesti ``cioroipano`` care umblai brambura cu pensia de mână pe stradă, cu Butleru` matrafoxat_drogat care ți-a dat rapid cu flit ca și alți milionari de carton profitoareo, întreținuto, dama de consumatie.ahtiata dupa multi firfirici__``ghenghi`` (pe limba ta ``romulano``) si armasari de rasa, (ce artista cosorului lui Zevedeu esti fara studii superioare ?), cand ``privighecioroiul`` tau alt milionar de carton a declarat presei că tu ``Gheonoaia = privighecioara`` ai plecat in Italia (``la produs`` zic eu cum iti sta în obisnuintza pe mapamond), chipurile ``sa te linistesti`` si piranda mica a ramas in grija lui.... - - - Plasticato, rahitico, botoxato, operato, ``nașpeto`` cu tatuaje pana si in cerul gurii, bronzată de la piranda a batrana, uratzenia pamantului__vrei bani de la jurnale ??? Un avocat bun pentru părăsirea domiciliului conjugal si neglijarea pirandei mici (ce trăznetul lui Irod îi dai sa ****, siliconul_plasticul ?), poate pleda sa fii decazuta din drepturile parintesti, iar piranda mica sa fie data in plasament cum prevede legea, institutionalizata. - - - Mai da-te-n p...almele noastre de plasticata (exista vre-un loc pe ``chielishica`` ta sa nu fie brishcalt, lucrat de bisturiu?), ciocu` mic si joc de... sholduri scheletroano (practica-ti profesiunea de baza; atentie sa nu se deschida cezariana)... - - - De slaba moarta ce esti n-ai fost in stare sa aduci pe lume piranda mica pe cale naturala... :-( :-(
Preasfantul Cocalarie (2017-09-12 19:17:26)
cine est aceasta tsiganca si de ce trebuie sa ne pese de ea?
Se conturează noua formulă de la Palatul Victoria. Marea surpriză vine chiar de la Liviu Dragnea
Recomandari