Mama vitrega a Antoniei este o blonda foarte sexy! Vezi cum arata intr-o rochie rosie decoltata

Se pare ca pana si rudele prin alianta din familia Antoniei exceleaza la capitolul frumusete. Daca mama simpaticei cantarete a facut ravagii pe Facebook cu fizicul ei de invidiat la 45 de ani, si mama ei vitrega este o femeie foarte atragatoare.
Mama vitrega a Antoniei este o blonda foarte sexy! Vezi cum arata intr-o rochie rosie decoltata

Parintii Antoniei, Denise si Mihail Iacobescu au divortat, iar tatal ei si-a refacut viata alaturi de Bianca, o frumoasa blonda.

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica

Recent, Bianca si Mihail, care au impreuna o fetita de doi ani, au fost nasi la o nunta. In fotografiile postate pe Facebook, Bia, cum este alintata mama vitrega a Antoniei de catre prieteni, este foarte sexy intr-o rochie rosie decoltata, cu insertii argintii. Iar tatal Antoniei zambeste foarte incantat alaturi de frumoasa sa sotie.

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor de doi ani, surioara mea. Îi duc mereu cadouri", a declarat recent Antonia pentru publicatia Click!.

Relatiile dintre frati si surori sunt foarte importante. Uite 5 lucruri pe care sigur nu le stiai

Avand in vedere cat de bine arata Antonia si mama ei, Denise Iacobescu, micuta Maya, fiica cantaretei va deveni cu siguranta o femeie frumoasa cand va creste mare. La fel de frumoasa ca matusa ei, fiica Biancai si a lui Mihail, care, culmea, are aceeasi varsta, 2 ani.

Spune si tu: care este cea mai frumoasa mama din familia Iacobescu? Denise sau Bianca?

Sursa foto: Facebook

FULLSCREEN
Mama vitrega a Antoniei este o blonda foarte sexy! Vezi cum arata intr-o rochie rosie decoltata
  • /
Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari