Mihaela Radulescu tine dieta ca frantuzoaicele. Vezi ce meniu i-a facut nutritionistul VIDEO

Frantuzoaicele nu se ingrasa si nici Mihaela Radulescu. Desi nu se abtine de la nimic, vedeta TV arata foarte bine si se poate lauda, la 43 de ani, cu un corp de invidiat. Ea ne-a dezvaluit cateva din secretele care o fac sa arate atat de bine.

Mihaela Radulescu nu este adepta infometarii si nici a dietelor la moda. Ea a adoptat stilul de viata si de alimentatie al frantuzoaicelor si nu se abtine de la nimic. Cu toate acestea, reuseste sa se mentina intr-o forma de invidiat.

Ea ne-a declarat ca are un guru alimentar - nutritionista Mihaela Bilic, care i-a creat un meniu special pe termen lung.

"Sunt fanul specialistilor. Nu-mi place sa fac ceva de capul meu. Ma duc la un nutritionist si il intreb pe el ce trebuie sa fac. Mihaela Bilic e un fel de guru al meu de mancat sanatos. Imi face un program de mese dese dar nu copiase, in care am voie orice, cu exceptia prajelilor, zaharului", ne-a marturisit ea.

La lista alimentelor interzise se afla si tigarile si alcoolul: "Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea.... ", a mai spus ea.

Daca vrei si tu sa te bucuri de sfaturile nutritionistei MIhaela Bilic, poti urmari interviurile acordate pentru Perfecte.ro.

cory (2016-08-01 19:24:18)
abureli,marca mihaela tiganu ce abereaza cu sfaturi de tip -psiho&si nu spune concret ..ce ingurgiteaza,ca fr.(iaurtul stiu a e baza la ele))
Szabo (2012-07-01 11:44:16)
Mihaela Bilic, care aproape si-a omorat-o la propriu pe clienta Teo iar pe MR o face tot mai urata ...
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari