Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Ruby inainte sa ajunga pe scena! Era creata, purta pampoane si se prostea in fata oglizii!

A intrat în forţă în lumea muzicii în urmă cu doi ani, cucerind topurile româneşti şi nu numai, graţie colaborării cu Smiley, dar şi fizicului de invidiat. Înainte însă de a ajunge pe scenă, Ruby nu era bomba sexy de astăzi, siliconată, plină de tatuaje şi cu o dorinţă nebună de a se face remarcată.
Tag-uri:
Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Ruby inainte sa ajunga pe scena! Era creata, purta pampoane si se prostea in fata oglizii!

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de Ruby, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu managerul ei, Oxi. Relaţia celor doi durează de aproape şase ani, încă de pe vremea când Ruby nu avea succesul de care se bucură acum. Era o fată sexy, dar simplă, care nu atrăgea atenţia cu tatuajele şi goliciunea cu care se mândreşte tot mai mult.

Citeste mai  multe pe cancan.ro.

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:
Paradisul in care traiau hotii romani de buzunare la Paris. Castigau 4.000 de euro/zi si au cheltuit 100.000 de euro pe hotel
Recomandari